Hledám jméno, pohlaví dítěte neznáme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nellyssa
15.2.16 08:57

@Flenka to je krásný..moc hezké jméno jste vybrali.. :potlesk: moc gratuluji a ať Vám dělá radost a jste oba zdraví :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3998
15.2.16 09:18

@Flenka
hezké jméno jste vybrali, hodně zdraví pro Tebe i Johánka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.2.16 12:47
@Flenka píše:
Ahoj, abych to uvedla ve zkratce, tak mám termín 27.02.2016 a tedy nám začíná téct do bot. :) Jméno i přes xy diskusí a yz papírů popsaných různými seznamy pořád ne a ne vybrat. I když už víceméně počítám s tím, že jméno vymyslíme až na sále :lol:, tak bych byla ráda za nějakou inspiraci, pokud napíšete. Třeba jsme přehlédli něco co nám vyrazí dech ;). Pohlaví mimča neznáme. Líbí se nám sice jména různých typů (jak tradičnější, tak výstřední), ale tady bych se chtěla zeptat na vaše nápady ohledně jmen, co se dávali spíše dříve. Jelikož myslím, že by se tahle diskuse mohla hodit dalším, přihodím co napadlo mne (ne že bych je všechny dala :cert:).

Svatopluk, Přemysl, Bonifác, Jeroným, Emanuel, Vratislav, Alois, Bernard, Ferdinand, Meda, Vilma, Aloisie, Antonie, Apolena…

Budu ráda jak za tipy na jména, tak za zhodnocení jaká z nich byste byli ochotni dát vlastnímu dítěti, nebo i návrhy na přezdívky, konkrétně pro takový pubertální věk, protože to mi většinou dělá největší problém. :think:

Všem diskutujícím předem díky :mavam:.

Ahoj, chápu, to hledání je těžké. Z uvedených bych klidně dala Alois, Aloisie, Vilma, Antonie, Apolenka. Napadl mě ještě Alfréd - dá se mu říkat Alfíku, Alfe, Frede, z legrace Alfonzi - celkem se mi to jméno líbí. U holčičky bych byla nejspíš pro tu Apolenku, je to super jméno. :think: Také mám ráda jména Marlen a Madlen, zní to hezky v základním tvaru, nekomolí s to a malá Marlenka i Madlenka je pěkné. Nečetla jsem diskuzi, tak nevím, jestli jsi uvedla příjmení, ale dala bych na to bacha. Také je zapomenuté jméno René. Nemáš tu ještě Jindřicha, i když ten se teď dává celkem dost. Držím palce =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.2.16 12:50

Aha, chlapeček už je na světe. Tak moc gratuluji - líbí se mi vybrané jméno. Tak třeba tu najdeš inspiraci pro další :D - hlavně hodně zdravíčka přejeme =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.2.16 15:27
@Flenka píše:
Děkujeme všem. Nakonec už včera dopoledne se nám narodil malý Johánek. :kytka:

Super výběr. Gratuluji k narození Johánka. My máme takhle pojmenované morčátko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.2.16 16:18

@Flenka Velká GRATULACE :kytka: :hug: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.2.16 16:26
@Flenka píše:
Děkujeme všem. Nakonec už včera dopoledne se nám narodil malý Johánek. :kytka:
:palec: :kytka: ať je zdravý a spokojený
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.2.16 21:33

Chlapeček se narodil o trochu dřív, že? Kolik vážil? Jsem babča čekatelka, tak jsem šíleně zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
16.2.16 19:14

@alpana @nellyssa @nanoBETA @lamicina @tiffany @Silvie86 @jdukolem @babanci

@babanci píše:
Chlapeček se narodil o trochu dřív, že? Kolik vážil? Jsem babča čekatelka, tak jsem šíleně zvědavá.

Všem ještě jednou moc děkujeme. Malý se má k světu a zítra se chystáme domů. Narodil se 38+0tt (podle ms) a měl 3250g 51 cm.

• Citovat
  • Upravit
4341
16.2.16 21:33

@Flenka Tak to je pěkný chlapík. Akorát, ani málo ani moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
20.2.16 22:32

@babanci Má se čile k světu, je to kluk jako buk, ale zlatíčko :) :srdce:. A kdy čekáte vnoučátko? A říkají jaká mají jména? :) :mavam: Taky jsem zvědavá. :kytka: Ať jsou zdraví. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4341
21.2.16 11:37

@Flenka Čekáme holčičku 15. dubna máme termín. Budeme mít Violku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
21.2.16 11:40

Jsme už připravení. V obýváku máme nádherný kočárek, nechali jsme udělat na zakázku v Německu. Je vychytaný, z kůže. Nemůžu se dočkat, až vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.16 15:26
@babanci píše:
Jsme už připravení. V obýváku máme nádherný kočárek, nechali jsme udělat na zakázku v Německu. Je vychytaný, z kůže. Nemůžu se dočkat, až vyrazím.

A co nosný šátek? Též máš připravený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
21.2.16 16:07
@babanci píše:
@Flenka Čekáme holčičku 15. dubna máme termín. Budeme mít Violku. :srdce:

Violinka, nádherný
:kytka:

• načítám...
  • Citovat