Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaaa
Kdysi dávno, děj si nepamatuju. Teď když mám čas dívám se taky ![]()
A mohla bych se zeptat jak ta opice Berenis přišla k tomu miminku? Tam bude nějaká spina s tím doktorem asi viď? A vždyť Diego s ní nic asi neměl
teda úplně to nějak žeru
![]()
Já jsem se na to dívávala, bylo mně asi 12
Paloma z plantáže
@DORYnka Tak to nevím
Ale tohle je jedná z těch hezčích telenovel.
@Tableta píše:
Já jsem se na to dívávala, bylo mně asi 12Paloma z plantáže
Já to kdysi sledovala občas. To mi bylo asi 20. Pamatuju si, že se mi tam líbily hodinky a šperky, co tam nosily ty holky.
@VeHE -já jsem kdysi koukala na Divokyho Anděla
a teď tohle .. přítel ze mě kvete
ale nějak mě to chytlo
![]()
a ví prosím někdo jak je to s tím dítětem?
moc prosím a děkuji ![]()
@DORYnka
Dítě si upekla s Diegovým švagrem Miguelem…A Diegovi tvrdila ze byla na umělém oplodnění..
Původně to tak chtěli udèlat,ale Diego pak couvnul…Takže tomu uvěřil,protože geneticky materiál byl u doktora…Doktora pak uplacela,aby tvrdil,že je to tak…
@Vercsi148 píše:
@DORYnka
Dítě si upekla s Diegovým švagrem Miguelem…A Diegovi tvrdila ze byla na umělém oplodnění..
Původně to tak chtěli udèlat,ale Diego pak couvnul…Takže tomu uvěřil,protože geneticky materiál byl u doktora…Doktora pak uplacela,aby tvrdil,že je to tak…
@DORYnka ježiš, já jsem viděla snad všechno možný
Esmeraldu, Rosalindu, Kachorru, Yago syn džungle, Darované srdce, Opravdová láska, Mariana královna noci, Plameny vášně - ti kluci
![]()
Jo jo praskne… Já.na to koukala kdysi,kdyz to běželo a pak při nemoci jsem to sjížděla na youtibe
![]()
Ahoj Holky
mám takový dotaz jelikož dlouhodobě marodím, tak jsem z nudy začala koukat na Hříšnou lásku
já vím, že pro někoho je to úplná kravina, ale zkusím jestli tu není někdo, kdo taky koukal či už viděl? Koukám na to třeba když vařím nebo tak…pár dílů jsem i přeskočila nebo to soupnu - některý postavy jsou mi opravdu nesympatický
…tak co kdopak to už z vás viděl?