Zavedení 3 embryí při ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
20.6.12 17:13

Nemi, preju pozitivni vysledek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
20.6.12 17:14

Lilia, jenze ty mas prvni pokus, to nevim, jestli ti povoli dr. tri. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
20.6.12 19:00

Hm, tak to jo, ale ted je novej zakon o ivf, netyka se to i toho? ze jen za urcitych podminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
2.7.12 13:19

@Térouš dle mě je to jen za určitých podmínek, ale pokud se doktor nebojí nebo si toumí oduvodnit :nevim:
@JayLee tak to by mě vytočilo. Ale to se divím, že teda nezamrazili 3. U nás mrazí 2, ale když to třeba nevyjde, že jich je třeba 5, tak udělají 2 a 3, ale na KET z těch 3 vyberou 2. Ale 1 nezamrazí. Nechápu jak embryolog muže jen kvuli počtu zlikvidovat zdravé embryo :cert: Každej jedinec pro nás tolik znamená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
2.7.12 17:14

@JayLee tak to fakt bolí, kdyby řekli, nebyl tak silný, aby se zamrazil, ale tohle…někdy je lepší nevědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
2.7.12 21:10

@JayLee a bude další :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
3.7.12 12:19

Nakonec jsem to neresila. treti se zastavilo ve vyvoji. tak mi soupli dve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.7.12 15:18
Na druhou stranu, kdo by žaloval lékaře, když sama žadatelka chce aby ji bylo zavedeno víc :nevim: jako já bych taky povolila víc, když je to už několikátý pokus, ale na druhou stranu si nedokážu představit, že bych pak musela jít na redukci počtu plodu, což se v takovým případě muže stát :nevim:
M2 nepovolili 3, víc jsem se po tom nepídila a pokud to osud vyřeší za mě, budu jedině ráda
@Térouš myslím, že je to dobře, že se to vydrželo samo, co? Tak ať se ti 2 drží, já mužu držet jen palečky :kytka:
@Anonymní píše:
je tu diskuze na tema: čeká nás Ket a tam pise jedna uzivatelka, ze ji dali tedka pri 4tém IVF 4 blastocysty a ze ji je zavedli vechny bezproblemu :roll: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
3.7.12 15:29
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:31
@lilia81 píše:
@Anavi - mám to stejné!!! chtěla jsem zmrazit po 2 a mám po 3!!!a taky řeším to stejné, ale rozhodnu se asi na místě, podle toho, ajk to bude…
:think: :think: Lili já nechápu proč car nerespektuje tvoji žádost vždyt to není pro ně žádný problém :nevim: Měse nikdy nenapadlo zeptat a u nás se mrazí po 2 kusech..no ted jsem při opu řekla embryologovi,že chci mrazit po 1 a jestli je problém a nebyl mám zamraženo.Ještě před et jsem se znova zeptala a embry říkala,že ano že spinkají po jednom.ještě po et zamnou přišel doktor a chtěl vysvětlit proč jsem to tak chtěla..odpovděla jsem,že zkusit se má všechno když nic nevychází :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spíš mě docela vytočilo když jsem se slušně zeptala před et kolik je sliznice..no doky odsekl,že jsem nějaká zvědavá..no si kadit na hlavu nenechám a řekla jsem muže snad jsem si za tyhle služby už dost zaplatila a kouká mě jí změřit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se budu doprošovat..stálo mě to přes 50klacků a budu se ještě prosit :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:33
@Térouš píše:
Nakonec jsem to neresila. treti se zastavilo ve vyvoji. tak mi soupli dve
:* :* :* no bude to cajk Térouši ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:37
@nemi píše:
@Térouš to je vidět, že každý lékař se k tomu staví jinak, já teď čekám na výsledek 5.IVF a jelikož nám jich zbylo 6, tak jsem tentokrát 3 na zavedení neřešila. Ale jinak bych do toho šla. ;)

Zrovna jsem na tebe chtěla mrknout..tak tfuj tfuj at je to už jak má být :kytka: No mrazáčků máš taky pěknou úrodičku..to už ale snad bude na sourozence :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.7.12 15:46

@denisa 76 no tos měla mrknout, mám to už dokonce potvrzené z krve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.7.12 15:47

@denisa 76 sem si zrovna říkala, kde si se courala, že sem tě dlouho neviděla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.7.12 15:47
@nemi píše:
@denisa 76 no tos měla mrknout, mám to už dokonce potvrzené z krve ;)

no dobrý já debil si to vymazal z oblíbených..už letím :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital