Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bse.pedro tak to muzeme ocekavat zase nejakou zajimavou diskuzi po vikendu
![]()
@bse.pedro píše:
Ano, už jsem totálně vyčerpaný…![]()
![]()
Ještě že jdu v sobotu a v neděli do práce, vstávám ve 4 a s velkou pravděpodobností budu v práci bez přístupu na internet…
![]()
![]()
Otazkou je, zda kulicky potrebujes i v praci k soustredeni.
Nemas pocit, ze kvuli matcinym kulickam zanedbavas ostatni zivot?
Mas bez kulicek abstinencni priznaky?
Stalo se, ze ses napr. pohadal s matkou, kdyz ti nechtela nandat dalsi varku kulicek nebo je nabidnout sousedum?
Odpovez si na tyto zakladni otazky. Vice nez jedno ANO je priznakem nekontrolovaneho abusu kulicek a mel bys vyhledat odbornika ![]()
Je mi to lito, preji čiste svatky ![]()
@martina.se píše:
@bse.pedro to jako fakt?![]()
twl.. Tohle napíše dospělá osoba? Pokud tam nenalila půl litr, tak je to v klidu
Si dělá pr.del.
@bse.pedro píše:
Nejsem dospělý…![]()
![]()
Ale jsem BSE…
![]()
![]()
Ted jsem si predstavila dve tve rumove kulicky a jeden muj kriplrohlicek. To nemam sanci uchladit
.
@ontarova.stara píše:
Letos se mi nejak esteticky nevyvedly vanilkove rohlicky. Jeden ruzek jim ulitava a tvarove pripominaji penis. Nevim co to je a jaka sila me ovlada, ale neustale bojuji s chuti se zakousnout a poradne mlasknout. Snedla jsem jiz dve varky. Muze to byt pocinajici zavislost na sexu? Nechtela bych skoncit jako Michael Douglas ci Karlos Vemola a byt otrokem nizkych pudu.
To je pohodá, mně se rohlíčky letos nafoukly do podoby loupáků. Nevim, jestli je to nejaka zacinajici choroba, ale o řidičák se nebojim.
Ta velikost rohlicku je letos nakazliva, kdo si co tim kompenzuje ![]()
@Oli.Lyon píše:
To je pohodá, mně se rohlíčky letos nafoukly do podoby loupáků. Nevim, jestli je to nejaka zacinajici choroba, ale o řidičák se nebojim.
A co na to manzel? Sezer to, at si to nevezme nejak osobneji.
Ted me napada, vzdyt ty kulky nejsou Pedra, ale jeho maminky
. No co uz, svet neni idealni.
@Oli.Lyon píše:
Ja mam zase misto čokofloku roztátá h.vna ![]()
@bse.pedro
No nic chlape, je potřeba nalít si čistého vína, jsi těžkej alkáč, je čas na odvykačku, bo to s tebou blbě dopadne. Začni pomalu, jeden den 3 kuličky, pak pár dnů dvě a půl, pak dvě… no a v novém roce už budeš jen na jedné kuličce.
Připrav se na těžké absťáky, ale to dáš, musíš!!!
@bse.pedro neboj, je to v pohode, teda v relativni, nejsi zavisly na alkoholu, ale na emiminu, a to je mnohem vice toxicke ![]()
Lékař mému známému řekl, že i jedno pivo každý den znamená, že je alkoholik. Ale rumove koule.. To nevím nevím
![]()