Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tebou. Nebo spis jde o to co ti rekl ten psycholog. Ber to ze to je jeji syn a matky jsou vetsinou uple na svych synech. Ale jw to normalni, ze maji matky zajem o sve deti i kdyz jsou dospeli. Jde take o to zda ten syn za matkou dolejza a co rekne matka je svate. Pokid to tak neni tak je problem spis v tobe.
Po 4 letech se skoro tchyni jsi musela k psychologovi?
No tak to tě čeká perný život ![]()
@PeBa12 píše:
Po 4 letech se skoro tchyni jsi musela k psychologovi?No tak to tě čeká perný život
Nikde neni napsane, ze ta skorotchyne jednou bude jeji tchyne.
@Anonymní píše:
Zdravím, ty co taky nemusejí moc svou tchyni ale přesto sní nějak musíte vycházetTa moje skorotchyně je pořádný sousto Závislá na svém synovi
no hrůza to je furt Honzíku máš to a tamto, nepotřebuješ tohle a to
no znám jí 4 roky nějak sem to její chování nemohla zkousnout, tak jsem šla k psychologovi, ten mi ovšem taky nepomohl, protože názor mám na ní pořád stejný
Sama jsem si řekla že, je prostě TRAPNÁ
co vy?
Když už ani Psycholog nepomohl.
Je něco špatně sní nebo semnou?
Mohla bys napsat neco konkretne? Z tveho prispevku jsme se nic nedozvedeli ![]()
No a jak reaguje Honzik na svoji maminku? Ze ma ona zajem je normlani, je to jeho mama, tebe se mama nepta jestli neco potřebuješ a nezajímá se? To bych videla jako v pohode. Pak ale zalezi na jeho reakci, jestli je to mamanek a co rekne maminka je svate, nebo jestli reaguje normalne, ma i vlastni nazor, případně je ochotny te pred matkou branit ![]()
Ty nemáš koule na to napsat ani co jsi zač, proto anobym. Tvou tchýni neznám, ale i TY jednou budeš tchýně a dovolím si myslet, že 100× horší jakou máš teď ty. Kazda mince má vždy dvě strany ![]()
Hele to není o skoro tchýni, ale o Honzíkovi. Co sis vybrala to máš. Chudák chlap, máma o něho pečuje jako o dítě a ještě k tomu má drblou přítelkyni. To je opravdu podle rčení "na posraného asi ha.jzl spadne " ![]()
Třeba za to jednou budeš ráda, až si s Honzíkem pořídíte miminko a babička se bude starat, aby mělo vnouče to a tamto ![]()
hodně taky záleží, jak se na to dívá sám Honzík..
Podle me to oprasovani deti navzdy je celkem dost casty jev, nevidela bych v tom takovy problem. Pokud se partner nechova jako dite a neocekava stejne chovani od tebe ![]()
Moje tchyne je stejna, ale chova se tak i ke mne, samozrejme k vnoucatum. Nezmenis to, bud to budes tolerovat a hledat to pozitivni, nebo si najdi sirotka.
@Capretta píše:
Nezmenis to, bud to budes tolerovat a hledat to pozitivni, nebo si najdi sirotka.
A nebo ber to samotne oprasovani pozitivne jako projev lasky. Kazdy ji projevuje jinak a ono to zas az tak strasne neni.
Dneska mi volala tchýně a zase jsem se naštvala. Co bych dala za normální tchyni.
Jak zvládáte, když tchyně rýpe do dětí?
Moje tchyně má 4 vnoučata a samozřejmě děti od dcery jsou víc.
Muž se bavil se švagrovou a dostali se k tomu, že uvažujeme nad gymnáziem pro starší dítko.
Dneska jsem se dozvěděla, že zas tak chytré dítě nemáme, podporujeme ho v jeho jinakosti, děláme z něj něco, co není a podobné kecy. Samozřejmě, že to je tím, že stejně staré dítko na gympl nepůjde. Nechtějí, protože už od druhé třídy má dvojky na vysvědčení a není studijní typ.
U mladšího jsem zase slyšela, že jsme mu zkazili život, protože má chůdě malé odklad. Prý z něj děláme akorát blbečka. Už je ve druhé a podle učitelky je dobré, že má odklad a klidně by mohl mít ještě jeden.
A opět to bude tím, že dítko od švagrové odklad nemá, takže naše ho taky mít nemělo. Rozdíl je ten, že naše má narozeniny v srpnu a jejich v září…
Zvládám vše, ale navážení do dětí mi vadí.
Máte nějaké super stírací odpovědi?
Nevím, jestli stírací, ale reagovala bych krátce a nepřipouštěla další debatu. Prostě bych řekla, že jste se společně! s manželem tak rozhodli, věříš, že to bude nejlepší a hotovo.
Nemyslím si, že dvojky na vysvědčení dokazují to, že má nebo nemá jít na gympl. U nás by dítě nešlo, ikdyby bylo nejchytřejší na světě, tak na gympl nikdy nejde. Takže u nich to nemusí být o známkách, ale o tom, že nechtějí..
Tchyni neřeš, ta tě nezivi… užívejte a na ní kašli..
Zdravím, ty co taky nemusejí moc svou tchyni ale přesto sní nějak musíte vycházet
Ta moje skorotchyně je pořádný sousto Závislá na svém synovi
no hrůza to je furt Honzíku máš to a tamto, nepotřebuješ tohle a to
no znám jí 4 roky nějak sem to její chování nemohla zkousnout, tak jsem šla k psychologovi, ten mi ovšem taky nepomohl, protože názor mám na ní pořád stejný
Sama jsem si řekla že, je prostě TRAPNÁ
co vy?
Když už ani Psycholog nepomohl.
Je něco špatně sní nebo semnou?