Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina.se beru antikoncepci teď druhy měsíc vkuse jelikož sem byla na dovolené tak sem začala i nové plato bez pauzy a teď sem na 2 prášky zapomněla a s přítelem jsme měli dnes pohlavní styk a udělal se do mě a ms se pak spustila. Nemohu otěhotnět?
@anonym2424 píše:
@martina.se beru antikoncepci teď druhy měsíc vkuse jelikož sem byla na dovolené tak sem začala i nové plato bez pauzy a teď sem na 2 prášky zapomněla a s přítelem jsme měli dnes pohlavní styk a udělal se do mě a ms se pak spustila. Nemohu otěhotnět?
Když budeš mít extra super štěstí, tak můžeš.. To můžeš vždycky.. Žádná antika není 100, to leda sterilizace
@anonym2424 píše:
@martina.se nemohu si teď dovolit otěhotnět
tak začni používat hlavu, tahle info opravdu těhotenství nezabrání
@IvaX píše:
@martina.se ani sterilizace není 100%.
No já vím, ale to už je pak fakt zázrak ![]()
@anonym2424 píše:
@martina.se nemohu si teď dovolit otěhotnět
Na to máš myslet dřív, než užíváš ha jinak, než se má.. Já sama mám druhého přes ha a to jsem ji brala poctivě..
Ahoj,
chci se Vás tady zeptat na jednu věc.
Užívám HA, kde je posledních 7 pilulek ZELENÝCH, které spustí menstruaci. Potřebovala jsem ji oddálit, takže jsem z minulého blistru zelené vynechala a doteď jsem pokračovala bílými z druhého. Otázka zní, zda mám teď během 2. blistru užít ty zelené z minulého nebo je mám vzít a vyhodit a pokračovat normálně dále v druhem s tim, že zde už si zelené vezmu.
Nespustí menstruaci, to je pouze pilulka bez účinné látky, abys nevypadla ze stereotypu užívání. Už je vynech.
Pokračuj normálně, ty první zelené vyhoď, vezmi si je až teď z druhého plata…
Ahoj holky,
Beru antikoncepci už několik let, většinou mám menstruaci po 4. dni bez prášku. Teď mám třetí den od posledního prášku a zjistila jsem že bych potřebovala abych menstruaci neměla, myslíte že když začnu hned brát antikoncepci menstruace nepřijde? Díky za radu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Beru antikoncepci už několik let, většinou mám menstruaci po 4. dni bez prášku. Teď mám třetí den od posledního prášku a zjistila jsem že bych potřebovala abych menstruaci neměla, myslíte že když začnu hned brát antikoncepci menstruace nepřijde? Díky za radu
Přijde. Pokles hladiny hormonů už tělo stopro zaregistrovalo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Beru antikoncepci už několik let, většinou mám menstruaci po 4. dni bez prášku. Teď mám třetí den od posledního prášku a zjistila jsem že bych potřebovala abych menstruaci neměla, myslíte že když začnu hned brát antikoncepci menstruace nepřijde? Díky za radu
Přijde a navíc si ji úplně rozhazis a můžeš špinit, než dobereš další plato.
@Anonymní píše:
Prijde, to bys musela brat bez te pauzy, po 3 dnech uz je pozde. Jen si rozhodis hormony.