Žárlivost - psycholog z Ostravy

Anonymní
26.12.12 12:43

Žárlivost-psycholog z Ostravy

Zdravím,

bohužel mám problém, který má zřejmě více z nás a mnohé ženy jistě ví o čem mluvím. Jsem zkrátka chorobně žárlivá a trvalo mi dlouho si to přiznat. Přítel je věrný, spolehlivý, pracující, miluje mne-ale já mu stále nedokážu věřit. :( Pokaždé, když někam jde sám ihned jej podezřívám. Nedokážu se nad to povznést a ničí to celý náš jinak krásný vztah. Vzhledem k tomu, že jsem z okolí Ostravy, žádám o radu-doporučení na koho se s tímto problémem obrátit. Budu ráda, když vy samy, které máte obdobný problém a obrátily jste se na psychologa doporučíte někoho, kdo by mi mohl pomoci..předem děkuji a omlouvám se za anonymitu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
26.12.12 12:50

:pankac: :pankac: :pankac: gratuluji, takové sebereflexe není schopen každý.. držím palce a hodně zdaru! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
26.12.12 16:39
@Anonymní píše:
Zdravím,bohužel mám problém, který má zřejmě více z nás a mnohé ženy jistě ví o čem mluvím. Jsem zkrátka chorobně žárlivá a trvalo mi dlouho si to přiznat. Přítel je věrný, spolehlivý, pracující, miluje mne-ale já mu stále nedokážu věřit. :( Pokaždé, když někam jde sám ihned jej podezřívám. Nedokážu se nad to povznést a ničí to celý náš jinak krásný vztah. Vzhledem k tomu, že jsem z okolí Ostravy, žádám o radu-doporučení na koho se s tímto problémem obrátit. Budu ráda, když vy samy, které máte obdobný problém a obrátily jste se na psychologa doporučíte někoho, kdo by mi mohl pomoci..předem děkuji a omlouvám se za anonymitu :kytka:

velika gratulace!!! Jsem rada, ze jsi se tak rozhodla!!! Bohuzel asi ti nikoho nedoporucim, protoze nejsem z Ostravy, ale jen jsem ti chtela rict, ze delas tu nejlepsi vec, co jsi mohla udelat a uvidis, jak se ti potom ulevi!!! :hug: :hug:
drzim ti palce a dej vedet jak to probiha… mimochodem, tip na psychologa by ti mohl dat tvuj obvodni lekar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 16:48

Děkuji..no já s tímhle problémem bojuji už dlouho a chtělo to dost odvahy přiznat si, že mám problém :roll: ale chci to řešit, protože partnera miluji a nechci o něj přijít. Uvědomuji si, že moje žárlivost by jej mohla dovést do náruče jiné ženy. On sám mě v tom podporuje a chce mi pomoci, což mi dodává sílu. Myslím, že jinej by to už dávno zabalil :hug: budu ráda i za nějaké další rady jak Vám se daří se žárlivostí bojovat.

• Citovat
  • Upravit
16666
26.12.12 16:53
@Anonymní píše:
Děkuji..no já s tímhle problémem bojuji už dlouho a chtělo to dost odvahy přiznat si, že mám problém :roll: ale chci to řešit, protože partnera miluji a nechci o něj přijít. Uvědomuji si, že moje žárlivost by jej mohla dovést do náruče jiné ženy. On sám mě v tom podporuje a chce mi pomoci, což mi dodává sílu. Myslím, že jinej by to už dávno zabalil :hug: budu ráda i za nějaké další rady jak Vám se daří se žárlivostí bojovat.

tak to je uzasne, ze i tvuj partner te v tom podporuje!!! To uz je polovicni cesta k uspechu! :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
ono vzdycky ten prvni krok je nejtezsi to priznani si, ze MAM PROBLEM! ja sama chodila k psycholozce pres pul roku. resila jsem svoji zarlivost i nejaky problem s manzelem… taky jsem byla rada, ze tam se mnou muz sel, je to vzdycky hodne dulezite.
nevim jakeho psychologa najdes, ale ja se svoji psycholzkou, se kterou uz jsem pracovala driv, tak jsme vlastne prisly na to, ze veskera moje zarlivost prameni v detstvi! a ma primou souvislost s chovanim meho otce. takze muj manzel je v tom vlastne uplne nevinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.12.12 19:09

Zkus si najít terapeuta medoty RUŠ, tady je seznam z ostravska
http://www.metodarus.cz/?… :mavam:
pokud ten problém nechceš řešit měsíce nebo roky, tak rušku velmi doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty