Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, už nějakou dobu hledám jeden typ produktu, který pravidelně vídám na Instagramu. Jde o zateplené punčochy, které jsou vlastně spíš legíny, ale vypadají jako když na sobě máte poloprůhledné tmavé punčochy (silonky). Vždycky jsem si říkala, že některé ženy nezmrznou, když tráví celý den v zimě v šatech jen s punčochami a pak jsem viděla pár videí, kde skládaly outfity a právě tam si natahovaly tyhle punčochy. Šaty dost nosím, tak pátrám, ale zatím jsem je našla pouze na čínských e-shopech. Máte některá zkušenost třeba i se zahraničním e-shopem? Děkuji.
Teplejší leginy mívají v sezóně snad všude, určitě bude nabízet H@m, Marks and Spencer, Calzedonia… není to žádný nedostupný produkt
stejně jako se dělají punčocháče o různých tloustkach a značí se cislem (15, 20, 30, 40, 60, 80, 100), tak budou i ty punčochove leginy. Určitě to bude vyrábět i Bellinda a prodávat třeba v drogeriich.
A máte tip na hodně teplé punčocháče bavlněné jen s elastanem?
@madyb bavlněné punčochy s elastenem nikdy nebudou superteplé, ten materiál to prostě nedovolí, protože bavlna je prodyšná. Proto se do těch termo vždycky musí přidat umělina. @Chaiss ty teplé punčochy mají hodně ve vietnamských obchodech, i jako legíny i jako punčochy. Na podzim je mívá Lidl i takové ty známé značky C&A, H&M…
Pěkné najdeš i ve studentských obchodech/ značkách jako Gate nebo New Yorker
@madyb bavlněné leginy s elastanem jsem si koupila kdysi v Lidlu, ale byly úplně naprd, vůbec nedrzely a vytahavaly se takřka okamzite. Jako jakmile má ta věc byt obtahla, tak bavlnu nikdy, chce to proste ten polyamid a podobne, aby to nějak vypadalo. Nosila jsem to chvilku na doma, ale i tak mě to začalo stvat a vyhodila jsem je, ani doma nechci vypadat jak vagus ![]()
@Semtex Díky za tipy. Já hledám právě něco takového: https://www.fruugo.cz/…08-182663802?… . Aby vypadaly co nejvíc jako kdybych byla jen v silonkách.
Ja milujem teplejšie pančuchy z MarksSpenceru, alebo potom tie zateplené z lidla.
@Chaiss ja nosim telove bambus. leginy a pres ne tenke černé silonky, aby to vypadalo jako ty, ktere máš na mysli, taky jsem je shaněla, ale ze stejného důvodu jako ty jsem do nich nešla.
Tiež môžem odporučiť pančuchy z Lidla alebo MS - vydržia fakt dlho. ![]()