Zápis do MŠ, co a jak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
20.6.12 11:20
@leni88 píše:
Ježiš, protekce, tak co řešit

také mi to tak přijde, ani bych tu radši o tom nepsala :mrgreen: Plno z nás nemůže svoje děti umístit vůbec a tady se vybírá i přímo třída :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.6.12 08:50

Jo, ne že závidím, to teda ne, je mi tofuk, ale když tu někdo řeší v čem půjde a jest-li dá učitelce karafiáty ebo strelície :D, musím se smát. Maminka půjde k zápisu jistě s panem radním, no pokud je ta školka zkorumpovaná, tak prosím. Dá se úplatek a je to, ale ne vždy se to vyplácí. Jsem z obce kousek od Českých Budějovic. No jsou tu dvě vesnické školky a jsou dle školní inspekce velmi dobře hodnoceny, ale tady je dětí, že člověk může bejt rád, že dítě umístí ve čtyř letech, většinou chtěj pětileté špunty. No předemnou byl jeden pár, měli třílé dítě, zkoušeli podat paní učitelce v obálce, víte co. No ona na to, to nemyslíte vážně, obálku vrátila i se zápisovým listem a měli po, takže je nepřijali kvůli úplatku, ještě v ten moment došla za ředitelkou a mohli bejt rádi, že je nepodali na policii. Takže ne vždy se to vyplácí. My jsme se nedostali, jsme duben 2010 a máme ale domluvenou montessori školku soukromou, tak uvidíme. Přeji i Vám hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.7.19 06:51

No

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin