Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My jsme takhle nedávno vyměnili kávovar, který po 4 měsících blbě kapal, vyměnili bez problémů a asi budem měnit zase, ten nový dělá to samé.
@sikorka prosím tě, a zkoumali to na té prodejně nějak? Nebo si jen kávovat vzali, odložili a donesli nový?
A dali vám ten stejný?
Mě totiž ta paní tehdy řekla, toto: „Za dva roky už budou žehličky zase nové a lepší a ta vaše se může pokazit, tak budete ráda, že máte nový model“… nějak nevím, jak tomu rozumět.
Já to pochopila tak, že právě bez opravy a zkoumání ti dají nový model
@Arumba píše:
Já to pochopila tak, že právě bez opravy a zkoumání ti dají nový model
Takže by na to při předávání ani nepřišli, kdybych té žehličce trošku dopomohla?
Já myslím že jí dopomáhat vůbec nemusíš. Prostě řekneš že občas hřeje, občas ne a nic ti na to nemohou říct…
@Arumba píše:
Já myslím že jí dopomáhat vůbec nemusíš. Prostě řekneš že občas hřeje, občas ne a nic ti na to nemohou říct…
taky bych to tak udelala…a kdyby to nevyslo, poslala bych tam za tyden kamaradku/sestru/maminku a to uz ji muzes trosku ublizit ![]()
@Žirafátko Takový chudák není… zničila mi vlasy ![]()
A má divný zlověstný „kukuč“.
@Anonymní píše:
@sikorka prosím tě, a zkoumali to na té prodejně nějak? Nebo si jen kávovat vzali, odložili a donesli nový?
A dali vám ten stejný?
Mě totiž ta paní tehdy řekla, toto: „Za dva roky už budou žehličky zase nové a lepší a ta vaše se může pokazit, tak budete ráda, že máte nový model“… nějak nevím, jak tomu rozumět.
@Anonymní píše:
@Žirafátko Takový chudák není… zničila mi vlasy
A má divný zlověstný „kukuč“.
Před pár dny jsem našim objednala novou chladničku v Datartu. Teď běžela reklama, že od pondělka budou mít výprodeje. Co když budou mít v akci i tu chladničku? 2-3000,– nejsou k zahození. Áchjooo, nevíte, jestli se s tím dá něco dělat? Stornovat objednávku? Ale co když ji v akci už mít nebudou?
Dobrý den, nemáte prosím někdo slevový kod do datartu? Děkuji
Holky, nemáte některá zkušenost s bleskovou výměnou v Datartu?
Před 2 roky jsem si kupovala žehličku na vlasy a prodavačka mi nabídla za 200Kč papír - že když do těch dvou let donesu nefunkční spotřebič, tak mi ho hned vymění za nový - bez klasického posílání na opravu atd.
Ta záruka mi končí cca za měsíc a žehlička blbne, jenže nezlobí pořád, tak jsem si říkala, že bych ji trošku dopomohla a zajela si pro novou.
Máte zkušenosti?