Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
12.8.07 17:21

Ahoj holky,

tak ja jen tak nakukuju jak se mate o vikendu… :D

Tady je krasne, slunicko a uz zase teplo…nejradeji bych nekam jela, ale bohuzel neni moc kam.....a pak hledat porad ten zachod…tak zustavame doma. Milano je vylidnene…tak se mozna zajdem kouknout do centra…vcera jsme jezdili po nakupech a dostala jsem cca 2-3 x poradnou krec v podbrisku.....stalo se mi to i v patek pri chuzi…holky je to poslickovani nebo proste jen silene kopnuti od mimiska…dost to bolelo, ale trvalo to jen kratce…jsem si rikala jestli jsou porodni bolesti tehle intenzity a trvaji i dele nez minutu tak potes :wink: No proste muj prah bolesti je fakt nic moc…

Alino, to jsem rada, ze je vsechno ok. Tak jeste pekne vsechny tri odpocivejte :wink:

Hanucho, mas pravdu Noemi je krasne jmeno i ja jsem zvazovala pro holcicku … tady je pomerne caste stejne jako Marianna (tak se jmenuje i moje kamaradka).

Tak hezkou nedeli a ja nakouknu zase zitra i kdyz je milacek doma a je casto obsazeny pocitac.

PS

Koupila jsem si do porodnice kufr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.8.07 17:36

Ahojky,

taky nakukuju, co je noveho…
Alino, to jste si hezky uzili vecer, kdyz te na tech par hodin pustili… :P
Leni, to je dobre, ze bylo pekne :wink:
Monco, proc si se omlouvala, jen se vypis…
Ja mam dneska nejakou plactivou naladu..nemela jsem ji docela dlouho, tak si to ted vybiram. Dokonce i film pro deti me rozbrecel :? ..do toho nasi jeli mimo Prahu, tak se citim tak nejak sama. Vcera jsem s manzelem mluvila asi hodinu, tak mi bylo dobre a dneska uz mam rudy a natekly oci :cry: …hrozne se mi styska, ale jeste pet tydnu a bude to dobry.V breznu jsem si rikala, ze uz nikdy nechci zazit delsi odlouceni a ted jsme zase tam, kde jsme byli. No nic…radsi pujdu neco delat, protoze zase bulim. Doufam, ze se zitra probudim s usmevem na tvari :) .....
Barco, nevim, jestli ty krece byli poslikove…Me to boli jako menstruace a jde mi to zad…

Opatrujte se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
12.8.07 17:41

ahoj Marusko,

nesmutni! No ja jsem ta prava…me chytla plactiva nalada vcera…slozili jsme postylku a me se nedarilo sesunout postranice, vzdycky mi nakonec vyjely z koleji a milacek se tvaril, ze jsem neschopna, tak jsem si poplakala…no nicmene uz vim jak na to… :wink: ale za ten plac to stalo…docela se mi ulevilo…to jsou hormony :wink:

Hezky vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.8.07 20:21

Ahojte,
tak me teda zatim vubec zadny plactivy nalady nechytaji, naopak jsem docela v pohode, rekla bych ze i vic nez pred tehu. Milacek jel s detma na tyden k mori a mne to vlastne ani nevadi. Jen me vydesili jeho rodice, ze za mnou prijedou na navstevu kdyz on je pryc, tak jestli neco nepotrebuju… tak jsem chytla trochu nerva, jeho mama je hrozne precitlivela na uklizeni, az bych rekla chorobne (napr. se neutre 2× do stejnyho rucniku). Ta kdyby videla moji x tydnu neumytou podlahu, tak ji asi odvezou 8O :roll: No nic, chteji prijet v patek, tak do te doby musim vsechno vysmejcit 8)
Dneska jsem byla na navsteve za sestrenkou a hezky jsme si pokecaly, pac se priznala ze je v 16. tydnu :D . Tak to bylo takove mile.
Marusko klidne se vybrec, to je nekdy potreba, ja mam taky nekdy chvile, kdy bulim a ani nemam zadnej duvod.
Preju vsem prijemnou noc bez castych pochodovych cviceni smer WC.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.8.07 20:56

Hezký večer,

Maruško, beruško :lol: nesmutni, neplakej, uteče jako voda a manža bude u tebe!
Já jsem dneska v pohodě a ty depkaříš, si to nějak vyměňujeme.

Holky, tak sem si dneska prvně uvařila ten maliník, je to v pohodě, chutná mi, tak ho budu pít.

Dneska manža sestavil postýlku, dali jsme ji i na místo určení a tak jsem okolo ní furt chodila a pak jsem si řekla, že si musím udělat ještě radost a objednala si povlečení s mantinelkem, jsem se do něho úplně zamilovala.
Sice mám dvoje povlečení, ale to jedno se mi moc nelíbí, tak ho budu mít jako tzv.nouzovku.
A tady je to dnešní moje:
A za pěkné peníze, povlečení + mantinel - 450 Kč včetně poštovného, no nekup to :lol:

http://img4.mimibazar.cz/…d3802277.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
12.8.07 21:29

Ahojte mamky čekatelky,

já mám dnes toulavé boty. Byli jsme u mých rodičů a pořád jsme někde trajdali. No mám pěkně otekné nožky, tak se těším, že mi je manžel natře Alpou.

Já tady někdy bulím. Hlavně, když se mi něco nedaří a zavazí mi bříško. Před několika týdny jsem se dívala na Titanic a taky jsem bulela a říkala si, já bych na té lodi také zůstala.

Luci,
to je náhoda my máme podobné povlečení, pouze trošku jinak barevné. Ale ti méďani a domečky jsou stejní a mantinel je jinak vytvarovaný :lol: :wink: Dala jsem do fotogalerie obrázek a zítra to nafotím jak to máme sestavené. Teď se mi už nechce :roll: Ta tvoje cena je super. My máme povlečení, mantinel nebese s kytičkou a prostěradlo s kanýrem a vyšlo to na cca 1 200 Kč. Sice je toho víc, ale myslím, že tvoje cena je lepší.

Všem přeji dobrou noc a krásné sny o mimišcích :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
12.8.07 21:34

hmmm, ten obrázek v galerii je moc malý … zítra vyfotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.8.07 22:52

Luci - to povlečení je fakt moc pěkné :lol:

Maruško - obdivuji tě, jak to odloučení zvládáš. Já byla bez broučka teď 4 noci a byla jsem z toho hotová :-(

Taky mám občas (zatím to je tak 1× za 1 až 2 týdny) takovou smutnou náladu bez konkrétního důvodu. Posledně jsem si dokonce jednou poplakala (myslím, že důvod pláče byl: jsem tlustá, ošklivá, jak se mu jen můžu líbit…). Dokonce holky začínám být žárlivá - tedy bez důvodu, ale v mysli mne napadají šílené hlouposti :twisted:

Dneska jsme byli na rybách - pro mne to bylo poprvé v životě a skvělý zážitek. Je to rybník pro sportovní rybaření, v něm nasazeno spousta rybiček (bohužel zatím jsou malé), ale tahali jsme jednu za druhou a samozřejmě je hned pouštěli :wink:

K večeři jsme si udělali topinky - snědla jsem 2 a asi za hodinu mi začlo být pěkně zle. Musela jsem chvíli i rozdýchávat zvracení. Ale už je líp. Asi to mimču nesedlo.

Adys - ty už jsi se nějak dlouho neozvala. Jak se daří?

V příštím týdnu si připravím tašku do porodnice. Maliník už taky piju a zkusím masáž hráze.

Holky - jedna intimní otázka. Zápolíte některá s hemeroidy? Já už je trošku měla asi od 22 let. Dříve jsem hodně trpěla na zácpy a myslím, že toto je důsledek. Nicméně celé těhotenství naopak chodím na záchod zcela bez problémů, někdy i vícekrát za den. No a za poslední cca 3 týdny se mi hrozně zvětšily - brrrrr :oops: Jste na tom některá obdobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
13.8.07 01:37

Petro ,
diky za optani :-) .. jsem tu a vcelku :-)

jenom jsme ted pres vikend meli docela napilno. vcera jsme domalovali nasi loznici, dneska manzel dodelal nasi koupelnu a tak je o zabavu postarano. aspon ze uz jsou vsechny loznice ale vymalovany, takze nahore zbyva jeste chodba a v tydnu se manzel chce pustit do podkrovi, kde ma on pracovnu a je tam taky detska herna. :-)
my jsme s adou dneska odpoledne utekli k bazenu, ale voda byla celkem studena, v patek totiz skoro cely den prselo a bylo 17 stupnu .. to byla nadhera :D … vikend byl hezkej, zadny moc velky vedro, tak nad tech 25C a hlavne zadna vlhkost .. ale od zitra nam to zase zacne :?

takze jsem docela hotova a unavena. vcera jsme nespali v nasi posteli a jeste dneska budeme vedle v loznici, takze jsem toho ani moc nenaspala .. zato jsem se stihla podivat na ceskej film .. Kraska v nesnazich s Anou Geislerovou a moc se mi to libilo .. na dnesek vecer mam v zaloze Horem padem .. tak jsem na to zvedava … :-)

Monco .. jak se citis? :-)

Alino ,
jsem rada, ze jses v poradku … a takovou romantickou dvouhodinovku bych si taky nechala libit ;-) .. clovek se najednou diva na svet jinak, vid? :-)

Marusko, Barco ,
nesmutnete … :dance: … brzo bude zase lip … :huban: :srdce:

zdravim vsechny ostatni … doufam, ze jste mely krasny vikend a preju krasne pondeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.8.07 08:39

Těhulky

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 38+1) Jana +13 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 37+4) Natálka +8 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 30.8. / 37+4/ KO 14.8,22.8.,28.8.) Překvapení +15 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 36+5/ KO 23.8.) Tomašek + 11 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 36+2) Filip, Anna +7 kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 36+0/ KO 22.8.) Chlapeček +13,5 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 36+0/ KO 16.8.) Hedvika, Bruno +14 kg
Lucka ( Plzeň/ TP 10.9. /35+6) Holčička 

Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 35+6) Překvapení +9,5 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 35+5/KO 23.8, UTZ 24.8.) Chlapeček +2kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 35+5) Holčička +8 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /35+5) Překvapení +13,5 kg
Iggi2 (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 35+5/ KO 21.8.) Otík + 10 Kg
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 35+3) František, Agátka + 10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 35+0/KO 23.8. ) Překvapení +14 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 35+0/ KO 15.8.) Annie +6 kg
Katka_H ( 1980/170cm 67kg/Blanensko/TP 18.9./34+6/ KO 14.8.) Překvapení + 11 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 34+6)
Daanda ( Praha/168 cm 62 kg/ 34+4) + 10 Kg Daniel 

joula (1975 / Pha 4 /163 cm 49 kg /TP 19.9. / 34+4) Adam, Sabrin + 8,5 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 34+3/ KO 17.8.) Šimon +12 kg
Amisek ( 1981/168 cm 95 kg/Praha/ TP 21.9./ 34+3/KO 13.8.) Natálka,Matěj + 5 kg
Petra.lovosice ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 34+2/ KO 16.8.) Michaela +8,5 kg
LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 34+2/KO 27.8.) Dianka +3 Kg
Kammka 32+4 Holčička 

Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 32+6)
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 33+3) Šimon +9 kg
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 30.9 / 33+1/ dvojčátka) Anika,Karin +13 kg

Maminky

http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 2 roky
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 4 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

http://www.gify.nou.cz/…bory/po7.gif

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 37+0) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 35+3) naposledy se ozvala 18.2.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 32+6) naposledy se ozvala 4.4.
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 34+0) Holčička naposledy se ozvala 21.5.
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 34+1 ) Překvapení naposledy se ozvala 4.6.

Náš host

http://www.gify.nou.cz/…ubory/o4.gif

Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 38+3) Ládík 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.8.07 08:50

Dobré ránko!

Adys není mi nic moc. přes víkend jsem otekla a na váze se mi objevilo + 2 kg ( takže dohromady 15) do seznamku jsem to nepsala doufám že jak se rychle objevili tak rychle zmizí :oops: :oops: :cry: Jinak už začínám být protivná včera jsme byli na oslavě babiččinych narozenin a jak jsme odcházeli tak mi celé příbuzenstvo přálo ať mi porod dobře dopadne. Na tu větu už mám opravdu alergii. :twisted: :twisted: :twisted: Včera jsem si objednala autosedačku a právě mi přišel e-mail že ji nemají v té mojí barvě tak ji jdu hledat dál.

LUCI to povlečení je rozkošné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.8.07 08:54

Ahoj poranu,
musim se podelit o jeden nocni zazitek. Probudila jsem se k ranu na WC, a zjistila jsem, ze holky jsou poskladane v brisku uplne jinak, nez normalne behem poslednich mesicu byly. Vseobecne mam bricho „divne“-spicate a s dvema boulema (jejich zadecky). Sestry tady rikaji, ze jeste takove boule nevidely a volaji jedna druhou se podivat. Doktor se me take ptal, jak casto to takhle povyleze, a ja jemu, ze porad.. :-( Me trochu mrzi, ze nemam krasne kulate brisko, ale uz jsem se s tim smirila.

Mam jedno dite ulozene uprostred bricha, dela „bouli“ primo na pupiku, a druhe mam na pravem boce, svou bouli me tlaci na zebra. Levou celou pulku bricha mam praznou, na ni vetsinou spim. Tak v noci to bylo opacne! Prava pulka bricha byla prazna, a leva mela bouli pod zebry. Byla jsem prekvapena a jen jsem doufala, ze i nadale budou obe hlavou dolu. Na co z behem pul hodinky (a to jsem nespala!) ony se posunuly na puvodni mista. A ja jsem nic neucitila… Pak me sousedka po pokoji se ptala, zda se mi to nezdalo :-) Ale nezdalo.

Take vam takhle deti cestuji po brisku? Ty vase aspon maji vice mista, nevim jak se tem mym povedlo jeste cestovat, kdyz jsou tam tak narvane.. :-)
Za chvili budou nam tocit monitor, tak jsem zvedava, zda ty srdicka budou tam, kde byly.

Jinak pres vikend nam tady na oddeleni porodila holka , co mela stejny termin porodu, jako ja (30.09) a take dvojcata. Podrobnosti neznam, ale vylekalo me to. Tak jsem jeste o kus hodnejsi a vice lezim odpocivam, fakt jeste nechci rodit, aspon vydrzet do zacatku zari…

Ale prvni miminko (u holek, co maji termin jeste v srpnu) by uz bylo docela na miste, co myslite? :-) Tak budu nakukovat a sledovat zpravy od Mony.

Zatim se mejte.
Alina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.8.07 09:38

Ahoj děvčatka,

Luci to povlečení vypadá moc pěkně
Ali-Ty se drž,ta holka co byla se mnou v nemocnici a čekala dvojčátka měla taky obr břicho a do špičky a na křivo jedna měla o trochu větší vhu a byla větší tak ho měla tak no křivě ,ale ty její holky měly kolem 3kg,chudák měla nohy uplne nateklý a nemohla se ani otočit.

Mono-mě taky říkaly že v té nemocnici dojde k porodu a jsem 14dní doma a nic,tak jestli ti řekly že to už budeš mít tak třeba se broučkovi ještě nechce,a jen at tam je každý den dobrý

Holky stím pláčem,ten můj vytvářel přebalovák v garáži-má tam dílnu,volá na mě ,no a já slezla 2 patra po schodech a on mi říká jestli bych mu donesla ten polstář podložku,normálně jsem na něj začala křičet,a brečet že to mohl říct dřív že po tech schodech lozit nebudu atd,no došla jsem nahoru a brečela jsem asi půl hodiny,pak si pro něj šel sám.

nevím jestli to trápí i vás ale mě šíleně bolí v kříži,tak opravdu jen ležím protože nemůžu ani sedět ani stát,a otom jak mě bolí pipka ani nemluvím,dělá mi problém se i vyčurat.nechápu jak v některých zemích chodí ještě těhule na pole pracovat a maj dítě na zádech,já nezvládnu ani vytáhnout myčku,asi sem nějaký posera.Ale to dělaj ty záda.

Tak se kočičky mějte a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.8.07 09:41

Abych nezapoměla,Alino-Jestli se jmenuješ Alena Tak ti přeju všechno nejlepší k svátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.8.07 10:06

Ahojky…

tak dneska je uz zase lip. Za chvili bude manza volat, tak ho pres skype uvidim. Vcera jsem to pocitala a je to 48 dni, co jsem odjela..tak mam lepsi naladu, ze cislo do jeho prijezdu je mensi :P
Luci, povleceni je moc krasny!!!!
Alino, boule mi mala dela kazdy den pokazdy, kdyz se protahne, ale za minutu je to pryc…
Vcera jsem mela zase posliky. Ale nejaky jiny…jeste odpoledne jsem tu Barce psala, ze to je jak pri ms, ale vecer to bolelo jinak…ale tu bolest neumim popsat nebo k nicemu priradit. Bylo to po sesti minutach a asi po pul hodce se zacaly zmensovat a kratit a pak jsem usnula.
Monco, je pravda, ze ke konci ma vetsina tehuli alergii na otazky kolem jdoucich a rodiny…otazky typu : ty si jeste cela…?????? Segra si s timhle prave dost uzila…v ty jeji vesnici to kazdy resil ( a bohuzel prenasela asi 10 dni, takze uz ji to fakt lezlo na nervy) a co by me teda dost nastvalo, tak to, kdyz ji jeden chlap rekl, ze kdyby k nim prisla na navstevu a pomohla jim nosit ty cihly atd, tak uz by byla davno v porodnici......pritom segra makala jak blb do konce..malovala pokoj, nosila tezky nakupy, kartony s vodou a on ji jeste naznacil v tom smyslu, kdyby si se doma neflakala a radsi prisla pomoc, tak bys mela dite venku.....!!! Tihle lidi me fakt dokazou rozcilit. Druhy magurek asi tri tydny po porodu, kdyz byla s detma na prochazce (a kocarek tlacila pred sebou), tak se ji zeptal, kdy to vlastne cekaji 8O 8O 8O 8O .....opravdu..ziji tam vysoce inteligentni lidi!!!
Petro, hemeroidy jsem nemela, tak ani nevim, jaky je to pocit..ale je to divny, protoze zacpou trpim od malicka…
to je pravda…Alino, jestli si Alena, tak taky preji vse nejlepsi k svatku!!!
Luci, takze malinik je ok? Zacnu ho pit od pristiho tydne, tak jsem na nej zvedava :lol:
Zjistila jsem, ze uz mi prisly penize na ucet, tak se jdu kochat na mmb a neco vyberu pro segrinyho chlapecka. Ona porad neco nasi maly kupuje, tak mu jdu taky neco koupit.

Zatim papapa, mejte se krasne a davejte na sebe pozor :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital