Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1. Lidi se nemění
2. Maminka má vždycky pravdu
Nedivím se jí
Jo přítel. A dítě?
Neměl by to být manžel? Třeba zrovna to mamku znervózňuje.
@divine woman tak to je to poslední asi, co by si přála…naopak, spíš mi přijde, že by byla ráda, kdybychom spolu nebyli. Jenže já jsem spokojená
Asi ji štve, ze si te nevzal, ale dítě mate. Což by mi taky vadilo. A k matce - moje je taky taková, prudí nonstop, ignoruju to
@RedCherryBerry píše:
@divine woman tak to je to poslední asi, co by si přála…naopak, spíš mi přijde, že by byla ráda, kdybychom spolu nebyli. Jenže já jsem spokojená
No a co chceš za radu? Tvoje máma vidí přítele bez růžových brýlí, vidí i to, co ty vidět nechceš. Ty seš spokojená, tak buď.
@RedCherryBerry píše:
Ahoj, už nevím, co s tím. Mám skvělou mámu, je hodná, se vším pomůže, udělala by pro mě snad vše, ALE je dle mého až moc zaujata proti mému příteli. Ze začátku byl trošku lempl a budišknicemu, ale to se změnilo a funguje tak, jak by měl. Věnuje se malému, pomáhá mi doma atd.atd. Jenže ona má pořád nějaký problém. Třeba jsem s malým dva dny pryč a ona hned jestli setrel, uklidil atd. Nebo minule odjíždela od nás a najednou mi volá po cestě, že viděla jeho auto, jak jede jinam a proč jako nejede zrovna domu. Přitom to vůbec nebyl on. Nebo je dlouho v práci a ona se vyptava,jestli tam opravdu musí být. Je to normální?? Nebo to přeháním? Že mi to vadí jsem ji řekla už x krát..
Normální to není, ale jsou maminky, co do všeho rýpou jako ta tvoje. Pokud jsi spokojená, tak snad dobrý.
Asi by ho jako partnera nechtěla a štval by ji, vy jste spokojená. Naštěstí ona s ním na rozdíl od vás nežije a nemá s ním ani dítě.
Může to být i výsledek toho, že když se přítel choval jako lempl a budižkničemu, tak jste si doma stěžovala a ji bolelo vidět vás, jak se trápíte. Takže teď se vás snaží chránit.
@terien píše:
1. Lidi se nemění
2. Maminka má vždycky pravdu
Nedivím se jí
Na to jste prisla kde ze se lidi nemeni? Urcite udalosti kolem muzou cloveka zmenit k nepoznani…
Má o tebe strach, to je celé. Co bych za to dala mít ještě mámu
moje máma mýho chlapa taky permanentně hanila… ![]()
Ono mámy mají někdy přemrštěný představy o tom, jakýho dokonalýho, prachatýho, pracovitýho, s třema vysokejma školama, a s dvouma bavorákama před dvoupatrovou haciendou by sis měla přivést domů ![]()
Pokud ty jsi s partnerem spokojená, tak nad tím mávni rukou, případně jí stopni, že tyhle výslechy a řeči nemáš zapotřebí… ![]()
@Anny A píše:
Na to jste prisla kde ze se lidi nemeni? Urcite udalosti kolem muzou cloveka zmenit k nepoznani…
Kde jsem na to asi tak mohla přijít
že by tak nějak zkušeností?
Holky to nasi mého muže mají rádi, kolikrát si říkám, ze snad víc než mě ![]()
Pokud jsi zakladatelko spokojena a víš ze je zodpovědný a postara se o vás a miluje tě, pokud ty milujes jeho a víš výše napsané, tak mamku vyslechni a neřeš
mě to normální nepřijde aby se máma takhle cpala do soukromí… jako jestli setřel, a proč musí být v práci, proč nejede rovnou domu atd
mě by to taky vadilo. Jedině by ho přistihla při nevěře a nechtěla ti to říct… to bych pochopila tyhle rýpavé otázky. Jinak ne..
@Tichošlápek To mi třeba nevadí. Do svatby se nehrnu. Neberu to jako důležité
. Jediné, co mi na tom snad trošku vadí je jiné přijímeni. No jo, už se k tomu asi nebudu vyjadřovat a odpovídat