Zase nic....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.11.21 12:38

Zase nic....

Ahojky, taky je tu některá z vás, která místo dvou čárek na testu TO dostala? Skoro jsem to obrečela. Tak zase se čekání posune. Snad už to příště vyjde;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
22.11.21 12:42

Nejhůř na to působí právě tohle psychický rozpoložení. Vím že se mi to říká, prostě na to přestat myslet :D ale být tebou tak se nejvíc snažím do něčeho zažrat. Do něčeho jinýho než otěhotnět. Hoď si relax, najdi si koníček na který budeš furt myslet. Prostě to pusť z hlavy a uvidíš jak to půjde (pokud tam nejsou nějaké jiné potíže). Psychika a to očekávání, stres nejvíc kazí to otěhotnění. Hele třeba se zkus začít učit nějaký cizí jazyk, a uč se tolik abys zahnala ty negativní myšlenky. Nebo něco co tě zaujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.21 12:46
@Olina95 píše:
Nejhůř na to působí právě tohle psychický rozpoložení. Vím že se mi to říká, prostě na to přestat myslet :D ale být tebou tak se nejvíc snažím do něčeho zažrat. Do něčeho jinýho než otěhotnět. Hoď si relax, najdi si koníček na který budeš furt myslet. Prostě to pusť z hlavy a uvidíš jak to půjde (pokud tam nejsou nějaké jiné potíže). Psychika a to očekávání, stres nejvíc kazí to otěhotnění. Hele třeba se zkus začít učit nějaký cizí jazyk, a uč se tolik abys zahnala ty negativní myšlenky. Nebo něco co tě zaujme
:srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1014
22.11.21 12:56
@Anonymní píše:
Ahojky, taky je tu některá z vás, která místo dvou čárek na testu TO dostala? Skoro jsem to obrečela. Tak zase se čekání posune. Snad už to příště vyjde;)

Hlásím se do party :roll: já jsem to tedy trochu „vytunila“ dva měsíce za sebou // na testu a stejně jsem to opožděně dostala. Psychicky mě to úplně vykolejilo a teď se bojím vůbec testovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.11.21 13:12

@anonymka227 testuj az dva tydny po vynechani MS… byt chemicky tehotna, vedet to a pak to stejne dostat? nechapu to, proc si to zensky delaji, ze testuji okolo 30dne misto az treba 40-45 aby bylo jasny, ze je to aspon trosku prosperujici tehotenstvi..i tak se to ten prvni mesic muze celkem dost poto. Stejne tech potratu muze byt az 20%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.21 13:28
@Leenvecka píše:
@anonymka227 testuj az dva tydny po vynechani MS… byt chemicky tehotna, vedet to a pak to stejne dostat? nechapu to, proc si to zensky delaji, ze testuji okolo 30dne misto az treba 40-45 aby bylo jasny, ze je to aspon trosku prosperujici tehotenstvi..i tak se to ten prvni mesic muze celkem dost poto. Stejne tech potratu muze byt az 20%…

děkujeme, to jsme zrovna potřebovaly vědět :potlesk: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13964
22.11.21 13:37
@Leenvecka píše:
@anonymka227 testuj az dva tydny po vynechani MS… byt chemicky tehotna, vedet to a pak to stejne dostat? nechapu to, proc si to zensky delaji, ze testuji okolo 30dne misto az treba 40-45 aby bylo jasny, ze je to aspon trosku prosperujici tehotenstvi..i tak se to ten prvni mesic muze celkem dost poto. Stejne tech potratu muze byt az 20%…

2 týdny po vynechání je nějaký 6tt než se distane k doktorovi, tak může byt problém (mimodelozni) nebo máš doktora, který te okamžitě veme?

@Anonymní píše:

Hlavně klid, vím, že to zamrzi. Čekala hsem na // skoro rok, ale musela jsem se hodit do pohody. Stres ničemu moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.11.21 13:41

@Pidulka1991 Jako záleží, já jsem volala na gyndu ještě téměř s počůraným testem v ruce a doktor mi řekl, že mě stejně dříve, než v 8tt vidět nechce :nevim:
Jinak nestresovat a nepoddávat se. Ono těch, co otěhotní hned na první dobrou zase tolik není. Občas to prostě pár měsíců trvá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.11.21 14:02

@Leenvecka já testovat vůbec nemusím, poznám to na sobě. Na testu krásné čárky, takže žádné duchaření ani vsugerování příznaků se nekoná. Mám už 2 holky, obě na první pokus, obě test v den ms a vyšlo to, takže to jestli testuju tak nebo tak nemá vliv. Upřímně chci vědět kolikrát se to stane, protože kdyby se to dělo třeba rok v kuse, tak je podle mě dobré o tom vědět, že ovuluji, vajíčko se oplodní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.11.21 14:03

@baracudas mě bral dr vždy 6tt, takže asi záleží na zvyklostech doktora :lol: dokonce jsem vždy hned dostala průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.11.21 14:05
@Anonymní píše:
děkujeme, to jsme zrovna potřebovaly vědět :potlesk: :nevim:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.11.21 14:10

@Pidulka1991 :hug: :hug: :hug: děkuju 😘 mám už dvě holky na první pokus, takže tohle jsem nečekala :oops: tentokrát se snažíme 7 měsíců, z toho dvě biochemka, tak snad se někdy zadaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
22.11.21 21:32
@Anonymní píše:

Ahoj chápu tě…snažíme se 7.5roku…
Zjištění že nemám ovulaci, minulý rok nasazený clostil první cyklus biochemické druhý cyklus dvojčátka o které jsme díky zanedbání teď už bývalého lékaře přišli ve 20tt kluci byli naprosto zdravý a my ten týden zrovna nakoupili vybavicku. Po porodu jedna ovulace opět biochemické a teď v říjnu první cuklus s clostilem opět konec v 5tt…

Teď 18.11 kdy jsme měli TP s dvojčaty jsme byli v CAR kam nás odeslala ihned má nová Mudr. Zatím máme za sebou odběry na genetice…plus mi brali krev aby se podívali proč nemám ovulaci a menzes. Navic jsme díky poslednímu těhotenství zjistili že se u nás v rodině objevuje mutace krve..který pokud je mám taky můžou na ty ztráty přispívat..bohužel doteď jsme o tom nevěděli.

Takže chápu :(

Momentálně jsem 17DC…po porodu mi bylo řečeno že se spodek snaží a něco málo začal dělat…dokonce jsem měla i pozitivní ovu test i BT stoupla…ale tenhle cyklus nic a teplota nejnižší které jsem kdy měla :(

Takže chápu, už jsem unavená a vyřízena a pak přijdou lidí povídají o svých dětech na vás se otočí a řeknou neboj nesmíš na to myslet.
Jasně jsme silný pořád bojujeme a ani na chvíli nás nenapadlo to vzdát, to vůbec.
Ale už..už bysme si to psali konečně. A hlavně použít konečně tu vybavicku kterou doma máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.11.21 09:11

@LillyCHeer :hug: :hug: :hug: to je mi moc líto, je to hrozné a vůbec si nedokážu představit, jak se cítíte :hug: kecy typu nemysli na to jsou nejlepší :zed: chtěla bych vidět někoho kdo na to jako nemyslí když ví, že to nejde :roll:

To s dvojčátkama mě strašně mrzí a vím, že nemá význam nic říkat, protože to musí být opravdu strašné :hug:

Tak snad na něco v car přijdou a konečně se štěstíčko usměje i na Vás :srdce:

Já jsem dnes 16 DC, ale mám kratší cykly kolem 26 dní. Minulý byl tedy 32 protože bylo to biochemko :roll: jako předpokládám, že se to bude opět opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
23.11.21 09:14

@anonymka227 děkujeme no taky v to doufám že že už i my konečně budeme mít to štěstí :srdce:.
Hm…určitě ne, prej je pohnojeno další měsíc :dance:
To jen já nic ani náznak :roll:
Ve čtvrtek ráno jedu na doplňující vyšetření na krev k moji Mudr..tak ji budu otravovat ať mi udělá utz jestli může nějak mě poboliva podbřiško tak snad to nic nebude jen dobré zprávy už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí