Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. S přítelem se snažíme již 9.mesic o miminko. Oba bereme vitamíny (já nosifol, přítel folandrol). Jde o to, že 14.11 proběhla ovulace, byl sex. Nyní 4dpo mě občas bolí vaječníky, jakoby pálí podbrisek. Mám v něm občas tlak. Jinak prsa mě spíš nebolí, občas svědí. Nechci si nic vsugerovavat. Máte prosím někdo, nějaké zkušenosti?
@B95 píše:
Ahoj holky. S přítelem se snažíme již 9.mesic o miminko. Oba bereme vitamíny (já nosifol, přítel folandrol). Jde o to, že 14.11 proběhla ovulace, byl sex. Nyní 4dpo mě občas bolí vaječníky, jakoby pálí podbrisek. Mám v něm občas tlak. Jinak prsa mě spíš nebolí, občas svědí. Nechci si nic vsugerovavat. Máte prosím někdo, nějaké zkušenosti?
Mě též po ovulaci bolí/pálí vaječníky, ale max 2 dny
nemohla třeba proběhnout později? Toho 14.11 ji máš potvrzenou nebo si jen testovala?
Jinak na příznak je to ještě brzo.. jestli, tak se sotva spermie dostala do vajíčka.
Na priznaky je určitě brzo.. mám 10 dní do ms, takže je to divný. Ovulku poznam dle hlenu a že mě boda na vaječníku. Dle mého kalendáře to taky vychází. Tak já už nevím..
@B95 píše:
Na priznaky je určitě brzo.. mám 10 dní do ms, takže je to divný. Ovulku poznam dle hlenu a že mě boda na vaječníku. Dle mého kalendáře to taky vychází. Tak já už nevím..
Jde jen o to, že se třeba mohla trošku posunout.. občas se mi stává, že právě třeba bolí už týden dopředu.. jindy pouze dva dny.. tak mohla třeba prasknout později.. nebo byl větší folikul a více kapaliny v něm a proto ta bolest vaječníků až teď. Ale nejspíš to bude k té ovulaci
@B95 píše:
Dekuju za názor. Je to nepříjemný, no..
Ale, tak pokud to povede k // tak to člověk rád vydrží ![]()