Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo… V posledních dnech začínám mít obavy ze závislosti na alkoholu…
Matka napekla 6 druhů cukroví a po jídle dá ke kávě pár kousků na talířek, mj. kokosové kuličky s rumem… Rumové kuličky sním vždy jako první… Nebo jen ty kuličky… Každý den sním dvě až tři a nedokážu si je odříct… Navíc často ihned po požití řídím automobil…
![]()
Je možné, že už jsem závislý na alkoholu…
Může se stát, že při silniční kontrole nadýchám a odeberou mi řidičák…
![]()
Až to bude rum bez kuliček, bude hůř ![]()
Nadýchat by se ale teoreticky dalo, pokud jsou ty kuličky poctivé s velkou dávkou rumu.
Kamaradky otec mel jednou problem kvuli ustni vode
neco nadychal ihned po vykloktani, musel na krev a ta byla cista. Kulicky nebo pralinky to by mne nenapadlo
mam znameho policistu tak se muzu poptat
Letos se mi nejak esteticky nevyvedly vanilkove rohlicky. Jeden ruzek jim ulitava a tvarove pripominaji penis. Nevim co to je a jaka sila me ovlada, ale neustale bojuji s chuti se zakousnout a poradne mlasknout. Snedla jsem jiz dve varky. Muze to byt pocinajici zavislost na sexu? Nechtela bych skoncit jako Michael Douglas ci Karlos Vemola a byt otrokem nizkych pudu.
Naprosto jistě. Pokud nechceš skončit v odmašťovně, pošlu ti svoji adresu ať se toho zla můžeš zbavit!
@bse.pedro to jako fakt?
twl.. Tohle napíše dospělá osoba? Pokud tam nenalila půl litr, tak je to v klidu
@martina.se ja si myslim, že Pedro si chtěl jen při pátku zažertovat ![]()
Trochu mi to pripomina prvni kapitolu Opilych bananu od Sabacha.
Kolik jich sníš? Jestli víc než jednu, tak by ses měl jít LÉČIT!!! V životě bych nežila s někým, kdo zanedbává rodinu tím, že u matky nasává kuličky, pak sedne do auta a řídí!!! To by mi blikaly všechny žárovky v mozku na poplach!!! Lidi jako ty nemají v naší společnosti co dělat!!! A laskavě zapomeň, že nějakou matku máš, lidi s matkou taky nemají ve vztahu co dělat!!!
Tak dvě až tři rumové kuličky říkáš?? To vidím na léčebnu a těžkou odvykačku. ![]()
@unuděná píše:
@bse.pedro Pedro, Pedro, ty mas pri patku dost
Ano, už jsem totálně vyčerpaný…
Ještě že jdu v sobotu a v neděli do práce, vstávám ve 4 a s velkou pravděpodobností budu v práci bez přístupu na internet…
![]()
@martina.se píše:
@bse.pedro to jako fakt?![]()
twl.. Tohle napíše dospělá osoba? Pokud tam nenalila půl litr, tak je to v klidu
Nejsem dospělý…
Ale jsem BSE…
![]()