Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Fakt by bylo nejlepší vzít ho k tomu doktorovi, aby mu vysvětlil o co jde. On očividně vůbec nechápe co tím svým postojem k tobě a tvému problému dělá.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,potřebuji si popovídat.. protože jsem do toho zase spadla..:(( trpěla jsem anorexii, která přešla v bulimii.. od 16-24.. pak k te bulimii přišel i alkohol!! takže jsem byla alkoholička i bulimička zároveň.. projedla a propila jsem všechny ušetřené peníze.. ani nevím jak jsem to zvladala v praci..
pak jsem poznala přítele tak jsem se z toho trošku bavila.. zvracela jsem jenom občas, alkohol byl jenom večer.. pak jsem chtěli dítě.. tak jsem se snažila aspoň nepít..
Podařilo se mi otěhotnět.. bohužel ikdyž jsem jako těhotná chodila k psychologovi tak se mi to nepodařilo překonat a jednou denně jsem zvracela, některé dny ne..
pak když se narodil syn tak to bylo lepší neměla jsem čas.. jenže teď už je syn trošku větší a mě se ta potvroa zase vratila.. sním jenom polívku a musím letět na záchod.. ani si nemusím strkat prst do krku zvrací mi to samo..
je to asi 14 dní.. ja mam pořád depky nic mě nebavi.. snažím se starat o syna, přítel je ale pořád v práci..
ted sedím a mam šílenou chut se napít..
Zítra jsem objednana zase k psychologovi, ale mam strach, že se z toho už nikdy nedostanu, že to budu mít pořád v hlavě..
jak ja bych chtěla být tlustá, ale štastná a užívat si mateřství!! pořád jsem jenom vystresovana, vynerovana..
nikdy sem ani jedním problémem netrpěla, ale zase sem měla jiné neřesti a pomohlo mi najít duvod proč to dělám ![]()
Musí to být těžké, je dobře že jdeš k odborníkovi.
Možná zde najdeš někoho stejně nemocného a zdílená bolest bude menší.
Drž se
A co spíš psychiatr než psycholog? Mám pocit, že jen psychiatr je lékař a může třeba i napsat lék…
Ale s tímto problémem zkušenost nemám, takže neporadím. Držím pěsti…
@Anonymní píše:on to vůbec nechape..! nechape jak je těžké se starat o syna.. podle něho jsem na dovolene.. jednou za čas nas vytahne na vylet jinak je v praci..
jsem doma, pry nemam žádné stresy tak z čeho jsem pořád vystresovaná..
holky ty nervy to je nejhorší, někdy když kluk knučí, tak jsem z toho tak nervozni, že bych si trhala vlasy z hlavy:(
chjo.. to je nejhorší, když nejbližší člověk zlehčuje.. drž se, bojuj
kvůli sobě, kvůli prckovi
z vlastní zkušenosti vím, že nejhorší je, jak je člověk na všechno sám a dostaví se stres - najdi něco, co ti ho odbourá, nějakou blbinu.. taky mám někdy chuť se na všechno vydlábnout, ale důležité je to nevzdat, vyhledat pomoc a snažit se..
@Anonymní píše:
Vždycky je pár let klid a pak zas. Vydrž. Pro mě je nejlepší mít vyplněný čas, jinak si najdi potraviny, které jsou nízkokalorické, pomáhá to, můžeš jich sníst hodně a přitom nemít výčitky. Třeba polévka, vývar z kostky a trocha zeleniny, celer, cuketaprvni odpovidajici
Tak jestli zvrací polévku, tak jí tohle nepomůže. ![]()
Téda holka, já nechápu, jak může někdo dobrovolně zvracet. V posledních 3 měsících jsem si užila zvracení ažaž - v těhotenství
Fuuuj
Ne, teď vážně - samozřejmě vím, že za to nemůžeš, je to nemoc. Choď na terapii, ať to zvládneš. Kvůli sobě i kvůli své rodině. Držím Ti pěsti ![]()
@prcekniky píše:
Téda holka, já nechápu, jak může někdo dobrovolně zvracet. V posledních 3 měsících jsem si užila zvracení ažaž - v těhotenstvíFuuuj
Ne, teď vážně - samozřejmě vím, že za to nemůžeš, je to nemoc. Choď na terapii, ať to zvládneš. Kvůli sobě i kvůli své rodině. Držím Ti pěsti
Dobrovolně zvracet? Ono to není sranda prošla jsem s tím a byl to boj na dlouho
a věř že dobrovolně to není, jde to samo u mě to začalo že mi bylo špatně a pak to šlo samo za 2 měsíce jsem zhubla 8 kilo.. má nejniší váha byla 48,8 a bylo to děsné slabá jsem byla ale vím že dobrovolně to není.
Vždycky je pár let klid a pak zas. Vydrž. Pro mě je nejlepší mít vyplněný čas, jinak si najdi potraviny, které jsou nízkokalorické, pomáhá to, můžeš jich sníst hodně a přitom nemít výčitky. Třeba polévka, vývar z kostky a trocha zeleniny, celer, cuketa
prvni odpovidajici