Zavedení 3 embryí při ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
3.7.12 15:47
@nemi píše:
@denisa 76 sem si zrovna říkala, kde si se courala, že sem tě dlouho neviděla :*

ty jo jsem vyráběla děti :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.7.12 15:49

@denisa 76 snad se nečertíš doopravdy, zrovna koukám a gratuluji k čerstvým // :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:50
@nemi píše:
@denisa 76 no tos měla mrknout, mám to už dokonce potvrzené z krve ;)

no jako a kam mám mrknout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem u pětek a nic nevidím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:51
@nemi píše:
@denisa 76 snad se nečertíš doopravdy, zrovna koukám a gratuluji k čerstvým // :mrgreen: :jazyk:

je sranda..jsem si jenom vzpomněla jak byl opravdu dlouhý ten protokol a jak jsem se s tím srandila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.7.12 15:54

@denisa 76 tak pojď k pětkám :* moc se to tam ted nehejbalo, tak jsem to tam nenapsla, ale když tě tu vidím, aspoň to tam zase oživíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:55
@nemi píše:
@denisa 76 snad se nečertíš doopravdy, zrovna koukám a gratuluji k čerstvým // :mrgreen: :jazyk:

no ještě to zlatí nemám z krve..zatím mám testovací mánii a testuju 2× denně..pořád je tam holka,ale jsem teprve šestý den a fešáci si asi dávají na čas.Včera jsem si byla nechat nabrat progesteron a měla nutkání říct kámojdě at zaškrtne hcg..no snad se dočkám příští týden :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:56
@nemi píše:
@denisa 76 tak pojď k pětkám :* moc se to tam ted nehejbalo, tak jsem to tam nenapsla, ale když tě tu vidím, aspoň to tam zase oživíme :lol:

už táhnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.7.12 15:56

@denisa 76 pojd vedle, prosím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 16:05
@nemi píše:
@denisa 76 pojd vedle, prosím ;)

no už písám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.3.13 00:43

Možná naivní dotaz

Dneska jsem devátý den po ET dvou embryí a začíná se mi rozbíhat MS. Jako ukázkový tonoucí se pokoučím chytit stébla - stalo se vám některé, že jedno embryo se neuchytilo a odešlo s menstruací a druhé se přesto udrželo? Už mi opravdu hrabe, tak to jen zkouším, kde to jde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
19.3.13 03:38

Me tez zevedly tri kousky, ale jen kvuli tomu, ze nebyla moc dobra a sance byla skoro nulova, ze se chyti..no a stal se zazrak a ted krmim jednoho cipiska Jindriska a nic jsem pidepisovat nemusela.. :-)
@Algera me takhle odesla dve embrya, ktera se nechytla, ale jen sem den spinila..drzim pesti, aby to bylo u tebe stejne a zustal jeden bojovnicek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.3.13 08:25

@Algera myslim ze je nemozne aby jedno odeslo z ms a druhe tm zustlo :think: pockej, treba to neni ms a je to uhnizdovani. Jak to mas silne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.3.13 09:27

Typické krvácení zatím nemám, ale vzhledem opravdu velké endometrioze se mi rozjely všechny její předmenstruační příznaky. Při minulém nepovedeném IVF to začínalo stejně :(
Je vůbec možné, aby v počátcích těhotenství byly nějaké příznaky endometriózy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí