Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holka proč řešíš takový chujoviny
Na tohle se musíš ptát tady? Ano, je to zvláštní, že ti vypnul wifi.
Tak si ji zapni a zavolej jim zítra zase?!
A ano, je to banalita.
@Vanda 2 Protože mi to nepřijde jako adekvátní reakce na dospělého člověka. ![]()
@Anonymní píše:
@Vanda 2 Protože mi to nepřijde jako adekvátní reakce na dospělého člověka.
No mě nepřijde ani normální, aby jsi se na tohle ptala tady
Je to ptákovina.
Ale je pravda, že jsou tady i divnější dotazy, takže tenhle se asi ztatí.
Prectete si trestni zakonik. Omezovani osobni svobody je neco uplne jineho.
@Anonymní píše:
Jestli máte před rozvodem, tak těch neadekvátních reakcí u vás bylo asi víc. Když jste to nevyřešili doteď, tak pro jednou už se to taky nezblázní.
@Birdonawire píše:
Prectete si trestni zakonik. Omezovani osobni svobody je neco uplne jineho.
Ale joo, když to musí být pitvaný až takhle..
Rozváděj se, udělal ji naschvál. To ale paní snad ví, tak mě udivuje, že se na to ptá ![]()
@Anonymní píše:
Dospělí lidé se rozvádějí kultivovaně a neprovozují ani vypínání Wi-Fi, ani zakládání hloupých žalobníčkových diskusí na internetu.
Čili si nemáte co vyčítat a můžeš jít v klidu spát.
@Petula306 píše:
Si zaplať data
Data mám, ale ne na notebooku, který ji žere trochu víc. ![]()
@BohunkaP Proto jsem se ptala, jestli to přijde normální. Pro mě je to na hraně. Jak se mám s takovým člověkem domluvit na vážnějších věcech?
Děkuji za reakce. Promluvím s manželem a poptám se, jestli se nenahromadilo i něco jiného. Občas se projeví víc i stres z práce. ![]()
Data do ntbk pošleš přes hotspot, nebo si stáhni aplikaci na videohovory do mobilu.
Omezovani osobni svobody je, kdyby Te zavrel do sklepa a odmital pustit. Vypnuto wifi to fakt neni. ![]()
Podle nadpisu jsem myslela, že diskuzi založil nějaký uražený puberťák, kterému matka vypla wifinu
.
Zdravím. Nevím jestli je to banalita nebo není. Manžel mi vypl WiFi, když jsem měla hovor s pár lidmi. Nebylo to pracovní. Byl to jen pokec při pátečním večeru. Kdyby mi dal vědět, že ho to obtěžuje, tak to ukončím. Ale on se rozhodl to řešit takto radikálně. Nebudu kecat, není to růžové, máme před rozvodem. Doléhá to na oba, ale má právo to řešit takto?