Závislost na alkoholu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
18.12.20 19:34

@bse.pedro tak to muzeme ocekavat zase nejakou zajimavou diskuzi po vikendu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
18.12.20 19:37
@bse.pedro píše:
Ano, už jsem totálně vyčerpaný… :? :roll: 8) Ještě že jdu v sobotu a v neděli do práce, vstávám ve 4 a s velkou pravděpodobností budu v práci bez přístupu na internet… :dance: :pankac: 8)

Otazkou je, zda kulicky potrebujes i v praci k soustredeni.

Nemas pocit, ze kvuli matcinym kulickam zanedbavas ostatni zivot?

Mas bez kulicek abstinencni priznaky?

Stalo se, ze ses napr. pohadal s matkou, kdyz ti nechtela nandat dalsi varku kulicek nebo je nabidnout sousedum?

Odpovez si na tyto zakladni otazky. Vice nez jedno ANO je priznakem nekontrolovaneho abusu kulicek a mel bys vyhledat odbornika :nevim:

Je mi to lito, preji čiste svatky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.12.20 20:03
@martina.se píše:
@bse.pedro to jako fakt? :mrgreen: :lol: twl.. Tohle napíše dospělá osoba? Pokud tam nenalila půl litr, tak je to v klidu

Si dělá pr.del.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
18.12.20 20:45
@bse.pedro píše:
Nejsem dospělý… :( :nevim: 8) Ale jsem BSE… :dance: :pankac: 8)

Ted jsem si predstavila dve tve rumove kulicky a jeden muj kriplrohlicek. To nemam sanci uchladit 8).

• Citovat
  • Upravit
6161
18.12.20 20:47
@ontarova.stara píše:
Letos se mi nejak esteticky nevyvedly vanilkove rohlicky. Jeden ruzek jim ulitava a tvarove pripominaji penis. Nevim co to je a jaka sila me ovlada, ale neustale bojuji s chuti se zakousnout a poradne mlasknout. Snedla jsem jiz dve varky. Muze to byt pocinajici zavislost na sexu? Nechtela bych skoncit jako Michael Douglas ci Karlos Vemola a byt otrokem nizkych pudu.

To je pohodá, mně se rohlíčky letos nafoukly do podoby loupáků. Nevim, jestli je to nejaka zacinajici choroba, ale o řidičák se nebojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.12.20 20:52

Ta velikost rohlicku je letos nakazliva, kdo si co tim kompenzuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
18.12.20 21:01
@Oli.Lyon píše:
To je pohodá, mně se rohlíčky letos nafoukly do podoby loupáků. Nevim, jestli je to nejaka zacinajici choroba, ale o řidičák se nebojim.

A co na to manzel? Sezer to, at si to nevezme nejak osobneji.

Ted me napada, vzdyt ty kulky nejsou Pedra, ale jeho maminky :think:. No co uz, svet neni idealni.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
18.12.20 21:16
@Oli.Lyon píše:

Ja mam zase misto čokofloku roztátá h.vna :think:

• Citovat
  • Upravit
18149
18.12.20 21:57

@bse.pedro
No nic chlape, je potřeba nalít si čistého vína, jsi těžkej alkáč, je čas na odvykačku, bo to s tebou blbě dopadne. Začni pomalu, jeden den 3 kuličky, pak pár dnů dvě a půl, pak dvě… no a v novém roce už budeš jen na jedné kuličce.
Připrav se na těžké absťáky, ale to dáš, musíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.12.20 22:00

@bse.pedro neboj, je to v pohode, teda v relativni, nejsi zavisly na alkoholu, ale na emiminu, a to je mnohem vice toxicke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
19.12.20 01:41

Lékař mému známému řekl, že i jedno pivo každý den znamená, že je alkoholik. Ale rumove koule.. To nevím nevím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová