Zastavení probíhající menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
26.7.20 15:03

@anonym2424 nejspíš ne.. Ale rozhodís si cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.7.20 15:10

@martina.se beru antikoncepci teď druhy měsíc vkuse jelikož sem byla na dovolené tak sem začala i nové plato bez pauzy a teď sem na 2 prášky zapomněla a s přítelem jsme měli dnes pohlavní styk a udělal se do mě a ms se pak spustila. Nemohu otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.20 15:13
@anonym2424 píše:
@martina.se beru antikoncepci teď druhy měsíc vkuse jelikož sem byla na dovolené tak sem začala i nové plato bez pauzy a teď sem na 2 prášky zapomněla a s přítelem jsme měli dnes pohlavní styk a udělal se do mě a ms se pak spustila. Nemohu otěhotnět?

Když budeš mít extra super štěstí, tak můžeš.. To můžeš vždycky.. Žádná antika není 100, to leda sterilizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.7.20 15:17

@martina.se nemohu si teď dovolit otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
26.7.20 15:19

@martina.se ani sterilizace není 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.7.20 15:24
@anonym2424 píše:

tak začni používat hlavu, tahle info opravdu těhotenství nezabrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.20 15:30
@IvaX píše:
@martina.se ani sterilizace není 100%.

No já vím, ale to už je pak fakt zázrak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.20 15:30
@anonym2424 píše:

Na to máš myslet dřív, než užíváš ha jinak, než se má.. Já sama mám druhého přes ha a to jsem ji brala poctivě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.20 11:47

Kdy mám zase začít brát ty zelené?

Ahoj,
chci se Vás tady zeptat na jednu věc.
Užívám HA, kde je posledních 7 pilulek ZELENÝCH, které spustí menstruaci. Potřebovala jsem ji oddálit, takže jsem z minulého blistru zelené vynechala a doteď jsem pokračovala bílými z druhého. Otázka zní, zda mám teď během 2. blistru užít ty zelené z minulého nebo je mám vzít a vyhodit a pokračovat normálně dále v druhem s tim, že zde už si zelené vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.10.20 11:59

Nespustí menstruaci, to je pouze pilulka bez účinné látky, abys nevypadla ze stereotypu užívání. Už je vynech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.10.20 11:59

Pokračuj normálně, ty první zelené vyhoď, vezmi si je až teď z druhého plata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.20 11:45

Zastavení menstruace

Ahoj holky,

Beru antikoncepci už několik let, většinou mám menstruaci po 4. dni bez prášku. Teď mám třetí den od posledního prášku a zjistila jsem že bych potřebovala abych menstruaci neměla, myslíte že když začnu hned brát antikoncepci menstruace nepřijde? Díky za radu :)

• Citovat
  • Upravit
53190
16.12.20 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Beru antikoncepci už několik let, většinou mám menstruaci po 4. dni bez prášku. Teď mám třetí den od posledního prášku a zjistila jsem že bych potřebovala abych menstruaci neměla, myslíte že když začnu hned brát antikoncepci menstruace nepřijde? Díky za radu :)

Přijde. Pokles hladiny hormonů už tělo stopro zaregistrovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
16.12.20 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Beru antikoncepci už několik let, většinou mám menstruaci po 4. dni bez prášku. Teď mám třetí den od posledního prášku a zjistila jsem že bych potřebovala abych menstruaci neměla, myslíte že když začnu hned brát antikoncepci menstruace nepřijde? Díky za radu :)

Přijde a navíc si ji úplně rozhazis a můžeš špinit, než dobereš další plato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
16.12.20 13:05
@Anonymní píše:

Prijde, to bys musela brat bez te pauzy, po 3 dnech uz je pozde. Jen si rozhodis hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí