Zateplené punčochy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
29.8.22 07:48

Zateplené punčochy

Zdravím, už nějakou dobu hledám jeden typ produktu, který pravidelně vídám na Instagramu. Jde o zateplené punčochy, které jsou vlastně spíš legíny, ale vypadají jako když na sobě máte poloprůhledné tmavé punčochy (silonky). Vždycky jsem si říkala, že některé ženy nezmrznou, když tráví celý den v zimě v šatech jen s punčochami a pak jsem viděla pár videí, kde skládaly outfity a právě tam si natahovaly tyhle punčochy. Šaty dost nosím, tak pátrám, ale zatím jsem je našla pouze na čínských e-shopech. Máte některá zkušenost třeba i se zahraničním e-shopem? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14561
29.8.22 07:53

Teplejší leginy mívají v sezóně snad všude, určitě bude nabízet H@m, Marks and Spencer, Calzedonia… není to žádný nedostupný produkt :lol: stejně jako se dělají punčocháče o různých tloustkach a značí se cislem (15, 20, 30, 40, 60, 80, 100), tak budou i ty punčochove leginy. Určitě to bude vyrábět i Bellinda a prodávat třeba v drogeriich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.8.22 07:53

@Chaiss
Já si je kupuju pravidelně v Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.8.22 08:14

A máte tip na hodně teplé punčocháče bavlněné jen s elastanem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.8.22 08:24

@madyb bavlněné punčochy s elastenem nikdy nebudou superteplé, ten materiál to prostě nedovolí, protože bavlna je prodyšná. Proto se do těch termo vždycky musí přidat umělina. @Chaiss ty teplé punčochy mají hodně ve vietnamských obchodech, i jako legíny i jako punčochy. Na podzim je mívá Lidl i takové ty známé značky C&A, H&M…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.8.22 08:38

Já je kupuju v Kiku.

• Citovat
  • Upravit
2021
29.8.22 08:40

Pěkné najdeš i ve studentských obchodech/ značkách jako Gate nebo New Yorker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
29.8.22 08:48

@madyb bavlněné leginy s elastanem jsem si koupila kdysi v Lidlu, ale byly úplně naprd, vůbec nedrzely a vytahavaly se takřka okamzite. Jako jakmile má ta věc byt obtahla, tak bavlnu nikdy, chce to proste ten polyamid a podobne, aby to nějak vypadalo. Nosila jsem to chvilku na doma, ale i tak mě to začalo stvat a vyhodila jsem je, ani doma nechci vypadat jak vagus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.8.22 08:57

@Semtex Já právě ty umělý vlákna vůbec nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.8.22 15:49

@Semtex Díky za tipy. Já hledám právě něco takového: https://www.fruugo.cz/…08-182663802?… . Aby vypadaly co nejvíc jako kdybych byla jen v silonkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
31.8.22 16:11

Ja milujem teplejšie pančuchy z MarksSpenceru, alebo potom tie zateplené z lidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.1.23 18:46

@Chaiss ja nosim telove bambus. leginy a pres ne tenke černé silonky, aby to vypadalo jako ty, ktere máš na mysli, taky jsem je shaněla, ale ze stejného důvodu jako ty jsem do nich nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.1.23 16:26

Tiež môžem odporučiť pančuchy z Lidla alebo MS - vydržia fakt dlho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák