Zavinování 4 měsíční holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.10.14 11:01

Zavinivání 4.měsiční holčičky

Zdravím maminky, chtěla jsem se zeptat kdo zavinujete, nebo jste zavinovali miminka, do kdy? Mojí princezně budou za týden 4 mesice a pořád ji zavinuju, nebo respektive ma takovou decku s kapucou, do které ji lehce zavinu a převážu plenkou, ne nijak na fest, kdyz chce ručičky vynda..jde o to, ze jak je vynda, okamžitě si jezdí rukama po obliceji, vyhazuje dudlik atd…chtela bych ji už nechat spát „volně“, ale pokaždé když to zkusím budí se a jezdí po posteli-tu mame zvednutou kuli refluxu..takze jeste klouze dolu..jinak mala zavinutá spí super 20-6..tak 2-3 k ni vstanu dat dudlik, nebo schovat ručičky. Tak se chci zeptat, jak jste to dělali vy? Přestali prckové rejdit rucickama a budit se? A kdy? Moc díky za rady☺️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.10.14 11:03

Můj třeba v zavince nespí od porodnice - nelíbilo se mu to.. ale starší byl zavinovaný dokud mu to bylo příjemné.. co se týče rejdění tlap - u mrněte to neznám, spí jak ježíš, ruce od sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.10.14 11:07

Zavinovala jsem dlouho, asi do pátého měsíce, možná dýl, malýmu se tak spalo dobře, každýmu miču vyhovuje něco jiného, ve 4 měsících bych si z toho nedělala hlavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
13.10.14 11:07

Ahoj, zavinovala jsem, dokud se tam vešel, tzn. tusim tak do 4-5 mesice. Hodne to pomohlo, kdybych to tusila, když se narodil starsi, mohla jsem si usetrit prořvaný půlrok :mrgreen:. Mladsi spal zabaleny jak kokon a spal a spal a spal.
Uzasna zalezitost. Když uz se nevesel, byl uz vetsi ale spal i potom jakstaks dobře, uz to pak nebylo to miminko, které se budi skubanim rukou, rejdenim rucicek po obliceji apod., takze uz to nebylo tak potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.10.14 11:08

Zavinovala jsem, dokud to fungovalo, děti si samy řekly. U jednoho z dětí do cca 7 měsíců. Kdyby to bylo fungovalo dál, zavinovala bych klidně do puberty :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.10.14 11:08

Kluka jsem zavinovala dlooouho, snad do 8m, kdyz uz se nevesel, tak mu holt koukaly z rychlozavinovacky nohy, ale delalo mu dobre byt zavinuty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
13.10.14 11:10

Já jsem malého balila do deky asi do 4,5 měsíců a potom spal v pytli…pořád v posteli děsně cestuje a pořád k němu vstávám na dudlík, ne teda každou noc, ale pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.10.14 11:13

Staršího jsem zavinovala asi jen první měsíc, ale mladšího až do 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.14 11:21

Moc všem děkuji, asi teda ještě chvilku počkám, evidentně je to celkem normální.. :) měla jsem pocit, abych jí nějak „nebrzdila“…

• Citovat
  • Upravit
2852
13.10.14 11:24

Já bych potřebovala zavinout i 5 letou :-) Zavinovala jsem ji asi 3 měsíce, pěkně to dítko uklidní a líp se jí spalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.10.14 11:26

Já už teda přímo nezavinuju, ale princezna má skoro rok a půl a pořád spí ve spacím pytli, jak spí na volno, je pořád vzhůru, ona je schopná lézt i ze spaní, pak nabourá do šprušlí a vzbudí se. Jinak ruce zavinuté nesnášela už od porodnice, takže zavinuté měla vždy jen ty nožky. Manžel si dělá legraci, že z ní bude cestovatel, že bude spát ve spacáku celý život :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.10.14 11:27

Já dcerku zavinovala do 6-7 měsíce. Hrozně plakala, když jsem ji nestáhla. Pak si sama řekla, že už tam nechce být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
13.10.14 11:33

Já jsem zavinovala skoro do 3měsíce, pak vypraná zavinovačka nestačila uschnout, tak šel spát bez ní a spal taky pěkně, tak už jsem pak nedávala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
13.10.14 12:06

Já jenom chvilku, tak do 2 měsíce a jenom někdy, když se jinak budila. Pak už ne. Spala a spí v pohodě (mimo po očkování a při nemoci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
13.10.14 12:12

Já zavinovala na fest obě holky do 5.měsíce. Potřebovali to. Sami dali časem najevo, že to nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí