Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mam zaplněný telefon. Mam nějaké aplikace a fotky, videa. Nic nechci smazat - samozřejmě. Kde najdu, co mi zabírá nejvíc místa? Jak to řešíte?
Musíte to přesouvat na virtuální úložiště. Nebo na externí paměťovou kartu. Jinak, co vám kolik zabírá, najdete někde v Nastavení - Úložiště nebo tak něco, nevím, co máte za telefon.
Příspěvek upraven 18.10.22 v 20:01
@Sára 1 píše:
Mam zaplněný telefon. Mam nějaké aplikace a fotky, videa. Nic nechci smazat - samozřejmě. Kde najdu, co mi zabírá nejvíc místa? Jak to řešíte?
Co to je za telefon? To je celkem důležité info.
Já mám třeba iPhone a všehno házím na cloud, takže plná paměť mě příliš netrápí.
V aplikacích si vymaž mezipaměť u každé aplikace. Mě to uvolnilo 10 giga
Paměťovou kartu mám taky. Mezipamět mám asi už vymazanou.
@michee píše:
Co to je za telefon? To je celkem důležité info.Já mám třeba iPhone a všehnoházím na cloud, takže plná paměť mě příliš netrápí.
To neumím. ![]()
@Sára 1 píše:
Paměťovou kartu mám taky. Mezipamět mám asi už vymazanou.To neumím.
A co teda máte za telefon?
@Sára 1 píše:
Paměťovou kartu mám taky. Mezipamět mám asi už vymazanou.To neumím.
A ta karta je jak velká? Ta je už plná? Nebo to chce najít v nastavení, kam se mají ty věci ukládat, většinou je nastaveno, že se apky a fotky atd ukládají do paměti telefonu a ne na kartu, tak to chce změnit.
Fotky a videa nemám v telefonu, ale přetahuji na externí disk
@Sára 1 píše:
Přehrát videa a fotky do počítače. Používat čistící programy na bordel v mezipaměti apod.
@Cenarius píše:
Přehrát videa a fotky do počítače. Používat čistící programy na bordel v mezipaměti apod.
Kdyz já tomu nerozumím. Bojím se, že v ramci čištění vymazu něco, co jsem vymazat neměla.
@Kriss Tina píše:
A ta karta je jak velká? Ta je už plná? Nebo to chce najít v nastavení, kam se mají ty věci ukládat, většinou je nastaveno, že se apky a fotky atd ukládají do paměti telefonu a ne na kartu, tak to chce změnit.
Fotky se ukládají na kartu. Aplikace si mám prý nechat v mobilu.
Mně se dělaly a dělají zálohy v mobilu a to je děsnej žrout místa. Někde mi to nedávno mezi soubory našel synator, doporučuju zkontrolovat i tohle a staré promazat…