Zapomenutí jedné pilulky

2
11.9.14 21:38

Zapomenutí jedné pilulky

Ahoj holky, vím, že je to tady už stokrát ale potřebuju názor :) V prvním týdnu sem si zapomněla vzít jeden prášek… Beru je večer a ten večer proběhl sex, než sem si to uvědomila. Prášek jsem si vzala až druhý den odpoledne takže po více než 12 hodinách. A teď se strašně pozoruji. V úterý jsem si vzala poslední pilulku z platíčka a přibližně v sobotu by měla přijít menstruace. Na čípek si už skoro nedosáhnu a je trošku pootevřený. Jestli jsem to schválně pochopila, mělo by to znamenat blížící se menstruaci? Jestli to nedostanu a budu těhotná budu v háji… moc děkuju za případné odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
11.9.14 21:44

Teoreticky bys měla být chráněná, ALE!!! riziko těhotenství se v 1. týdnu platíčka zvyšuje. Zrovna u sebe nemám věšteckou kouli, tak počkej, co ti napíšou ostatní sudičky, ale nikdo ti přesně neřekne, jestli jsi v tom a nebo ne. Budou to jen zbytečné dohady, o tom, že těhotná být můžeš a rozhodně tě tyhle „rady“ neuklidní… Buď si udělej těhotenský test, nebo počkej, jestli začneš krvácet, nebo obojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.9.14 21:50

A s tím čípkem sem to pochopila správně? chytám se každé kraviny, abych se aspoň trochu uklidnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.9.14 22:13

Já si tady trochu zaspekuluju.
HA zabraňuje ovulaci. Pokud se vynechá, může se stát, že tělo naskočí a ta ovulace přijde. ALE, je možné, aby ta ovulace proběhla hned ten večer, nebo v následujících dvou dnech? Podle mě dost těžko, ale samozřejmě nejsem doktor :nevim: Dávala bych si pozor spíš v nadcházejícím období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.9.14 05:00

@Antonie Bolavá : spermie preziji az tyden ;) Ale sance urcite neni moc velka

K cipku : http://merenibt.xf.cz/…imetoda.html#d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.9.14 07:51

Zapomnela jsem xkrat a vzdycky v poho. Jsi chranena i ten tyden, kdy je neberes. Takze si myslim, ze jeden den te zvladly ochranit taky. Ale jsou vyjimky, budes muset vydrzet do zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí