Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pán může být rád, že vůbec něco dostal, když nezvládl splnit domluvenou věc.
Holky dík, já už několik dní přemýšlím, jestli jsem byla škrt. Teď mám aspoň klid, že jsme mu nezůstali nic dlužni. Ale aspoň vím, že na tu rekonstrukci ho určitě najímat nechci ![]()
Očividně tomu vůbec nerozuměl asi by jste to promazání zvládli sama a kdo může tušit že přijde někdo kdo o tom nemá ani páru.
Nic mu dlužní nejste
, nic (skoro) neudělal, tak proč mu za to dávat tolik peněz, ne? ![]()
Pokud si sám řekl ať mu dá co uzná za vhodné a nehádali se o ceně, tak mi to přijde košer.
Nepříjemné pro obě strany, ale v pořádku.
No myslím, že když jste mu dali čtvrtinu, tak může být ještě rád. Nic skoro neudělal a to že promazáním kliky strávil 5 hodin přece není vaše věc
![]()
To mi připomíná opraváře co mi přišel opravit plynovou desku
Manžel mu volal jestli by se u nás nestavil , že mi nohoří jeden hořák. Pán mu odpověděl, že večer jede přes naši obec že se staví. Přišel, odšruboval 3 šroubky a víc mu nešlo. Tak ty 3 zase zašruboval a prý si mám koupit novou. Vyptal si 200,– za cestu. Sjel pouze z hlavní cesty 50 m k našemu domu když jel kolem
. Takže tak s některými řemeslníky.
@berusa.m tak to je ještě lepší. Mně dnes jeden člověk nabídl, že za úplatu je ochotný přijet a nacenit práce. Že prý stráví nějaký čas v autě i na místě samotném. A když se dohodneme, tak zálohu vrátí. S díky jsem odmítla ![]()
@berusa.m píše:
To mi připomíná opraváře co mi přišel opravit plynovou deskuManžel mu volal jestli by se u nás nestavil , že mi nohoří jeden hořák. Pán mu odpověděl, že večer jede přes naši obec že se staví. Přišel, odšruboval 3 šroubky a víc mu nešlo. Tak ty 3 zase zašruboval a prý si mám koupit novou. Vyptal si 200,– za cestu. Sjel pouze z hlavní cesty 50 m k našemu domu když jel kolem
. Takže tak s některými řemeslníky.
No to nene
Kafe a bábovku si dal? Aby vás ještě někde nepomluvil, že ani občerstvení nebylo ![]()
@Michelle_M píše:
No to neneKafe a bábovku si dal? Aby vás ještě někde nepomluvil, že ani občerstvení nebylo
Ahoj, je to blbost, ale celkem by mě zajímalo, jestli jsem se zachovala špatně. Dostala jsem doporučení na pána, co dělá rekonstrukce, a tak mi to přišel nacenit. Shodou okolností nám ten den dosloužily vchodové dveře, a on mi nabídl, že to dobře zná, a že za normální tržní cenu ty dveře hned zítra přijde opravit, že si jen koupí novou vložku.. Ráno přišel, neměl nic. Vymontoval si starou vložku jako vzor a odjel. Dvě hodiny jezdil po městě a beztak nesehnal. Nakonec jsem přišla pozdě do práce a musel mě vystřídat partner, který se kvůli tomu z práce vrátil. Pán se rozhodl vrátit do dveří tu starou vložku, ale nedařilo se mu. Nakonec to po dalších dvou hodinách zvládnul a aspoň tu vložku promazal, takže dveře jakž takž fungují. Sečteno, stálo nás to pět hodin času a nervů, protože ten týpek se nacpal do něčeho, čemu očividně od začátku nerozuměl. Chlap se ho zeptal, kolik tedy chce. Pán řekl, ať ho ohodnotí dle sebe. Tak mu dal čtvrtinu domluvené ceny. Partner říkal, že byl opravdu uražený, že u nás jako strávil pět hodin… Zachovali jsme se k němu nefér? Ano, pět hodin tam nechal, ale to my také, a ve výsledku ty dveře opravené nemáme, protože on tomu nerozuměl a hrnul se do toho.