Zarustání nehtu (fotka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
22.7.14 07:53

Ahoj, k tomu, co tu už bylo napsáno dodám, že kdybys měla nehet zarostlý, tak máš po straně nehtu pod kůží hnisavou bouli. Tohle vidím taky na plíseň. A buď ráda, ošetření zarostlého nehtu dost bolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuhb
22.7.14 10:35
@maxak píše:
Ahoj, k tomu, co tu už bylo napsáno dodám, že kdybys měla nehet zarostlý, tak máš po straně nehtu pod kůží hnisavou bouli. Tohle vidím taky na plíseň. A buď ráda, ošetření zarostlého nehtu dost bolí :mrgreen:

A jak se lečí to když je ten nehet zarustá?

• Citovat
  • Upravit
7250
22.7.14 10:40

Mě teda jednou zarostl nehet a na chíře mě nehet celý strhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuhb
22.7.14 11:03

Aleto je přeci blbost když ti ho strhli to ti potom muže zarust zase ne?

• Citovat
  • Upravit
9196
22.7.14 11:08

Me ho teda nechali odrust. bolelo to strasne. nemohla jsem.si ani obout botu natoz chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
22.7.14 21:44

Jinak rychlá pomoc při zarůstání;-) nastrohat brambor a zavázat na noc na prst.Sice v tom bude škubat, ale vytáhne to hnis ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
23.7.14 17:47
@zuhb píše:
A jak se lečí to když je ten nehet zarustá?

No, jak už tu psaly ostatní, odtrhne se část nebo celý nehet. To se provádí při lokálním umrtvení, to bolí, až to přijde k sobě. Nebo ti vrazí nůžky pod nehet a rozevře, aby se uvolnil okraj nehtu, a to mi dělal doktor bez umrtvení a stálo to teda za to :mrgreen: Od té doby jsem už se zarostlým nehtem k doktorovi nešla, tyhle dva zákroky mi stačily a radši jsem se operovala sama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.7.14 21:25

@maxak mám v živé paměti, jak mě ve 13 letech strhl doktor na chíře nehet za živa. Omdlela jsem bolestí, mamka mu vynadala a já už tam v životě nešla, jaká to byla bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
24.7.14 20:49

@nataluska Co to bylo za sadistu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.7.14 20:50

@maxak jo, sadista to byl, byl to nějakej cizinec na stáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.7.14 12:14

@BohunkaP @luca241 Holky omlouvám se, že to znělo takto špatně, ale na zakladatelku této diskuse se nedalo reagovat již jinak. Kdo měl to štěstí číst její diskuse které zakládala velmi často tak ví co vše psala a tuto diskusi já beru jako její další provokaci… Samozřejmě o plicních vím, ale tady u zakladatelky jsem si nemohla pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí