Zápis do MŠ - více přihlášek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2132
8.5.15 15:27

@Mariquitka Není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
8.5.15 17:19

http://www.mshusnikova2076.cz/index.php?…
tady mají přímo formulář na zpětné vzetí žádost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.5.15 17:22

@quatruska Moc moc děkuji.. hnedka jdu přepsat a tisknout.. :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.4.18 06:28

Ahoj, čeká nás zápis do mš, konkrétně Praha 7. V přihlášce jsou kolonky na dvě preferované školky, ale někde jsem se dočetla, že se může podat libovolný počet přihlášek, že v zákoně to není stanoveno a rodiče jich podávají třeba pět. Je to vážně možné? Dost by mi to pomohlo, ale bojím se, aby nás nevyřadili. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122304
27.4.18 06:34

Je to možné, jen nevím, jestli se to dá všechno oběhat - vzhledem k počtu dětí, které se hlásí a časovým možnostem. Já podávám přihlášku do tří MŠ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.18 07:30

Ahoj, je to možné, já podávám přihlášku taky do tří školek, u nás jich ani víc není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.4.18 08:52

@bartoel1 my měli 4, nakonc malého vzali ve 3 školkách, jednu jsme vybrali a ostatním poslali vyjádření, abychom zbytečně neblokovali místo.. v klidu, přihlášek můžeš dát kolik chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
27.4.18 08:57

Je to možné, nevyřadí vás. Spíš jde o to, že jim přiděláváte práci :? Také potom musí vystavit a rozeslat více rozhodnutí a to také stojí peníze, neb se to posílá do vlastních rukou, což je třeba 70 Kč/kus. Ředitelky se většinou společně schází a tak vědí, kdo má více přihlášek a jak vypadá celková situace v lokalitě.
Nejdůležitější je, abyste po vydání rozhodnutí v rámci slušnosti a solidarity s ostatními matkami pod čarou, vybrala jednu školku, tam potvrdila nástup a do ostatních dala závazně vědět, že nenastupujete.

Za normu považuju přihlášku do 2 školek, víc mi přijde zbytečné. Kdyby každá matka podala do každé školky, to by to vypadalo.

Běžná praxe je, že se stavy doplňují až v září, protože matky to do školek vědět nedají… a až v září ředitelky vědí, které děti jim nastupují. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin