Kolísání příznaků na začátku těhotenství?

1083
23.2.12 14:49

Kolísání příznaků na začátku těhotenství...?

Dobrý den všem ,
ráda bych poprosila zkušenější těhulky/maminky o radu.
Jsem cca v 5tt , od počátku jsem měla celkem velké pnutí v bříšku , bolesti zad , nevolnosti a občas i pocit na zvracení :| ,
zhruba po týdnu se vše nějak zklidnilo a zůstává jen občasné pnutí břicha směrem do třísel a moc toho za den nesním , ale nevolnost atd. je pryč…
Jsem z toho všeho trochu nervozní , před 3 měsící jsem měla ZT v 7 tt , tak se bojím,aby teď bylo všechno O.K. :?: K Dr. jdu cca za 14 dní , dřív mě vidět nechce. :nevim:
Měla jste to některá podobně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
23.2.12 14:53

Ahoj. já neměla příznaky vůbec ale jenom jsem to zkrátka tušila. Příznaky mi začaly až od cca 12tt, kdy jsem byla schopná omdlít prakticky kdekoliv, potom už jenom růst bříška a od 22tt tvrdnutí bříška. Na začátku jsem to prostě jenom věděla. žádné nevolnosti, žádný citlivý čich, možná maximálně tak přecitlivělost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
23.2.12 15:08

v pátém týdnu jsem měla nateklá prsa a bolest v kříži a občasné píchání a tlak v podbřišku. nevolnosti mi začly až v osmém týdnu. všeobecně se říká, že pokud pnutí v prsou a v podbřišku ze dne na den úplně ustanou, je to v háji. ale víš co dělej, když máš jít k doktorovi až za nějaký čas ? kup si mamatesty po dvou, kup si jich víc, a ob dva dny si dělej test. čárka by měla pořád postupně sílit. já jsem to tak dělala až do další kontroly a pomáhalo mi to, vždycky se mi vyloudil úsměv na tváři, že HCG posiluje. taky jsem měla po potratu na pátém týdnu, takže Ti rozumím, čekání je dlouhé.

• Citovat
  • Upravit
1311
23.2.12 15:46

Ahoj, tak nevim, jak to má a nemá být, ale taky se mi tahle otázka honí hlavou. :nevim: Jsem cca v 8tt, poslední kontrolu jsem měla v 5tt, to byl zatím „jen“ váček a další kontrola, které se na jednu stranu děsně bojím a na druhou se na ní strašně těším, bude příští úterý. Mě se „potíže“ střídají jako na běžícím páse - jeden den mě bolí prsa, druhý den vůbec, zato břicho ano, třetí ocásek, občas se mi to zkombinuje s nevolností (naštěstí „jen“ natahuju, ale neblinkám). Jediný příznak, který se mě vytravale drží je žravost pažravá :pankac: Držim Ti (v pravdě i sobě) moc palce, aby bylo všechno v pořádku. U nás je to vymodlené, tak se klepu jako ratlík, aby bylo vše, jak má. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
23.2.12 19:50

já měla pnutí v podbřišku a takové jako MS příznaky asi do 6tt. Pak to odeznělo. A vůbec mi nic nebylo. Normální stav, vůbec bych neřekla, že jsem těhotná, jen jsem měla mírně nafouklé břicho. Já měla naopak tipické těhu příznaky u ZT. Nevolnost, bolesti podbřišku ap. Určitě to bude dobré a tentokrát se o ZT nejedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
23.2.12 20:19

Holky moc díky , musím říct , že se mi bude dneska líp spát… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
24.2.12 06:43

není zač. Kdo má zkušenost s potratem nebo ZT, tak se pak už bojí u každého těhotenství. Je to normální. Ale nesmíš si to připouštět i když jky je to těžké. Taky jsem si tím prošla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.13 20:03

těhotenství .

Holky asi jsem těhotná ale bojím se že nejsem jsem nejistá.
menstruaci jsem měla naposledy 1.10 ale testy jsem si udělala 25.10 a nic pak jsem si je udělala 1.11 a zase nic ale pořád mě bolí prsa dneska mi bylo nejhůř zamotavála se mi hlava a měla jsem průjem a zároveň mi bylo blbě bylo to v 11.00hodin a bolí mě klouby a záda. dneska asi neusnu prosím poradte mi nejaká skušená maminko abych mohla jít dneska vklidu jít spat.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.6.14 15:48

Hoj holky. Chtěla jsem se zeptat na pocity v prsou. Jsem ve 4 týdnu a měla jsem oteklá a velmi citlivá prsa, ale teď to nějak ustalo a už je skoro necítím a jsou zase i menší a tak nějak se celkově cítím jinak než před tím. Jako bych už nebyla těhotná. Tak doufám, že je vše v pořádku. Měla jste to taky některá z vás podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.6.14 16:19

Tak já od začátku těhu, bolesti v podbříšku…2× jsem o miminko přišlo…vím o čem mluvíš…@zmatena1 už jsi byla u dr???neboj se, každý říká něco jiného, já teda nazačátku těhu prsa necítila až kolem 15tt…až te´d jsou větší a to jsem 27+4…neboj vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.6.14 16:34

Jj, u doktora jsem byla v pondělí a vypadalo to dobře. Ale to jsem se cítila i těhotná a i ty prsa mě bolela a byla větší. Ale od dneška se cítím jinak a prsa jsou menší a skoro necitlivá. Mám trochu strach. V prosinci jsem prodělala mimoděložní těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
4.6.14 16:51

Kdyz jsem cekala malou bolely me hned od zacatku… Ted vubec. Myslim, ze to bude OK, navic je i brzo, treba bude vse za tyden jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.6.14 17:00

@zmatena1 tak vidíš dr říkal že dobrý, neboj se, zbytečně se nestrachuj, buď v pohodě…vím jaké jsou začátky…ještě si moc na začátku vydrž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí