Bolí strhávaní nehtů?

huu
21.7.14 13:00

strhávaní nehtu bolí to?

Bolí strhávání nehtu na palci u nohy na chirurgii?? boůí potom to převazování? mužu potom chodit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
21.7.14 13:02

Bolí to jak kráva :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huu
21.7.14 13:04

@Nina Filipi Vážně? :,( a jak dlouho??

• Citovat
  • Upravit
1248

Dělá se to v lokální anestezii, takže bolí když ti tam píchnou jehlu s umrtvením, tak už ni nebolí, až to zase přichází k sobě, ale dá se to vydržet, jinak na nohu cukle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332

Bude to potom bolet i jak to příjde k sobě :-( bude to živá rána :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
21.7.14 13:11

Ja absolvovala strhnuti casti nehtu a nic hrozneho to nebylo, bolelo to, ale zadna katastrofa, jak se to probralo tesne po umrtveni, tak v tom cukalo, ale za par hodin uz to bylo jen citluve na dotek. Spis ta umrtvovaci injekce byla neprijemna, jednou mi s ni zajel az ke kosti a to bylo vyzivne. Ale uz je to 10let, treba to delaji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.7.14 13:12

Jestli je to kvůli zarostlému nehtu, dá se chirurgii vyhnout. Navíc se po stržení nehtu zarůstající nehet ve 2/3 případlů vrací. Zde je popsaná léčba náplastí:

http://health.ic.cz/…ajici_nehet/

Pokud je to z jiného důvodu, tak to bude bolet a cukat hlavně po tom…Já tedy nezažila, ale mému otci museli vytrhat všechny nehty z jedné ruky. Nosil ji pořád zdviženou, takže podkládat nohu výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
21.7.14 13:13

Mám takovou smělou otázku… Proč ti ho mají strhávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.7.14 13:13

Mě zarůstal nehet, zašla jsem si s ním na vlastní náklady do laserového centra, kde mi jej zoperovali a od té doby mám klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huu
21.7.14 13:20

@Zizalka protože mám pod tím nehtem bradavoci nebo tak něco

• Citovat
  • Upravit
1857
21.7.14 13:39

Trhali mi asi 3× nehet u palce, ty 2 trhani bolely, teda, hlavne ty hnusne injekce pod nehet, ale ta posledni vubec, chirurg mi dal injekci do kuzicky pod palec. Pak to trochu boli, kdyz to prijde k sobe, ale nic hroznyho. Mne teda uz delali rovnou plastiku po predchozich zakrocich. Zalezi, na koho narazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
21.7.14 13:40

Nepříjemná je ta injekce, ale pak po strhnutí to pro mě bylo vždycky bez bolesti a úleva. Poprvé jsem měla naražený palec a asi týden mě to bolelo jak blázen, než jsem se dokopala s tím jít. Pak se mi strašně ulevilo a dokonce jsem si nadávala, že jsem tam nešla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.7.14 13:40

Taky jsem se toho strašne bála, ale překvapilo mě, že to nebylo až tak hrozné, dá se to v pohode zvládnout, me teda nestrhnuli cely nehet ale jen pulku…injekce na umrtvení v pohode, mela jsem strasne fajn doktorku a sestricky..porad vtipkovali a tak jsem se porad smala..i s jehlou v palci :D tak mi rekli at se netrepu smichem ze tam mam jehlu :mrgreen:. pak jsem teda skoro nic necitila…bylo to utlumene..doktorka opet vtipkovala ze ho nemuze nastrihnout, ze mam konsky nehet a musela si vzit lepsi nuzky :D pak mi rekla at se pripravim ze mi ho jde strhnout..tak jsem zatla a v klidu…citila jsem jen tah a ne bolest…krve jak z prasete prej :mrgreen:, namazala mi to kremem proti zanetum ci co a obvazala…pak jsem odkracela v cukli spise po pate..citila jsem jak mi tam cuká, ale nic hrozneho..prevaz taky v pohode…jak rikam, prekvapilo me to ze to docela nebolelo :palec: cekala jsem mnohem horsi zazitky ;) takze neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huu
21.7.14 13:44
@JayLee píše:
jako prase :mrgreen: :cert: 2× mi strhavali nehet jednou bezumrtveni a jednou s umrtvenim a uz nikdy vic :zed:

Jak mužou strhavat nehet bez umrtvení??

• Citovat
  • Upravit
1267
21.7.14 13:47

Neni to dvakrat prijemne, ale da se to vydrzet. Bolela me umrtvovaci injekce, samotny zakrok vubec ne. Kdyz to pal prichazi k sobe, trochu to boli a cuka, ale opravdu nic hrozneho. Neni se ceho bat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí