Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj máte některá zkušenost s tímto testem?
Dělá mi to už asi 3 dny duchy, ale násilí.
Už jsem z toho blázen.
Nám tyhle testy fungovali dobře, ikdyz jsme měli asi 4 další značky, protože jsme tomu nemohli uvěřit.. Buďto počkat 2-3 dny, nebo zkusit nějaké třeba i dražší testy s vyšší citlivostí(Bluecare např.)
Tyto testy mi nikdy duchy nedelaly, a to jsem jich pocurala nespocet. 🙂
Za mě spolehlivé. Duch=těhotenství. Ale je pravda, že za 3 dny byl další test silnější. Asi bude lepší počkat, jak se to vyvine ![]()
@Macaaa Ještě můžu doporučit digitální clearblue. Když jsem měla ducha na maxovi, tak už byl pozitivní i ten a tam je to pak jednoznačné
Já právě na to testování spěchala, protože jsem chtěla dát pozitivní test manželovi na třicátiny a ty slavil ještě před vynecháním ms
![]()
@Macaaa píše:
Ahoj máte některá zkušenost s tímto testem?
Dělá mi to už asi 3 dny duchy, ale násilí.
Už jsem z toho blázen.
Tak to bylo těmi testy. Dělala jsem teď jiný z tety a nic tam není.
@Macaaa vidis a me testy z tety hodily ducha no spis čárku uz v limitu. A na Maxovi nic. Zatím jen spinim uz par dni. Ms mam mit az za 5 dni.
@Anonymní píše:
@Macaaa vidis a me testy z tety hodily ducha no spis čárku uz v limitu. A na Maxovi nic. Zatím jen spinim uz par dni. Ms mam mit az za 5 dni.
Tak po limitu mi dělají duchy všechny testy 😂
Stejny problem, 4 dny mi dr max haze tady to, pokud by slo o prosperujici tehotenstvi mel by uz podle me silit ![]()
@wendelina30 vidis, no ten nahore je vcerejsi a ten dole je dnesni takze ten by mel byt silnejsi ![]()
@Ellenya Aha
Ale i tak mysli pozitivně
Už tam máš pěknou čárku
@wendelina30 uz mam za sebou jedno biochemko takze sem realista, dokud neuvidim dalnice tak sampano bouchat nebudu ![]()