Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lilia, jenze ty mas prvni pokus, to nevim, jestli ti povoli dr. tri. ![]()
Hm, tak to jo, ale ted je novej zakon o ivf, netyka se to i toho? ze jen za urcitych podminek?
@Térouš dle mě je to jen za určitých podmínek, ale pokud se doktor nebojí nebo si toumí oduvodnit ![]()
@JayLee tak to by mě vytočilo. Ale to se divím, že teda nezamrazili 3. U nás mrazí 2, ale když to třeba nevyjde, že jich je třeba 5, tak udělají 2 a 3, ale na KET z těch 3 vyberou 2. Ale 1 nezamrazí. Nechápu jak embryolog muže jen kvuli počtu zlikvidovat zdravé embryo
Každej jedinec pro nás tolik znamená ![]()
@JayLee tak to fakt bolí, kdyby řekli, nebyl tak silný, aby se zamrazil, ale tohle…někdy je lepší nevědět. ![]()
Nakonec jsem to neresila. treti se zastavilo ve vyvoji. tak mi soupli dve
@Anonymní píše:
je tu diskuze na tema: čeká nás Ket a tam pise jedna uzivatelka, ze ji dali tedka pri 4tém IVF 4 blastocysty a ze ji je zavedli vechny bezproblemu![]()
@lilia81 píše:
@Anavi - mám to stejné!!! chtěla jsem zmrazit po 2 a mám po 3!!!a taky řeším to stejné, ale rozhodnu se asi na místě, podle toho, ajk to bude…
@Térouš píše:
Nakonec jsem to neresila. treti se zastavilo ve vyvoji. tak mi soupli dve
@nemi píše:
@Térouš to je vidět, že každý lékař se k tomu staví jinak, já teď čekám na výsledek 5.IVF a jelikož nám jich zbylo 6, tak jsem tentokrát 3 na zavedení neřešila. Ale jinak bych do toho šla.
Zrovna jsem na tebe chtěla mrknout..tak tfuj tfuj at je to už jak má být
No mrazáčků máš taky pěknou úrodičku..to už ale snad bude na sourozence
![]()
@denisa 76 no tos měla mrknout, mám to už dokonce potvrzené z krve ![]()
@denisa 76 sem si zrovna říkala, kde si se courala, že sem tě dlouho neviděla ![]()
@nemi píše:
@denisa 76 no tos měla mrknout, mám to už dokonce potvrzené z krve
no dobrý já debil si to vymazal z oblíbených..už letím
![]()