Zašité čelo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8151
8.8.14 08:05

zašité čelo

Holky kluk si včera rozsekl čelo, na pohotovosti jsem se já blbá zapoměla zeptat jestli se to může namáčet, tedy sprchovat. A jestli až mu sundám ten obvaz co přes to á je to potřeba třeba něčím promazávat. Je mi blbý tam volat už včera na nás všichni koukali jak na zjevení :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.8.14 08:08

@anickadomnik nenamáčet, nemazat.. nechat zahojit, pak teprve řešit - jestli to má zašité, tak až po vyndání stehů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.8.14 08:09

@martina.se takže si 10 dní nebude mít hlavu a nesmí se tedy koupat jestli chápu dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.14 08:11

@anickadomnik plácla bych mu na to něco suchého, hlavu vydrbala. Ale ať se to nedostane přímo na ránu - pokud to má na čele, tak to zvládnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
8.8.14 08:13

@anickadomnik malý byl na operaci, má jizvu na zádech a sprchovat jsem ho měla normálně už 3 den. Koupání měl povolené asi za měsíc a od úplného zahojení masírovat a promazávat jizvu sádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.8.14 08:19

Ahoj, tak za 3-4 dny bych to normálně namočila :nevim: Teď když mu budeš mýt vlasy, tak bych to přelepila, aby se tam voda nedostala. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.8.14 08:19

@martina.se však já mu brzo plácnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už z něj začínám být zralá na blázinec, hlavu tedy nechám na pokoji až spadne obvaz tak uvidím jak to bude vypadat a kdyžtak to budeme překrývat

@Aspera jo taťka byl v březnu na velké operaci, taky mohl sprchovat a vše okolo, ale on neměl klasické šití, ale jen nějaké spec. lepidlo a to měl jizvu přes 30 cm dlouhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
8.8.14 08:26

Dcera mela v kvetnu jizvu 10 cm, nemeli jsme ani sprchovat ani mazat, vzdyt ji to prelepili, chodili jsme na prevaz a to ji to jen sestricka necim pomatlala a az po vyndani stehu si mohla misto normalne umyt a promazavat. Stehy mela asi 12 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.8.14 08:26

Syn mel take rozsekle celo, koupat se mohl normalne, ale on to mel teda prelepene ctvercem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.8.14 08:28

@Jolynka on převazy nemá, jde rovnou na vyndání stehů

@Venetta jako jsi jí to lepila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
8.8.14 08:30

Syn měl šité pod obočím, stehy pouze zamáznuté tím zeleným „sajrajtem“ a močit jsme nesměli do vyndání stehů.

Rozseknutou bradu měl zavázanou, po 3 dnech jsme šli na převaz a pak opět jen zelené zamáznutí. Močit taky nesměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.8.14 08:32

@anickadomnik ja mu nic nelepila. V nemocnici dostal po siti ten ctverec, ten vydrzel bez prelepovani a pak u detske na kontrole mu to pomazali jen Novikovem (ta zelena desinfekce) a uz to nemel kryte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.8.14 08:42

@Venetta no on má taky čtverec ale nejsem si jistá že mu těch deset dní vydrží, doktor říkal že ho nemáme sundavat ale, že když spadne sám tak to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.8.14 08:42

@lenča22 jo to jsem si myslela že mu tam dají to zelené, ale nedali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.8.14 08:49

Syn měl taky to zelené a na tom čtverec. Máčet jsme mohli až po vyndání stehů a pak důkladně promazávat. Jizvu má ale stejně docela vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák