Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vysadila jdem HA v půlce, protože jsme se chtěli pokusit o miminko až teď 3 měsíce po vysazeni jsem zjistila že se musí dobrat platíčko. Jak moc je to problém? Protože už je to 2 cyklus od takhle blbého vysazeni a stále nic
děkuji
Ano, měla jsi ho dobrat ale teď už s tím nic neudělaš. To, že se snažíte 2 cykly a nic je úplně normální. Někdo otehotni hned, někdo za půl roku, rok atd.
Taky jsem přestala v pulce, protože jsme chtěli druhé mimi. Bylo to v cervnu. Teď je listopad a stále nic. První se nám podařilo po 3 měsících a teď je to už půl roku. Pokaždé a u každé je to jiné. Bylo mi řečeno ze do roka je to normální
Ahoj holky, dnes je to 14 dní po vysazení HA, kterou beru 5 let, ale bohužel jsem prostě lempl a brala jsem ji tak jako když jsem ji nebrala..🤦 většinou to bylo tak že jsem placebo prášky nebrala a rovnou jsem začínala další abych to jakoby nedostala ( a ano vím že jsem blbá) takže když jsem si prášek nevzala tak MS přišla 2. maximálně 3. den, ale teď už je to 9. den a nic. S přítelem máme PS pravidelně a vždy vyvrcholí do mě. Pořád mám pocit jako kdyby už MS přišla ale ono nic, podbřišek mě pobolívá a mám takový nabelaly výtok. Přítel tvrdí že mám i větší prsa a doslova „žeru jak prokopnutá“. Testy zatím negativní, myslíte že můžu být těhotná? 😅