Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Snopy123 no to každopádně.
Mela jsem znamou, co se před partnerovym psem i s miminkem zamykala
byli to rapli, oba, partner i pes. A to byl ten pes jen jeden…vsichni jsme ji rikali, ze je to cesta do pekel. Jednou se zapomene a pak ji zbydou oci pro pláč. Uz s ním není…
U dvou psu se navic nebezpecnost násobí, nesčítá.
ty ses snad zbláznila
s dítětem to tam nedáš ani omylem. Proboha hledej si bydlení klidně u příbuzných v jednom pokoji, ale bez psů, co by ohrožovali dítě. Tady je vše špatně, už od otěhotnění s někým takovým, co si neumí zvířata srovnat. ![]()
@Snopy123 píše: Více
Já jsem myslela kotec když nebude přítel doma. Samozřejmě to nevyřeší celkovou situaci, když si člověk pořídí dva takový psy a nemá na ně čas. A k tomu ještě mimino.
Tak to ti nezávidím
no budeš muset přitlačit na přítele. Já bych mu řekla, že odcházím a vrátím se až budou kotce hotové, nazdar.
Nebo se bojíš, že tě má přítel u zadku a nic neudělá?
Já bych tedy odešla a vrátila se ve chvíli, kdy partner projde nějakým kurzem i se psy a srovná se on i psi. Hlavně tedy zodpovědnosti. To že postaví kotec kam ty psy zavře je hrozné řešení a nebyla bych s nim ani minutu. Kde je nějaká zodpovědnost k tobě a miminu?
A jako nevěřím, že ty psi jsou ok, když je doma partner, protože normální pes se nechová jak magor.
Ten pruser bude ve vzduchu stále i když bude doma a tedy ty psi nakonec budou v tom kotci stále. Než se stane průser, protože utečou. Nechápu vůbec jak do toho můžeš jít.
To je tak smutný číst..
Proč někdo dobrovolně bydlí někde, kde na něj vrčí a útočí psi?
Proč si někdo pořizuje dítě s někým, komu nesejde na jeho bezpečí?
Proč si někdo pořizuje 2 psy, když se jim nestiha věnovat?
Zakladatelko, postav se za sebe a své dítě. Bud tvůj partner psy vyresi tak, abys mohla u něj zit bezpečně (hned) nebo odejdi. Tady neexistuje kompromis. Jakakoli jina varianta nakonec povede k dalšímu titulku- Pes smrtelne zranil dítě.
Jednou jedinkrát by na mě přítelův pes zaútočil a on by to neřešil a už bych tam nebyla. Tohle si pes nesmí dovolit. Znamená to, že pes nechápe hierarchii v rodině. Nebude po narození dítěte chápat, že je to mládě alfy, které by měl chránit a dávat na něj pozor, ale bude ho brát jako konkurenci.
No to byl ale vyborny napad si poridit dite s nekym, kdo ma dva nezvladnute psy (to jsi o nich nevedela driv?), a nastehovat se k nemu po otehotneni. Co s tim? Tak bud se jim zacnete oba venovat, nebo je daruje (haha, uz vidim, jak bude chtit nekdo dospeleho staforda a krizence ohare), nebo se ty odstehujes pryc. Treti variantu vidim jako nejpravdepodobnejsi. Ja mam psy rada, ale pokud bych mela mit dite v domacnosti se dvema pro me nevyzpytatelnymi psy, tak bych sla od toho. To je jenom otazka casu, nez se neco semele.
Jinak třeba stafordi& ( najdeš na FB ) dělají převýchovu psa ( bull plemen), ale mají hodně plno … Tohle nevznikne jen tak, ach jo.
Hned jsem věděla, že to budou takoví psi. Každý b. l.b si pořídí plemeno, které potřebuje výcvik a pevné vedení. Už bych byla z toho domu pryč.
Jedina rada: Zdrhej dokud muzes, pes by si nikdy nemel dovolit zautocit na sveho pana. A tvuj pritel to ma ocividne u zadele, kdyz to neresi. Mozna bych dala ultimatum budto si ty psy srovna a zacne to resit nebo odejdes ty.
I vychovaný staford je riziko, ale nevychovaný je mega průšvih. Nezůstávej, je-li ti život tvůj a tvého dítěte milý. Odejdi, protože můžeš být ty i dítě ohrožena na živote. Bez legrace.
Průšvih si s takovým de.. udělat dítě. Fakt, že jo. Primitiv i s ohledu na ty psy a ještě tě má u pr..
@Katerina906 Tyjo, nedivím se ti, že se bojíš a to mám psy ráda. Pokud nechceš od přítele zrovna odejít, zkusila bych se poradit s někým, kdo se zabývá výcvikem psů jak se máš k psům chovat ty. Pokud by totiž tvůj přítel byl co, k čemu, tak s prvním náznakem agresivity k tobě si psy srovná, ale pokud má dojem, že jsou to projevy hravosti, tak potěš koště.
Ikdyby nějak psi pochopili, že jsi v hiererchii nad nimi, tak s miminem přijde další zkouška, když se budou snažit se nad něj povyšovat. To bych nedala, pokud bych si nebyla jistá, že je zvládnu, a to asi do tří měsíců nedáš.
Kotec je asi řešení pro tebe a časem i dítě, když budete chtít být na zahradě, ale bez výchovy psů to asi stejně bude na palici. Jakože když je přítel zapomene zavřít, tak ty nevylezeš z baráku? Nebo když je špatně zavře, tak tě dokoušou i s dítětem na zahradě? Případně budou vás stále považovat za vetřelce a budou neustále štěkat v kotci, když budete venku?
My máme psa a mimino, pes je poloviční proti staffordovi, naučila jsem ho před malým utíkat místo obrany, za alfu považuje mne, v nejhorším ho zpacifikuju i fyzicky a stejně jsem stále ve střehu, aby se mezi nimi něco nepřihodilo.
@Svetluska55 píše: Více
Sme s přitelem už dlouho, dřiv když sem jenom dojížděla psi na mě takový nebyly všechno se změnilo až po nastěhovaní kdy sme to chtěli oba protože sme zjistili že sem těhotná, kdy mě na to sebrali práci a nemám teď ke komu jít