Zase nic....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
23.11.21 09:35

@LillyCHeer určitě přijdou 👍 držím všechny palečky co jen jdou :hug:

Já ho měla dvakrát za sebou, takže si myslím že jo a nebo z toho bude anovulák, vždycky při ovulaci umírám, bolí mě celý spodek a tentokrát jen trochu tlak celý den 12dc, tak netuším co z toho vyleze :lol:

Nezkoušela jsi třeba Gynex nebo Macu? Na mě zabírá Gynex úplně dokonale, většinou mi udělá takovou ovulaci, kterou nejde přehlédnout :lol: jenom teda tentokrát netuším co bude nebo ne 😅

A předchozí dr neřešil, že neovuluješ? Mě ten můj nechtěl po těch 2 biochemkách udělat ani hormonální profil a štítnou žlázu. Ptala jsem se jiné dr, ta řekla, že by je určitě udělala a já mu to přeposlala mailem :lol: asi se docela urazil, ale testy udělal :oops: nakonec se zjistilo, že mám jen mírně zvýšený prolaktin. Jestli za to může ví bůh, on mě poslal příští měsíc na další odběr prolaktinu, nic víc k tomu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
23.11.21 14:25

@anonymka227 tak budu držet palce, ne neřešil jen vždy že to máme nechat na přírodě…a já marně vysvětlovala že mi nevychází teplota ani testy…poté konečně mi to potvrdil vyšetřením krve a utz…no a od té doby potřebuju clostil abych otěhotněla.
Hele jsem v kontaktu s úžasnou bylinkářku která ví strašně moc a vždy pořadí nejlépe..brala jsem bylinky od porodu a doktoři se až divili jak se mi krásně rychle zahojila děloha ale na to aby mi něco přírodního vyvolalo ovulaci je to krátké :(
Zkoušeli jsme úplně vše co tě napadne…nohy nahoru, gel na podporu, bylinky, cvičení podle Mojžíšové atd..atd… :(

Tak uvidím mě zas bolí asi 3den břicho jak na ovulaci právě…ale méně to je pravda tak nevím co to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 14:28

To zna hodne lidi.
My se dockali po 8 a 4 mesicich?
Pokazde pomohla “prstikova metoda”. S ni napoprve hned. A po sexu lezet aspon 15 minut v klidu.
Obe deti jsou naprosto zdrave.

• Citovat
  • Upravit
625
23.11.21 14:31
@Anonymní píše:
To zna hodne lidi.
My se dockali po 8 a 4 mesicich?
Pokazde pomohla “prstikova metoda”. S ni napoprve hned. A po sexu lezet aspon 15 minut v klidu.
Obe deti jsou naprosto zdrave.

To bylo na koho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 14:33
@LillyCHeer píše:
To bylo na koho? :)

Na zakladatelku :-) ze clovek ceka na // a misto toho to dostane a pak i breci

• Citovat
  • Upravit
625
23.11.21 14:34
@Anonymní píše:
Na zakladatelku :-) ze clovek ceka na // a misto toho to dostane a pak i breci

Jo dobře, já byla zmatená přišlo mi upozornění s nikdo nebyl označeny promiň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí