Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LillyCHeer určitě přijdou 👍 držím všechny palečky co jen jdou ![]()
Já ho měla dvakrát za sebou, takže si myslím že jo a nebo z toho bude anovulák, vždycky při ovulaci umírám, bolí mě celý spodek a tentokrát jen trochu tlak celý den 12dc, tak netuším co z toho vyleze ![]()
Nezkoušela jsi třeba Gynex nebo Macu? Na mě zabírá Gynex úplně dokonale, většinou mi udělá takovou ovulaci, kterou nejde přehlédnout
jenom teda tentokrát netuším co bude nebo ne 😅
A předchozí dr neřešil, že neovuluješ? Mě ten můj nechtěl po těch 2 biochemkách udělat ani hormonální profil a štítnou žlázu. Ptala jsem se jiné dr, ta řekla, že by je určitě udělala a já mu to přeposlala mailem
asi se docela urazil, ale testy udělal
nakonec se zjistilo, že mám jen mírně zvýšený prolaktin. Jestli za to může ví bůh, on mě poslal příští měsíc na další odběr prolaktinu, nic víc k tomu nevím.
@anonymka227 tak budu držet palce, ne neřešil jen vždy že to máme nechat na přírodě…a já marně vysvětlovala že mi nevychází teplota ani testy…poté konečně mi to potvrdil vyšetřením krve a utz…no a od té doby potřebuju clostil abych otěhotněla.
Hele jsem v kontaktu s úžasnou bylinkářku která ví strašně moc a vždy pořadí nejlépe..brala jsem bylinky od porodu a doktoři se až divili jak se mi krásně rychle zahojila děloha ale na to aby mi něco přírodního vyvolalo ovulaci je to krátké ![]()
Zkoušeli jsme úplně vše co tě napadne…nohy nahoru, gel na podporu, bylinky, cvičení podle Mojžíšové atd..atd… ![]()
Tak uvidím mě zas bolí asi 3den břicho jak na ovulaci právě…ale méně to je pravda tak nevím co to je ![]()
To zna hodne lidi.
My se dockali po 8 a 4 mesicich?
Pokazde pomohla “prstikova metoda”. S ni napoprve hned. A po sexu lezet aspon 15 minut v klidu.
Obe deti jsou naprosto zdrave.
@Anonymní píše:
To zna hodne lidi.
My se dockali po 8 a 4 mesicich?
Pokazde pomohla “prstikova metoda”. S ni napoprve hned. A po sexu lezet aspon 15 minut v klidu.
Obe deti jsou naprosto zdrave.
To bylo na koho? ![]()
@LillyCHeer píše:
To bylo na koho?
Na zakladatelku
ze clovek ceka na // a misto toho to dostane a pak i breci
@Anonymní píše:
Na zakladatelkuze clovek ceka na // a misto toho to dostane a pak i breci
Jo dobře, já byla zmatená přišlo mi upozornění s nikdo nebyl označeny promiň ![]()