Závidím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
10.9.17 09:29
@zrnko píše: Że nevyužívá možnosti bych spíš řekla, ze je pěkně blbá, ze něco může a kašle na to. Ale závidět ji? Opravdu jsi ty sama nemela neco např. jen díky štěstí?
A to hardcore tempo tak navenek působí i tady. Proč musíš mít kariéru a ještě se vzdělávat a makat i víkendy? Předpokládám, ze na vedoucí pozici te vybrali. Mohla jsi odmítnout. VS potřebuješ? Jak rika muj syn „ne, ze nemůžeš, ty nechceš“ a ve spoustě případů je to pravda.
Na me to třeba působí, ze se honis za kariérou, penezma atd., ale spíš pro ostatní. Co děláš pro sebe? Jsi evidentně šikovná a schopná, takže se v práci nikdy neztratis a nebudeš mít problém. Tak proc to honeni se a stresovani? Život me taky naučil. Také se musím ohánět. Ale holt nemůžu mít vše.

Dělàm to pro to, abych se jednou někam dostala, abych jednou mohla i svým dětem dát vše, abych se jednou měla dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.9.17 09:32

@Janina B1 Jsi moc zraněná, ta bolest je cítit z každého příspěvku. Ale jedna věc je, jak moc ti ublížila tvoje máma, a druhá je tvůj postoj ke svému životu. Nemusíš dřít do úmoru, obětovat své zdraví, čas, abys byla šťastná. Žádný život tě nesemele. Ale jednoho dne se opravdu můžeš probudit ochrnutá, ale ne na polovinu těla, nýbrž celá. A nebo se tvá nemoc zvrátí a ty budeš šťastná, milovaná, zdravá a třeba i máma od dětí. Máš to ve své moci. Vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.9.17 09:32
@Janina B1 píše:
Dělàm to pro to, abych se jednou někam dostala, abych jednou mohla i svým dětem dát vše, abych se jednou měla dobře…

No a pocit, ze ona vyuziva sve moznosti ti pomuze? Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.9.17 09:34

Měla sis to zařídit stejně, co k tomu víc říct… nekoukej kdo co má a starej se o své… znáš to přej a bude ti přáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
10.9.17 09:42

Jak, ze nevyuziva sve moznosti? To teda jako kazdy, kdo ma volno, musi studovat nebo jak?
A kdyby studovala, tak to bude v pohode a prestanes ji zavidet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
10.9.17 09:44
@Janina B1 píše:
Když vedle někoho jsem a s někým si objednávám pití a jídlo, tak si toho všimnu, netuším co je na tom chorého. Ty podle tebe „veledulezite“ hovory a vůbec celá má práce mě živí a pokud nechci viset na státu a rodiče mě nezivi nezbývá mi, než je vyřizovat. Z mého příspěvku možná strika zavist, protože bych se chtěla vzdělávat a posouvat dál, ale z tvého nenávist a bezcitnost. Sorry.

Nenavist? Jsi mimo. Spis je mi Te lito, mas zdravotni potize, nedobre socialni zazemi a zavistivou povahu, to nejsou moc dobre devizy do zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
10.9.17 09:46

@Janina B1 No, jo takovej už je život. Většinou nadělí těm největším lemplům nejsnadnější život. mě se v dětství líbila moc jedna pohádka. Osud rozdával. Jeden den se narodilo tolik a tolik dětí, házel jen samé zlaté dukáty, druhý den dukáty a k tomu nějaké drobné mince, třetí den drobné mince a sem tam nějaký střep, poslední den skoro samé střepy a sem tam drobnou minci. Navíc nevíš, co jí v budoucnu čeká, možná jednou tomu budete naopak a nebo taky ne. Kdybych celý život přemýšlela nad takovou nespravedlností, nedělám nic jiného. Někdo si prostě živobytí musí vybudovat z mála. Doporučuji těšit s drobnějších radostí a snažit se o to, aby mne tyhle věci nestresovaly. Závist způsobuje problémy jen těm, ktěří si ji připouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 09:46
@Jogrr píše:
Nenavist? Jsi mimo. Spis je mi Te lito, mas zdravotni potize, nedobre socialni zazemi a zavistivou povahu, to nejsou moc dobre devizy do zivota.

A z čeho soudíš, ze mám nedobre sociální zázemí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
10.9.17 09:50

Kazdy ma zivot takovy, jaky si ho udela. Zavist je bohuzel cesta do pekel a mela bys na sobe zapracovat. Mozna znas problemy sve zname jen velmi povrchne a kdybys vedela vic, tak bys s ni nemenila. Vaz si toho, co mas a neres, jak to maji druzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
10.9.17 09:53
@Janina B1 píše:
Děkuji! Prijde mi jen naprd, ze budu muset po letech ukončit či přerušit studium, protože to nejde skloubit.:(

Bez na mateřskou a záříd si na dobu školy paní na hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
10.9.17 09:53
@Janina B1 píše:
A z čeho soudíš, ze mám nedobre sociální zázemí?

Vsak jsi sama psala, matka Te opustila, otec Te odrizl kvuli sve nove pritelkyni.

A vedouci pracovnik, ktery hakuje i o vikendu? No potes koste, to je spis o neschopnosti stihnout veci v radne pracovni dobe, nebo o pocitu nenahraditelnosti, ze jen on vse zvladne skvele a na nikoho nic nedeleguje, cesta do pekel.
Nejspis mi zase budes oponovat, ale ja sama mam pod sebou 150 zamestnancu, rozdelenych do nekolika oddeleni a kdyby mi sefove oddeleni delali o vikendu a pak to nekde vyhazovali na oci, vymenila bych je.

Příspěvek upraven 10.09.17 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3489
10.9.17 09:55

@Janina B1 Opravdu závidíš slepičce, která nic neumí a nic nedělá a kdyby neměla bohatého přítele, mohla by se jít klouzat? Až přítele omrzí, bude se děvče asi hodně divit. Evidentně jsi schopná, když vedeš oddělení a studuješ VŠ, buď hrdá na to, co sis vlastním úsilím vybudovala a zkus změnit své postoje, pak budeš snad i spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
10.9.17 09:56

@Veveří To,že každý má život jaký si ho udělá, je nesmysl, nebot to by musel mít každý stejné podmínky. Navíc někdo je smolař od narození, jiný na co sáhne, tak mu vyjde i bez nějakého přičinění. Spoustě lidem zametá někdo celý život cestičky, jiní jsou hozeni přímo do života bez ničeho. Někdo je takový typ, co s lidma prostě umí, takže i když sám je sobec bez toho aniž by někomu pomohl, spíš naopak, na lidi působí jako chudák, kterému se musí pomáhat. Jinému nepomůže nikdo i kdyby se pro ostatní rozkrájel, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 09:56
@Jogrr píše:
Vsak jsi sama psala, matka Te opustila, otec nove zeny…

Jo takhle, dá se to tak brát…jenže to bylo. Teď je to také trochu lepší, i když mám „jen“ přítele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.9.17 10:01
@Sofie2013 píše:
@Janina B1 Opravdu závidíš slepičce, která nic neumí a nic nedělá a kdyby neměla bohatého přítele, mohla by se jít klouzat? Až přítele omrzí, bude se děvče asi hodně divit. Evidentně jsi schopná, když vedeš oddělení a studuješ VŠ, buď hrdá na to, co sis vlastním úsilím vybudovala a zkus změnit své postoje, pak budeš snad i spokojená.

Měla bych takto změnit přístup, máš naprostou pravdu…
Teď jsem si v souvislosti s tím vzpomnela, jak jsme seděli já, můj přítel, ona a její přítel a vyprávěla příběh jak 2 dny pekla dort. Jeden den zvládla korpus, protože vstavala v půl 12 a od 5ti sla na pivo s kamarádkou, které se zvedlo v mejdan a další den ho dodelavala… jen tu kuchyň nestihla uklidit. A mohli se z toho zbláznit jak ji vychvalovali. :D To jsem si pak připadala jako d*bil v jiném světě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová