Hříšná láska - telenovela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
DORYnka
31.7.18 12:55

Hříšná láska - telenovela

Ahoj Holky :mrgreen: mám takový dotaz jelikož dlouhodobě marodím, tak jsem z nudy začala koukat na Hříšnou lásku :mrgreen: já vím, že pro někoho je to úplná kravina, ale zkusím jestli tu není někdo, kdo taky koukal či už viděl? Koukám na to třeba když vařím nebo tak…pár dílů jsem i přeskočila nebo to soupnu - některý postavy jsou mi opravdu nesympatický :mrgreen:…tak co kdopak to už z vás viděl? ;) :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4224
31.7.18 12:57

Jaaa :lol: Kdysi dávno, děj si nepamatuju. Teď když mám čas dívám se taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
31.7.18 13:01

:palec: :D A mohla bych se zeptat jak ta opice Berenis přišla k tomu miminku? Tam bude nějaká spina s tím doktorem asi viď? A vždyť Diego s ní nic asi neměl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teda úplně to nějak žeru :mrgreen: :mrgreen: :oops: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6534
31.7.18 13:02

Já jsem se na to dívávala, bylo mně asi 12 :lol: Paloma z plantáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
31.7.18 13:03

@DORYnka Tak to nevím
:mrgreen: Ale tohle je jedná z těch hezčích telenovel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
31.7.18 13:04
@Tableta píše:
Já jsem se na to dívávala, bylo mně asi 12 :lol: Paloma z plantáže
:mrgreen: Palomo :lol: jo můžu říct,že i v noci to slyším :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
19388
31.7.18 13:05

Já to kdysi sledovala občas. To mi bylo asi 20. Pamatuju si, že se mi tam líbily hodinky a šperky, co tam nosily ty holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
31.7.18 13:05

Taky kdysi dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
31.7.18 13:07

@VeHE -já jsem kdysi koukala na Divokyho Anděla :mrgreen: a teď tohle .. přítel ze mě kvete :mrgreen: ale nějak mě to chytlo :palec: :mrgreen: :lol: :D :)

• Citovat
  • Upravit
DORYnka
31.7.18 13:09

:lol: :kytka: a ví prosím někdo jak je to s tím dítětem? :mrgreen: moc prosím a děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
529
31.7.18 13:13

@DORYnka
Dítě si upekla s Diegovým švagrem Miguelem…A Diegovi tvrdila ze byla na umělém oplodnění..
Původně to tak chtěli udèlat,ale Diego pak couvnul…Takže tomu uvěřil,protože geneticky materiál byl u doktora…Doktora pak uplacela,aby tvrdil,že je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
31.7.18 13:19
@Vercsi148 píše:
@DORYnka
Dítě si upekla s Diegovým švagrem Miguelem…A Diegovi tvrdila ze byla na umělém oplodnění..
Původně to tak chtěli udèlat,ale Diego pak couvnul…Takže tomu uvěřil,protože geneticky materiál byl u doktora…Doktora pak uplacela,aby tvrdil,že je to tak…
;) DĚKUJU :kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
DORYnka
31.7.18 13:21

Samozřejmě to jednou praskne :mrgreen: a bude to :D :dance: @Vercsi148 :D

• Citovat
  • Upravit
6534
31.7.18 13:24

@DORYnka ježiš, já jsem viděla snad všechno možný :D Esmeraldu, Rosalindu, Kachorru, Yago syn džungle, Darované srdce, Opravdová láska, Mariana královna noci, Plameny vášně - ti kluci :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
31.7.18 13:25

Jo jo praskne… Já.na to koukala kdysi,kdyz to běželo a pak při nemoci jsem to sjížděla na youtibe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová