Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, jsem lenoch a než pročítat všechno o FB, tak se raději zeptám Vás, protože vím, že se tady dozvím stejně nejvíc ![]()
Tak že k dotazu: když lajknu nějakou veřejně známou osobu, nebo nějakou firmu na Facebooku, to znamená, že mi přichází veškeré info o té lajknuté firmě. Co všechno vidí ta firma o mě? Vidí to samé jako cizí uživatel, nebo víc, nebo dokonce jako ‚friend‘?
Věřím, že mi zde určitě někdo písne odpověď, díky ![]()
@Liz můžeš si nastavit, jak chceš známou osobu nebo firmu „sledovat“ - je tam nabídka. Měla jsem za to, že o tobě nic neví
Také jsem zvědavá, co se dozvím ![]()
@Eveelin já jsem teda v tomto případě nikdy nic nenastavovala a vždy mi chodí o ‚lajknutých‘ firmách veškeré info bez žádného sledování.
@Liz píše:
Ahoj holky, jsem lenoch a než pročítat všechno o FB, tak se raději zeptám Vás, protože vím, že se tady dozvím stejně nejvíc
Tak že k dotazu: když lajknu nějakou veřejně známou osobu, nebo nějakou firmu na Facebooku, to znamená, že mi přichází veškeré info o té lajknuté firmě. Co všechno vidí ta firma o mě? Vidí to samé jako cizí uživatel, nebo víc, nebo dokonce jako ‚friend‘?
Věřím, že mi zde určitě někdo písne odpověď, díky
ahoj, on nevidí nic od tebe, ty po lajknutí vidíš vše, pak to jde nastavit, že chceš třeba méně nebo nic
Jestli ti chodi všechno od nich primo na zed myslim zalezi na ruznych faktorech (nevim na jakych). Od nekterych mi chodi všechno, od nekterych jen něco, coz me stve. Ale zalezi to asi na tom, kolik si ta firma zaplati aby se ukazovalo vsem.