Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nemi píše:
@denisa 76 sem si zrovna říkala, kde si se courala, že sem tě dlouho neviděla
ty jo jsem vyráběla děti
![]()
@denisa 76 snad se nečertíš doopravdy, zrovna koukám a gratuluji k čerstvým //
![]()
@nemi píše:
@denisa 76 no tos měla mrknout, mám to už dokonce potvrzené z krve
no jako a kam mám mrknout
jsem u pětek a nic nevidím
![]()
@nemi píše:
@denisa 76 snad se nečertíš doopravdy, zrovna koukám a gratuluji k čerstvým //![]()
je sranda..jsem si jenom vzpomněla jak byl opravdu dlouhý ten protokol a jak jsem se s tím srandila
![]()
@denisa 76 tak pojď k pětkám
moc se to tam ted nehejbalo, tak jsem to tam nenapsla, ale když tě tu vidím, aspoň to tam zase oživíme ![]()
@nemi píše:
@denisa 76 snad se nečertíš doopravdy, zrovna koukám a gratuluji k čerstvým //![]()
no ještě to zlatí nemám z krve..zatím mám testovací mánii a testuju 2× denně..pořád je tam holka,ale jsem teprve šestý den a fešáci si asi dávají na čas.Včera jsem si byla nechat nabrat progesteron a měla nutkání říct kámojdě at zaškrtne hcg..no snad se dočkám příští týden
![]()
@nemi píše:
@denisa 76 tak pojď k pětkámmoc se to tam ted nehejbalo, tak jsem to tam nenapsla, ale když tě tu vidím, aspoň to tam zase oživíme
už táhnu
![]()
Dneska jsem devátý den po ET dvou embryí a začíná se mi rozbíhat MS. Jako ukázkový tonoucí se pokoučím chytit stébla - stalo se vám některé, že jedno embryo se neuchytilo a odešlo s menstruací a druhé se přesto udrželo? Už mi opravdu hrabe, tak to jen zkouším, kde to jde ![]()
Me tez zevedly tri kousky, ale jen kvuli tomu, ze nebyla moc dobra a sance byla skoro nulova, ze se chyti..no a stal se zazrak a ted krmim jednoho cipiska Jindriska a nic jsem pidepisovat nemusela.. ![]()
@Algera me takhle odesla dve embrya, ktera se nechytla, ale jen sem den spinila..drzim pesti, aby to bylo u tebe stejne a zustal jeden bojovnicek ![]()
@Algera myslim ze je nemozne aby jedno odeslo z ms a druhe tm zustlo
pockej, treba to neni ms a je to uhnizdovani. Jak to mas silne?
Typické krvácení zatím nemám, ale vzhledem opravdu velké endometrioze se mi rozjely všechny její předmenstruační příznaky. Při minulém nepovedeném IVF to začínalo stejně ![]()
Je vůbec možné, aby v počátcích těhotenství byly nějaké příznaky endometriózy? ![]()