Zapečené brambory a těstoviny pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A proč bys jako nemohla? ![]()
Roční dítě už může jíst téměr vše. Až na pár vyjímek, jako jsou třeba houby, vnitřnosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč anonym a proč by nemohl jídlo z trouby? v roce moje děti jedly svíčkovou s knedlíky.. a jedly, to, co my… nevarila jsem na x krát..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muze, v roce už moje děti jedly prakticky všechno a úprava v troubě ničemu nevadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně bych pro to dítě udělala zvlášť téměř neslané a bez uzeniny, jinak asi ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálne bych dala, méně šílím a každý si dochutíme na talíři ať nemusím řešit zvlášť malému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máte vyzkoušenou smetanu a bílky, tak proč ne. A pokud tam nebude koleno nebo točeňák brrr
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu dát rocnimu dítěti zapečené brambory s brokolici a zalit vajíček a smetanou a další oběd by byl zapečené těstoviny se šunkou a zalité taky vajíčkem. Spíš nevím jestli můžu už to zapečené v troubě. Děkuji moc za odpovědi
Ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud snáší uvedené potraviny, tak je fuk, zda je uvaris či zapeces atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu dát rocnimu dítěti zapečené brambory s brokolici a zalit vajíček a smetanou a další oběd by byl zapečené těstoviny se šunkou a zalité taky vajíčkem. Spíš nevím jestli můžu už to zapečené v troubě. Děkuji moc za odpovědi