Šmejdi 90303

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.22 19:56

Smejdi 90303

Dobry vecer,

radeji anonym, jsem se dnes podivala na odkaz kamarada a prisla mi sms jakoby Posli sms ANO pro objednani…nic jsem neposilala ani nepotvrzovala a hned cislo blokla.Ale pak podle recenzi, ze to pry nemusi stacit.Mate s tim zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.1.22 19:59
@Anonymní píše:
Dobry vecer,radeji anonym, jsem se dnes podivala na odkaz kamarada a prisla mi sms jakoby Posli sms ANO pro objednani…nic jsem neposilala ani nepotvrzovala a hned cislo blokla.Ale pak podle recenzi, ze to pry nemusi stacit.Mate s tim zkusenost?

Bohatou. Lidi přepošlou nebo potvrdí a pak se diví.. běžný podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 20:09

@martina.se no prave jsem nic nepotvrdila a hned blokovala, ale i tak v tech recenzich lidi pisi, ze i presto jim strhavali a jini zas, ze ta blokace cisla stacila, tak nevim, a muj operator ted nepracuje(vikend vecer)

• Citovat
  • Upravit
72725
29.1.22 20:47
@Anonymní píše:
@martina.se no prave jsem nic nepotvrdila a hned blokovala, ale i tak v tech recenzich lidi pisi, ze i presto jim strhavali a jini zas, ze ta blokace cisla stacila, tak nevim, a muj operator ted nepracuje(vikend vecer)

Nwm, prémiové služby si v mobilní samoobsluze můžeš blokovat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
29.1.22 21:07

Prémiové SMS. Pošli zpět SMS ve tvaru STOP. Pak buď ve svém samoobslužném kanálu či přes operátora blokni m-platby. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 21:13

@alisekR žádná stop SMS neexistuje a nefunguje. Stačí blokace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.1.22 21:25

Mě před Vánoci napadli mobil, jakože přisla sms a automaticky se mi odeslala sama potvrzující sms, naštěstí jsem měla strop a sebrali mi asi 300 korun, než se mi povedlo dovolat operátorovi a zablokovat si platby 3. stranám, bohužel si ted přes mobil už nekoupím ani lístek na tramvaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.24 16:30

Lidl - Návod

Dobrý den, to už se dnes skoro nedělá. Tedy Dobrý den

Zajímal jsem se v řetězci německém v Praze - Lidl, o právę na prodejnách nabízených Sluchátkách Silver Sound za 500 Kč.

Ve vloženém knižním návodu ke sluchátkám, Lidl má i QR kód
prý na podrobný návod.

Stáhnul jsem QR kód a náaledovaly dotazy Zda jsem muž, žena /nebo zřejmě dalších 72 pohlaví jiných než Muž, Žena/

A pro fázi stažení Návodu ke sluchátkám chtěli uvést Přesné tel. č. mobilu, to kdyż jsem jim poskytl, tak chtěli tuhle Šmejdí hrůzu

Abych odeslal slovo ANO přes SMS na č. 90 303!!

Překvapuje mě že přímo obchod Lidl, Němci, mají ve vloženém návodu vůbec povinnost platit 100 Kč za stažení návodu k výrobku, co prodávají!

A tady se tel. 90 303 ocitá ve Šmejdech!

LIDL, Němci jsou Šmejdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák