Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to bude dost chudák hlavně to dítě ex, nebudeš ho mít asi moc ráda a navíc žárlíš na takovou blbost.
@pikola píše:
No to bude dost chudák hlavně to dítě ex, nebudeš ho mít asi moc ráda a navíc žárlíš na takovou blbost.
Přítel o tom vůbec neví. Nedávám mu to sežrat.
@Anonymní píše:
Co bys mu mela davat sezrat? ![]()
@Anonymní píše:
Ja myslím to jeho dítě co má. Nebo se o něj nestará?
Já tě chápu, pokud to neventilujes, zvlášť na to dítě, tak je to pochopitelný. Hlavně že víš, že je to tvůj problém a neděláš scény
Jednou se podaří i vám ![]()
Musis se od toho oprostit. Tady ta soutezivost se muze klidne stupnovat, zvladt pokud jde o deti, jsou mnohe zenske nesnesitelne. Muzes to videt i tady, vnucuji sve nazory jako ty nejlepsi mozne, a to tam ani zadna zarlivost nepanuje. Ty nejsi o nic horsi nez ex tvyho muze, jste plnohodnotne. To samozrejme racionalne vis, ale je treba s tim vnitrne pracovat.
Člověk někdy má takové iracionální myšlenky. Možná jsi z toho trochu nervózní a tak nějak si to otěhotnění psychicky blokuješ.
Můj kamarád se pokusil o sebevraždu víš proč? Protože ho nechala přítelkyně a on žarlil a utapel se v tom. Jen kvůli tomu že ona začala žít život s člověkem koho miluje kdo ji dělá šťastnou a tak. U tebe je to soutěž aby jsi dokázala možná tak že máš sex s jiným a chceš dítě. Je to přesně tak že kdyby se ex přítel oženil budeš chtít taky.
@rhhajkovi píše:
Můj kamarád se pokusil o sebevraždu víš proč? Protože ho nechala přítelkyně a on žarlil a utapel se v tom. Jen kvůli tomu že ona začala žít život s člověkem koho miluje kdo ji dělá šťastnou a tak. U tebe je to soutěž aby jsi dokázala možná tak že máš sex s jiným a chceš dítě. Je to přesně tak že kdyby se ex přítel oženil budeš chtít taky.
Ona ale žárlí na svého současného a jeho ex, že spolu mají dítě a jí to nejde s ním otěhotnět. To je úplně jiný případ.
@pikola píše:
Ja myslím to jeho dítě co má. Nebo se o něj nestará?
Nedávám to sežrat nikomu z nich.. je to vyloženě můj vnitřní boj
Stará.
@Janee19 píše:
Já tě chápu, pokud to neventilujes, zvlášť na to dítě, tak je to pochopitelný. Hlavně že víš, že je to tvůj problém a neděláš scényJednou se podaří i vám
Jsem ráda, ze aspoň někdo ![]()
Snad ano, dost mě to uzira no.
Děkuji
@Anonymní píše:
Jsem ráda, ze aspoň někdo
Snad ano, dost mě to uzira no.
Děkuji
S tím úplně souhlasím. Hlavně se vyklidnit, co nejvic to jde. Být vyrovnaná a spokojená se sebou. Žárlení nemá cenu. Zbytečně tě to užírá… Vím o čem mluvím. Mně to trvalo rok, než jsem na jeho ex přestala žárlit.
A miminko jednou přijde ![]()
@Anonymní píše:
S tím úplně souhlasím. Hlavně se vyklidnit, co nejvic to jde. Být vyrovnaná a spokojená se sebou. Žárlení nemá cenu. Zbytečně tě to užírá… Vím o čem mluvím. Mně to trvalo rok, než jsem na jeho ex přestala žárlit.
A miminko jednou přijde
Když to je těžké no.. vždycky si řeknu, že nebudu žárlit nebo prostě víc si věřit, ale nějak to nejde no ![]()
A ještě když vím, že prostě oni dítě měly hopem a já přes rok čekám ![]()
Každopádně děkuji za podporu ![]()
Nebooooj, taky budes mit miminko
hele, uprimne, me by hrabalo taky, kdybych musela na mimco cekat tak dlouho a kdo vi, kde bych se ventilovala. Radu nemám, moji partneri byli vsichni bezdetni. Je fajn, ze nejsi na kluka zlá. Myslim, ze az se vam to povede, prestanes na dalku soutezit s tou cizi ženskou a bude to dobry.
Soustred se na sebe, nech si pomoct. Drzim palce ![]()
Ahoj, je mi to trapný, ale zarlim na přítele a jeho ex, ze spolu mají dítě..
My se aktuálně o dítě snažíme přes rok a nejde nám to.. jim to vyšlo na poprvé
Přijdu si jak nána.. ale hrozně mě to trápí.. nemůžu o tom ani slyset, když mi nejde otěhotnět.