Zase ty pohyby...:(

689
23.2.12 16:55

Zase ty pohyby...:(

Ahoj holky, tak už zase zakládám novou diskuzi. Zase mám strach… u mě pořád něco… :( Jsem 29 týden. Před třemi dny jsem asi 4 dny cítila hodně pohyby - malý se hýbal snad celý den - vždy jsem tak půl hoďky, hoďku necítila a pak zase tak hodinku kopance v rozestupu. A už i vlnění břicha jak se hýbal a tak. No a teď už třetí den cítím pohyby mnohem méně. Přes den skoro vůbec, jen občas kopnutí a většinou jen slabé, hodně málo silné kopance. Včera večer jsem ho před spaním cítil a více a déle, ale dnes zase skoro nic. Skoro celý den jsem ho necítila, jen málo. Když si lehnu a dýchám a držím si břicho tak ho cítím-začne se hýbat, ale prostě méně a když neležím tak skoro vůbec. Mám strach. Myslíte, že je to důvod jed do nemocnice? Nebo to máte taky? Je to normální? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
23.2.12 17:03

Ahoj, ničeho se neboj. Já to tak mám celé těhotenství, že je mimi někdy živější a někdy je to pěkný leňoch aby trošku mamku kopla. Jela jsem kvůli tomu jednou do porodky asi tak ve 32 týdnu s tím, že jsem malou necítila celý den, ani když jsem ji popichovala, ležela a všelijak se snažila ji „rozhýbat“. Bylo mi řečeno, že tam má ještě dost prostoru a že je hlouběji. Na pásech bylo vidět, že je čilá ale já ji začala cítit až druhý den. Tak pokud cítíš miminko sice slabě ale cítíš tak si myslím, že není důvod jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.2.12 17:12

Neboj se niic, mám to stejně celé těhotenství, navíc mám placentu na přední straně, takže i když pohyby cítím tak hodně tlumeně, ale na monitorech je vždy vše v pořádku..takže hlavu vzhůru, to, že ty pohyby necítíš, neznamená, že se prcek nehýbe.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.2.12 17:19

Mám také placentu na přední straně. Ale do teď jsem pohyby cítila vážně pořádné a teď jsou méně intenzivní (jen občas cítím pořádný kopanec). A pohybů je celkově méně. Mám nervy. Jsem doma- čtu věci na internetu - což mě ještě více děsí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
23.2.12 17:54

Ahoj, já bych taky byla v klidu. Mám to taky tak. Někdy tam vyvádí celý den a pak má pár dní vegáč, občas se tam převalí, ale žádné velké kopání se nekoná.
A říkám si, že to je stejně jako u nás, někdy máme energie na rozdávání a pak den kdy se nám nic nechce a jsme líní jak vši. Tak proč by to tak nemohl mít i ten prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.2.12 18:07

Já bych doporučovala si ještě pořídit ten Angelsound. Já cítím mimi pořád, ale už se mi stalo, že 2 x byl najednou asi den a půl klid a necítila jsem ho vůbec. Ale proto mám ten AS a když ho necítím, tak si poslechnu srdíčko a vím, že spinká. Člověk pak není ve stresu a neběhá zbytečně do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
88
23.2.12 18:08

ahoj holky.chci se zeptat jsem v 9tydnu.nevite kdy zacnu citim pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.2.12 18:12
verccca píše:
ahoj holky.chci se zeptat jsem v 9tydnu.nevite kdy zacnu citim pohyby?

Pohyby jsou cítit tak od 18 týdne. Někdo cítí trochu dřív a někdo zase později. Já začala cítit v 17 týdnu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.2.12 18:13

aha.dekuju.tak to si jeste pockam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.2.12 18:16

Já jsem je začala cítit kolem 20 tt, ale tak, že jsem ani si nebyla jistá, s jistotou jsem mohla tvrdit, že je cítím až ve 23 tt - jsem prvorodička.

• Citovat
  • Upravit
689
23.2.12 18:18
sad 1 píše:
Já bych doporučovala si ještě pořídit ten Angelsound. Já cítím mimi pořád, ale už se mi stalo, že 2 x byl najednou asi den a půl klid a necítila jsem ho vůbec. Ale proto mám ten AS a když ho necítím, tak si poslechnu srdíčko a vím, že spinká. Člověk pak není ve stresu a neběhá zbytečně do nemocnice.

No já mám doma stetoskop - máma pracuje ve zdravotnictví tak mi ho přinesla. Sice trvá než srdíčko najdu a je slyšet mnohem slaběji ale slyším ho. Tak se tím taky uklidňuji. Ale stejně i když slyším srdíčko a pohyby občas jsou mám nervy. Bojím se, proč jsou takhle málo - ale tak asi odpočívá…doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.2.12 18:23

aha.a chci se zeptat jestli muzu potatit kdyz denne vypiju jednu plechovku cocacoly?nemam s tim skusenosti.jsem tehu poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.2.12 18:26
verccca píše:
aha.a chci se zeptat jestli muzu potatit kdyz denne vypiju jednu plechovku cocacoly?nemam s tim skusenosti.jsem tehu poprve

No potratit si myslím, že určitě ne, ale každopádně to není pro mimi dobré - není to v těhu moc zdravé… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.2.12 18:50
verccca píše:
aha.a chci se zeptat jestli muzu potatit kdyz denne vypiju jednu plechovku cocacoly?nemam s tim skusenosti.jsem tehu poprve

Kvůli cukru a umělým látkám to není nejvhodnější, ale co se týče třeba kofeinu, je to lepší než hrnek kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.2.12 19:09

Já piju 2 kávy denně, to mi řekl dr., že to je v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky