Zase ta tchyně!

Anonymní
9.10.20 20:01

Zase ta tchyně!!? Názor

Zdravím, ty co taky nemusejí moc svou tchyni ale přesto sní nějak musíte vycházet 8o Ta moje skorotchyně je pořádný sousto Závislá na svém synovi :roll: no hrůza to je furt Honzíku máš to a tamto, nepotřebuješ tohle a to :zed: no znám jí 4 roky nějak sem to její chování nemohla zkousnout, tak jsem šla k psychologovi, ten mi ovšem taky nepomohl, protože názor mám na ní pořád stejný :roll: Sama jsem si řekla že, je prostě TRAPNÁ :nevim: co vy?
Když už ani Psycholog nepomohl.
Je něco špatně sní nebo semnou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15506
9.10.20 20:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zkus psychiatra. A nějaké silnější prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
9.10.20 20:07

S tebou. Nebo spis jde o to co ti rekl ten psycholog. Ber to ze to je jeji syn a matky jsou vetsinou uple na svych synech. Ale jw to normalni, ze maji matky zajem o sve deti i kdyz jsou dospeli. Jde take o to zda ten syn za matkou dolejza a co rekne matka je svate. Pokid to tak neni tak je problem spis v tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.10.20 20:09

Po 4 letech se skoro tchyni jsi musela k psychologovi? :roll: No tak to tě čeká perný život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
9.10.20 20:11
@PeBa12 píše:
Po 4 letech se skoro tchyni jsi musela k psychologovi? :roll: No tak to tě čeká perný život :lol:

Nikde neni napsane, ze ta skorotchyne jednou bude jeji tchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
9.10.20 20:13
@Anonymní píše:
Zdravím, ty co taky nemusejí moc svou tchyni ale přesto sní nějak musíte vycházet 8o Ta moje skorotchyně je pořádný sousto Závislá na svém synovi :roll: no hrůza to je furt Honzíku máš to a tamto, nepotřebuješ tohle a to :zed: no znám jí 4 roky nějak sem to její chování nemohla zkousnout, tak jsem šla k psychologovi, ten mi ovšem taky nepomohl, protože názor mám na ní pořád stejný :roll: Sama jsem si řekla že, je prostě TRAPNÁ :nevim: co vy?
Když už ani Psycholog nepomohl.
Je něco špatně sní nebo semnou?

Mohla bys napsat neco konkretne? Z tveho prispevku jsme se nic nedozvedeli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
9.10.20 20:16

No a jak reaguje Honzik na svoji maminku? Ze ma ona zajem je normlani, je to jeho mama, tebe se mama nepta jestli neco potřebuješ a nezajímá se? To bych videla jako v pohode. Pak ale zalezi na jeho reakci, jestli je to mamanek a co rekne maminka je svate, nebo jestli reaguje normalne, ma i vlastni nazor, případně je ochotny te pred matkou branit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.20 20:17

Ty nemáš koule na to napsat ani co jsi zač, proto anobym. Tvou tchýni neznám, ale i TY jednou budeš tchýně a dovolím si myslet, že 100× horší jakou máš teď ty. Kazda mince má vždy dvě strany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.10.20 20:38

Hele to není o skoro tchýni, ale o Honzíkovi. Co sis vybrala to máš. Chudák chlap, máma o něho pečuje jako o dítě a ještě k tomu má drblou přítelkyni. To je opravdu podle rčení "na posraného asi ha.jzl spadne " :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.10.20 20:50

Třeba za to jednou budeš ráda, až si s Honzíkem pořídíte miminko a babička se bude starat, aby mělo vnouče to a tamto :)
hodně taky záleží, jak se na to dívá sám Honzík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
10.10.20 08:45

Podle me to oprasovani deti navzdy je celkem dost casty jev, nevidela bych v tom takovy problem. Pokud se partner nechova jako dite a neocekava stejne chovani od tebe :)

Moje tchyne je stejna, ale chova se tak i ke mne, samozrejme k vnoucatum. Nezmenis to, bud to budes tolerovat a hledat to pozitivni, nebo si najdi sirotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
10.10.20 17:55
@Capretta píše:
Nezmenis to, bud to budes tolerovat a hledat to pozitivni, nebo si najdi sirotka.

A nebo ber to samotne oprasovani pozitivne jako projev lasky. Kazdy ji projevuje jinak a ono to zas az tak strasne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.22 22:24

Dneska mi volala tchýně a zase jsem se naštvala. Co bych dala za normální tchyni.
Jak zvládáte, když tchyně rýpe do dětí?
Moje tchyně má 4 vnoučata a samozřejmě děti od dcery jsou víc.
Muž se bavil se švagrovou a dostali se k tomu, že uvažujeme nad gymnáziem pro starší dítko.
Dneska jsem se dozvěděla, že zas tak chytré dítě nemáme, podporujeme ho v jeho jinakosti, děláme z něj něco, co není a podobné kecy. Samozřejmě, že to je tím, že stejně staré dítko na gympl nepůjde. Nechtějí, protože už od druhé třídy má dvojky na vysvědčení a není studijní typ.
U mladšího jsem zase slyšela, že jsme mu zkazili život, protože má chůdě malé odklad. Prý z něj děláme akorát blbečka. Už je ve druhé a podle učitelky je dobré, že má odklad a klidně by mohl mít ještě jeden.
A opět to bude tím, že dítko od švagrové odklad nemá, takže naše ho taky mít nemělo. Rozdíl je ten, že naše má narozeniny v srpnu a jejich v září…
Zvládám vše, ale navážení do dětí mi vadí.
Máte nějaké super stírací odpovědi?

• Citovat
  • Upravit
849
24.10.22 22:38

Nevím, jestli stírací, ale reagovala bych krátce a nepřipouštěla další debatu. Prostě bych řekla, že jste se společně! s manželem tak rozhodli, věříš, že to bude nejlepší a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.10.22 22:51

Nemyslím si, že dvojky na vysvědčení dokazují to, že má nebo nemá jít na gympl. U nás by dítě nešlo, ikdyby bylo nejchytřejší na světě, tak na gympl nikdy nejde. Takže u nich to nemusí být o známkách, ale o tom, že nechtějí..

Tchyni neřeš, ta tě nezivi… užívejte a na ní kašli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová