Zápis do MŠ - více přihlášek?

118
19.3.12 11:43

Zápis do mš - více přihlášek...?

Ahoj, mám dotaz…zápis do mš, kterou jsem si vybrali je 5.-6.4…jelikož mám samozřejmě obavy, aby právě tady nás vzali, mám podat přihlášku pro jistotu radši ještě někde jinde..? Děkuji za radu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
19.3.12 11:50

urcite. na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.3.12 11:55

Ano. Nám to dokonce učitelka v jedné MŠ popradila, neb oni brali jen 10 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.3.12 12:09

záleží, ako majú nastavené podmienky, niektoré obce, mestá, části,… majú povolené podať len jednu prihlášku, napr. na Prahe 9 je možné podať pouze 2 prihlášky, inak by nás mohli vylúčiť, pozri na internetové stránky školky alebo mesta, tam by mali byť stanovené podmienky podávania prihlášiek i prijatia do školky. Prípadne si zajdi osobne do školky a zisti to tam. Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.3.12 12:55

Zavolej si k vám na úřad a zeptej se, jak to u vás chodí. Jsou města, kde když podáš přihlášku do více školek, tak tě automaticky vyřadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.3.12 13:13

Tak na Praze 1 funguje pouze 1 přihláška…! Teď jsem tam volala…jinak dekuju za rady !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.3.12 13:18

Já dávala loni dvě přihlášky a vzali nás do obou školek. Pak jsme jen napsali email do té co máme dál, že syna přijali do školky co máme blíž a bylo. Žádné problémy nebo žádné vyřazování. A pak ti, co se odvolali dostali naše místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
20.3.12 10:43

Jestli můžu, přidám svůj dotaz pod tenhle.
U nás v ČB je dovoleno podat více přihlášek, jen se to nesmí v přihlášce zatajit, jinak by nepřijali nikde.
Vyhlásili tady závazná kritéria, kde nejvíc bodů je za trvalý pobyt.
Já se nemůžu rozhodnout, kolik dát přihlášek.
Bojím se, že když dám dvě, budou jí chybět ty body (za každou přihlášku se snižují) a zrovna ty dva třeba rozhodnou.
Když dám jednu, kterou preferuji, tak co potom kdyby se dcera nedostala?
Jestli si to myslím dobře, tak dodatečně už pak potom dcerku nikam nevezmou?
No mám z toho docela obavy a ať to probírám ze všech stran, tak nevím. Počet přijímaných dětí netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
20.3.12 10:48

Tak u nás v Brně se může podat přihlášek kolik kdo chce, žádné body se za to nestrhávají, dali jsme 4 přihlášky a vzali nás ve 4 školkách :-) loni nás nevzali nikde a měli jsme přihláek 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.5.15 15:05

Mám prosbičku.. podávali jsme 2 přihlášky do mateřských školek a přijali nás do obou.
Do jedné jsem volala, že jsme se rozhodli pro jinou, a prý to máme podat písemně.
Setkali jste se s tím také? Pokud ano, co vše by měl takový formulář obsahovat?
Moc děkuji za radu, Peťula a Jiříček.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.5.15 15:10

@Mariquitka prosimte, jaky formular? selsky rozum mas? jmeno ditete, adresu, datum narozeni a duvod, proc nenastoupi do skolky, kde jste prijati. Jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.5.15 15:13

Tak jsi se měla zeptat jich. Já tam došla a stačil jim podpis. Ovšem co tam bylo za text fatk nevím :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.5.15 15:14

Jestli se ptám opravdu tak hloupě, tak se moc omlouvám..
Nemám s tímto žádné zkušenosti, tak jsem se jen slušně zeptala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
8.5.15 15:18

Dcera byla taky přijatá do dvou školek a v jedné jsem byla podepsat čestné prohlášení, že nenastupí. Bylo tam psáno: Čestně prohlašuji, že třeba Jana Nováková narozena 1.1. 2012 nenastoupí 1. září do MŠ té a té a podepsala jsem to. Hotovo tečka a šla jsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.5.15 15:22

@Křížek1 Moc moc děkuji.. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin