Hříšná láska - telenovela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
4.8.18 16:57

@MaJiKa Sledovala jsem to před spoustou let, ještě s prababičkou v domově důchodců, :lol: švagr teprv bude i dítě a Palma je myslím kvůli tomu zpívání, nebo něčím s tím souvisejícím, ale co mě dnes dogoooglilo až k této diskuzi… Vypadá to, že utajovaných otec Palomy je zesnulý Don Lorenzo… To je jako Palma Diegova teta? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
4.8.18 17:04
@Frnda píše:
@MaJiKa Sledovala jsem to před spoustou let, ještě s prababičkou v domově důchodců, :lol: švagr teprv bude i dítě a Palma je myslím kvůli tomu zpívání, nebo něčím s tím souvisejícím, ale co mě dnes dogoooglilo až k této diskuzi… Vypadá to, že utajovaných otec Palomy je zesnulý Don Lorenzo… To je jako Palma Diegova teta? 8o

Neni. Bude to jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
2021
4.8.18 17:08

@Yorkmut Díky, tož zas můžu v klidu spát. :mrgreen: :mrgreen:
Ještě dodám, samozřejmě Paloma, na Palmu ji přejmenoval telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DORYnka
6.8.18 08:43

Ahoj holky :lol: koukala jsem na první dva díly v televizi a další na YouTube 8o nedalo mi to :mrgreen: ale teda ta Berenis je pěkná slepice …a Miguel je strasnej slizoun škaredej :jazyk: ale neví někdo jak to teda bude když vlastně Paloma a Diego jsou nějak příbuzní? Když ta Soledad ? No koukám na 127 díl tak závěť teprve budou číst :oops: je to napínavý jako kšandy 8) :D jinak všem hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
6.8.18 09:10
@DORYnka píše:
Ahoj holky :lol: koukala jsem na první dva díly v televizi a další na YouTube 8o nedalo mi to :mrgreen: ale teda ta Berenis je pěkná slepice …a Miguel je strasnej slizoun škaredej :jazyk: ale neví někdo jak to teda bude když vlastně Paloma a Diego jsou nějak příbuzní? Když ta Soledad ? No koukám na 127 díl tak závěť teprve budou číst :oops: je to napínavý jako kšandy 8) :D jinak všem hezký den :kytka:

Nejsou pribuzni. Ve 141. dilu se pravda ukaze :D.

• Citovat
  • Upravit
DORYnka
6.8.18 09:15

@Yorkmut - tak to musím koukat a koukat :mrgreen: už mám 128 8o :mavam: asi si to pretocim :lol:

• Citovat
  • Upravit
982
10.8.18 16:54

Můžu se zeptat, nestíhám se dívat na všechny díly, kde to jde stáhnout, na Ulož to? Chtěla bych víc dílů najednou. Teda ale je to teď zajímavé, ze začátku jsem fandila Fabianovi a přála jsem si, aby se dal dohromady s Palomou, líbí se mi víc, než Diego, ale jak se pak vybarvil s tím podvodem, tak už je mi nesympatický. A ten Miguel, co s ním otěhotní Berenis, není to náhodou ten slizký soused? Ten je teda :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
10.8.18 17:05

@MaJiKa skoro vsechny dily jsou na youtube. Hodne ve slovenstine (Ked budes moja). Ale horsi kvalita.

• Citovat
  • Upravit
982
10.8.18 17:21

Nemyslela jsem YouTube, spíš Ulož to, abych se mohla podívat přes tv. Teď je tu už asi dvě hodiny bouřka a jsme bez připojení, tak se nemůžu podívat. V mobilu mi internet jede omezeně.
Edit : Už jsem to našla, tak ještě najít díly, co jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.18 10:49

Ahoj holky pridavam se do klubu :mavam: Hrisnou lasku jsem videla kdysi kdyz ji davali poprve a ted uz jsem zvladla i opakovani :dance: ta Diegova zarlivost byla strasna :zed: ale zaplatpanbuh se srovnal. A ted jsem se zblaznila do telenovely Nejdrazsi poklad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová