Závidím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
29.5.18 18:33
@Anonymní píše:
Asi jsem moc hrdá. :-D Ale byla bych velmi velmi nerada, kdyby se “žabomyší války” staly nějakým zhoršením chlapů vztahů.

Co to jsou za chlapy, když řeší takové po…viny 8o to se fakt nemají o čem bavit, než o smskovém tlachání svých bab?? :zed: šmarjá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
29.5.18 18:38

Čistě za mě.
Něco děláš špatně pokud se týče Tvého projevu. V několika diskuzích tu popisuješ svůj postoj pokud se týče financí, zajištění. Já Tě tak nějak chápu, také potřebuji mít své jistoty včetně toho, že ráda buduji své zázemí. Jenže.. opakuji čistě za mě :kytka:, jak popisuješ opakovaně toto „Tvé téma“ a menší či větší konflikty či neshodu Tebe a okolí, přátel, ale povšimni si i názoru ve Tvých diskuzích zde na Emiminu, podáváš to s určitou nadřazeností a arogancí. Nemyslím to fakt zle :kytka:, docela věřím, že jsi jinak fajn, ale být Tebou zamyslím se nad tím, proč tak na lidi působíš.. včetně toho, že Ty přikládáš určitým věcem významu, který zkrátka pro ostatní nemají, což netoleruješ.. bo je to Tvé oblíbené téma, což chápu, že se v něm realizuješ..
Edit: Co si třebas zkusit najít na toto téma podobně „stavěné“?

@Anonymní píše:
Po dlouhé době opět oteviram tento příspěvek. Se závistí a nespravedlností jsem se naučila hodně pracovat, ostatní lidé jsou mi celkem už jedno, nicméně stejně se mi to vymstilo. Ona slečna s přítelem u nás byli v březnu na návštěvě, a stěžovala si, jak nemá žádné kamarádky. Z takové nějaké i trochu lítosti jsem se s ní začala bavit a brát ji trochu jinak. Psaly jsme si, bavily se o životě, plánech apod. A nějak jsme svedly řeč na to, že my máme svůj byt, podíl 1/2 každý a oni mají postavený byt za penízky jeho rodičů. Otevřeně jsme se bavily, ona mi napsala, že chápe, že musíme šetřit, ale nechápe jak takhle můžeme žít a že ona si teď chce tedy také z výplaty odkládat tři tisíce (má co já vím přes 10k jen plat za poloviční úvazek jen pro sebe jako své kapesné), chlap platí nákupy, benzín, energie, dovolené, výlety (Ehm, rodiče tedy).. Načež já jsem palce napsala, že jsem radši, že já bych zase nedokázala žít s holým zadkem, bez jistoty nějakého zajištění, kdyby se něco stalo… a už to začalo. Mně neřekla ani pumpička, že jí něco vadí, ale ukazovala zprávy svému příteli, ten vynadal tomu mému a ten můj pochopitelně moc netušil, bylo mu řečeno, že jsem do ní hrozně ryla, že má holej zadek a že to není hezké apod. a že se jí mám omluvit. Tak jsem řekla, že za upřímnost se tedy omlouvat nebudu. Co myslite vy?

Příspěvek upraven 29.05.18 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 18:39
@neila píše:
Co to jsou za chlapy, když řeší takové po…viny 8o to se fakt nemají o čem bavit, než o smskovém tlachání svých bab?? :zed: šmarjá :roll:

No, on ten její by se pro ni “rozskočil” a řeší za ni úplně všechno. :-D

• Citovat
  • Upravit
16186
29.5.18 18:55
@Anonymní píše:
No, on ten její by se pro ni “rozskočil” a řeší za ni úplně všechno. :-D

tak ho má do prdelovic poslat ten tvůj, jakože v dobrém. Něco ve smyslu, ať si to ženské nějak vyřeší… Nedovedu si představit, že za někoho někdo takhle oroduje v tak banální věci. To je prostě na palici 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 18:58
@neila píše:
tak ho má do prdelovic poslat ten tvůj, jakože v dobrém. Něco ve smyslu, ať si to ženské nějak vyřeší… Nedovedu si představit, že za někoho někdo takhle oroduje v tak banální věci. To je prostě na palici 8o

Ten můj mu napsal, že mu to prijde jako zbytečná kravina.:-D Ale byl trochu v soku. Moc netušil o co jde… a pak ten kamarád napsal, ze ona není ten typ, co to rad řeší takhle zprostředkovaně. :-D Tak jsem mu řekla, at mu klidně napíše, ze jestli má semnou nejakej problém, at mi zavolá, nebo napíše, jinak to pro mě nemá žádnou váhu.

• Citovat
  • Upravit
3837
29.5.18 18:59
@Magdaleeena píše: Čistě za mě.
Něco děláš špatně pokud se týče Tvého projevu. V několika diskuzích tu popisuješ svůj postoj pokud se týče financí, zajištění. Já Tě tak nějak chápu, také potřebuji mít své jistoty včetně toho, že ráda buduji své zázemí. Jenže.. opakuji čistě za mě :kytka:, jak popisuješ opakovaně toto „Tvé téma“ a menší či větší konflikty či neshodu Tebe a okolí, přátel, ale povšimni si i názoru ve Tvých diskuzích zde na Emiminu, podáváš to s určitou nadřazeností a arogancí. Nemyslím to fakt zle :kytka:, docela věřím, že jsi jinak fajn, ale být Tebou zamyslím se nad tím, proč tak na lidi působíš.. včetně toho, že Ty přikládáš určitým věcem významu, který zkrátka pro ostatní nemají, což netoleruješ.. bo je to Tvé oblíbené téma, což chápu, že se v něm realizuješ..
Edit: Co si třebas zkusit najít na toto téma podobně „stavěné“?

Souhlasim naprosto. :potlesk:
Celkově si nedokážu představit ty konverzace o penězích, které zakladatelce prostě nedají spát.. a cítí se nadřazeně, evidentně dost silně závidí (peníze rodičů) a potřebuje uznání, že ona je přece lepší..a nejde ji to překousnout.
Doporučovala bych jiné přátelé a neřešit finance. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26561
29.5.18 19:12

Hm, tak predevsim by po me manzel nechtel, abych se omluvila, to jsou veci jen na me uvazeni. A kdybych nekdy nekomu napsala jedno v jakem kontextu, ze „nechápe jak takhle můžeme žít“ a on mi napise zpatky v podstate jen nabrousene, ze on zase nemuze zit jako ja, tak se primo ja stahnu zpatky s omluvou. Obecne, hrda jsem, takze kdybych po uvazeni nejake situace naznala, ze neni treba se omluvit, tak me k tomu nikdo nedonuti, mozna presvedci argumenty, ale to je jina.. :lol:
Jenze my tu nemame cely rozhovor, nekdy jsou tyhle veci spis intuitivni, je tohle prilis nebo ne? navic tady komplikovano tim, ze je to psane, bez usmevu a pratelskeho tonu, cili tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
29.5.18 19:33

Já taky nechápu, jak takhle můžeš žít. Píšeš, že ses se závistí naučila pracovat. I s nespravedlností. Asi to bohužel nejde tak lehce a ty to možná sama nedokážeš posoudit. Zkus taky přehodnotit to, čemu říkáš nespravedlnost. Vidíš jenom povrchně to lepší, a že je všude chleba o dvou kůrkách ti jaksi uniká. Doporučila bych zkusit nějakého psychologa. Nebo se z toho zvencneš a čím budeš starší, tím tě to bude užírat víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brumbera
29.5.18 19:46
@Anonymní píše:
Jasně, to je pravda, nebudu se bránit, jednala jsem trochu v afektu, ale to s tím šetřením mi vyznělo trochu jako výsměch, tak jsem prostě napsala svůj názor, že já sice hodně pracuji a škudlím, ale to právě proto, že moje priorita je mít zajištěné živobytí, protože člověk nikdy neví, což se stane…
a máš pravdu, každý máme to svoje :kytka:

Vsak jo. Ono bavit se s nekym z litosti nebo s nekym, jehoz nazory me vlastne nesedi, nefunguje. Ja to obcas zkusila, protoze jsem prece dobry clovek a nedelam si predsudky:-) A… budto to vysumelo a nebo vetsinou to dopadlo FAKT BLBE, ze dotycna-dotycny zareagovala nejak posahane dramaticky. To je jeste dobry, co dela tvoje znama, ze angazuje manzela:-) a ja se pak jeste dlouho trapila. Nedavno pred par mesici. Tak jsem se proste zarekla, ze se stykat budu jenom s lidma, ktery me fakt sedli v 99procentech nazoru a zatim to slape.

• Citovat
  • Upravit
Brumbera
29.5.18 19:49

Anonymni: jinak kazdej zarli, to je normalni, jen vetsina lidi o tom nemluvi, nedej se zdeptat mistnima moralistkama:-)

• Citovat
  • Upravit
9335
29.5.18 19:52

Svatá pravda :mrgreen: Každej žárlí. A taky všeci kradnú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 19:54
@Takyjedna píše:
Svatá pravda :mrgreen: Každej žárlí. A taky všeci kradnú.

A ze všechno muže Kalousek :potlesk: :lol:
Ba ne, jako myslím si, ze opravdu hodně lidí závidí a žárlí, jen někdo víc no 8) :D

• Citovat
  • Upravit
Brumbera
29.5.18 20:01

@Takyjedna No kradeni uz je vedomy akt, to je neco jinyho.

Zarli opravdu kazdy, je to prirozena emoce, jako treba strach, jde jen o to, jak s tim pak nalozis…Da se s tim nalozit i pozitivne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.18 20:03
@Brumbera píše:
@Takyjedna No kradeni uz je vedomy akt, to je neco jinyho.Zarli opravdu kazdy, je to prirozena emoce, jako treba strach, jde jen o to, jak s tim pak nalozis…Da se s tim nalozit i pozitivne.

Dost často mě to bicovalo k většímu nasazení a snaze něco získat, nicméně, teď jsem ve fázi, kdy z všeho mám plny kecky…

• Citovat
  • Upravit
14642
29.5.18 20:15
@Anonymní píše:
Po dlouhé době opět oteviram tento příspěvek. Se závistí a nespravedlností jsem se naučila hodně pracovat, ostatní lidé jsou mi celkem už jedno, nicméně stejně se mi to vymstilo. Ona slečna s přítelem u nás byli v březnu na návštěvě, a stěžovala si, jak nemá žádné kamarádky. Z takové nějaké i trochu lítosti jsem se s ní začala bavit a brát ji trochu jinak. Psaly jsme si, bavily se o životě, plánech apod. A nějak jsme svedly řeč na to, že my máme svůj byt, podíl 1/2 každý a oni mají postavený byt za penízky jeho rodičů. Otevřeně jsme se bavily, ona mi napsala, že chápe, že musíme šetřit, ale nechápe jak takhle můžeme žít a že ona si teď chce tedy také z výplaty odkládat tři tisíce (má co já vím přes 10k jen plat za poloviční úvazek jen pro sebe jako své kapesné), chlap platí nákupy, benzín, energie, dovolené, výlety (Ehm, rodiče tedy).. Načež já jsem palce napsala, že jsem radši, že já bych zase nedokázala žít s holým zadkem, bez jistoty nějakého zajištění, kdyby se něco stalo… a už to začalo. Mně neřekla ani pumpička, že jí něco vadí, ale ukazovala zprávy svému příteli, ten vynadal tomu mému a ten můj pochopitelně moc netušil, bylo mu řečeno, že jsem do ní hrozně ryla, že má holej zadek a že to není hezké apod. a že se jí mám omluvit. Tak jsem řekla, že za upřímnost se tedy omlouvat nebudu. Co myslite vy?

Upřímně? Myslím, že máš nějaký problém, nějaký blok asi z dětství. Neustále řešíš v každé diskusi peníze, a nikdy nezapomeneš vypíchnout, jak jste se úžasně s přítelem vypracovali, protože jste si koupili byt na půlku, že oba pracujte, a šetříte, a nemůžeš prostě skousnout, že někdo to má jinak, a prostě si k majetku přijde jen tak. A co jako? To je prostě život. Ani se nedivím, že se ta holka urazila. Sorry, ale pokud by mi někdo psal, že mám holý zadek, a že jsem odkázaná na někoho, a že ona by nemohla žít jako já, tak bych jí poslala do háje. Každý ať si žije jak umí, a jak mu to vyhovuje. Ty ji živit nemusíš, tak co pořád řešíš? :nevim: Akorát rozhádáš vaše chlapy, a ten tvůj se bude za tebe stydět, jakou má doma slepici. A pokud to budeš hrotit, může se stát, že si tě přestane vážit, a užene ho zrovna taková nějaká „nemožná“, která bude mít sice holý zadek, ale nebude neustále řešit, co kdo má a nemá, a jak k tomu přišel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová