Záruka bleskové výměny - Datart

Anonymní
25.10.12 09:12

Záruka bleskové výměny - Datart

Holky, nemáte některá zkušenost s bleskovou výměnou v Datartu?
Před 2 roky jsem si kupovala žehličku na vlasy a prodavačka mi nabídla za 200Kč papír - že když do těch dvou let donesu nefunkční spotřebič, tak mi ho hned vymění za nový - bez klasického posílání na opravu atd.
Ta záruka mi končí cca za měsíc a žehlička blbne, jenže nezlobí pořád, tak jsem si říkala, že bych ji trošku dopomohla a zajela si pro novou.
Máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
932
25.10.12 09:22

My jsme takhle nedávno vyměnili kávovar, který po 4 měsících blbě kapal, vyměnili bez problémů a asi budem měnit zase, ten nový dělá to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 09:40

@sikorka prosím tě, a zkoumali to na té prodejně nějak? Nebo si jen kávovat vzali, odložili a donesli nový?
A dali vám ten stejný?
Mě totiž ta paní tehdy řekla, toto: „Za dva roky už budou žehličky zase nové a lepší a ta vaše se může pokazit, tak budete ráda, že máte nový model“… nějak nevím, jak tomu rozumět.

• Citovat
  • Upravit
3900
25.10.12 09:49

Já to pochopila tak, že právě bez opravy a zkoumání ti dají nový model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 09:54
@Arumba píše:
Já to pochopila tak, že právě bez opravy a zkoumání ti dají nový model

Takže by na to při předávání ani nepřišli, kdybych té žehličce trošku dopomohla?

• Citovat
  • Upravit
3900
25.10.12 10:04

Já myslím že jí dopomáhat vůbec nemusíš. Prostě řekneš že občas hřeje, občas ne a nic ti na to nemohou říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
25.10.12 10:06
@Arumba píše:
Já myslím že jí dopomáhat vůbec nemusíš. Prostě řekneš že občas hřeje, občas ne a nic ti na to nemohou říct…

taky bych to tak udelala…a kdyby to nevyslo, poslala bych tam za tyden kamaradku/sestru/maminku a to uz ji muzes trosku ublizit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
25.10.12 10:49

Chudák žehlička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 10:53

@Žirafátko Takový chudák není… zničila mi vlasy :mrgreen:
A má divný zlověstný „kukuč“.

• Citovat
  • Upravit
932
25.10.12 10:59
Nezkoumali, jen se zeptali, co tomu je, koukli, jestli je tam vše, a dali nám nový stejný, na ten papír bleskové výměny nám napsali datum a že nám dali nový a šli jsme, ale je tam myslím napsáno, že když nemají stejný model, že ti vrátí peníze nebo tak něco.
@Anonymní píše:
@sikorka prosím tě, a zkoumali to na té prodejně nějak? Nebo si jen kávovat vzali, odložili a donesli nový?
A dali vám ten stejný?
Mě totiž ta paní tehdy řekla, toto: „Za dva roky už budou žehličky zase nové a lepší a ta vaše se může pokazit, tak budete ráda, že máte nový model“… nějak nevím, jak tomu rozumět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
25.10.12 11:01
Zkusila bych ji vyměnit a nedej se :)
@Anonymní píše:
@Žirafátko Takový chudák není… zničila mi vlasy :mrgreen:
A má divný zlověstný „kukuč“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 17:44

Před pár dny jsem našim objednala novou chladničku v Datartu. Teď běžela reklama, že od pondělka budou mít výprodeje. Co když budou mít v akci i tu chladničku? 2-3000,– nejsou k zahození. Áchjooo, nevíte, jestli se s tím dá něco dělat? Stornovat objednávku? Ale co když ji v akci už mít nebudou?

• Citovat
  • Upravit
640
3.3.16 17:31

Dobrý den, nemáte prosím někdo slevový kod do datartu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat