Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evidentně úplně nevíš, co chceš. Co to je? Když to nevyjde s touto, tak to zkusím s tou druhou? Jako kolik ti je? Byl jsi taky takový v manželství?
@Anonymní píše:
Ahoj dámy. Mám dotaz, co mám dělat, nebo jak vidíte situaci.Cca půl roku zpátky jsem se seznámil s jednou partou, kde byla čerstvě rozejitá holka, docela jsme si rozuměli, trochu se oťukávali, já jsem rozvedený s větším dítětem ve střídavce, jí je 31 bezdětná a podle toho, co jsem zaslechl, by chtěla brzy dítě. Já do takových vztahů aktivně nejdu - nejsem si jistý, zda ještě další dítě chci, i když jsem vždy chtěl víc dětí než jedno. Spíš preferuji volnější vztah. (Také po jedné zkušenosti, kde jsme se brzy sestěhovali a brutálně to nevyšlo). Za těch půl roku jsme se v rámci té party několikrát potkali, mrkali na sebe (aspoň mám ten dojem), pokecali. A do toho jsem se seznámil s holkou, kde to je hlavně o sexu, ale už mi naznačila, že by chtěla něco víc.
Nejradši bych to zkusil s tou druhou ženou, a kdyby to nevyšlo, tak s touto kámoškou, ale myslím, že když teď nic neudělám, nějak se nevyjádřím, tak ta kámoška si bude myslet, že nemám zájem, a už u ní nebudu mít šanci. Ale na setkání s ní se moc těším a nechce se mi to rušit s nějakou blbou výmluvou. Co poradíte?
A teď:
Ve středu jsem naplánoval akci, že se s tou partou potkáme u mě doma, ale vyvrbilo se to tak, že jediný, kdo může je ona, a já jí navrhl, ať přijde klidně sama, že spolu můžeme trénovat hraní na kytaru a pokecat, a ona souhlasila. A teď mi šrotuje v hlavě, že jsem asi neudělal dobře. Možná čeká, že bude něco víc, a já bych se nebránil, ale s ohledem, že asi hledá jiný typ vztahu než já, a je tu ta druhá…
Tak přesně chlap, kterého bych nechtěla potkat, drtivá většina žen touží po tom..„víc“ volné vztahy jsou mantrou chlapů ne žen. Přála bych Ti aby Tě koply obě, když jedeš na více stran.
Jakože nechceš, aby si myslela že nemáš zájem a přitom chceš jinou? ![]()
@lilith1 píše:
Tak přesně chlap, kterého bych nechtěla potkat, drtivá většina žen touží po tom..„víc“ volné vztahy jsou mantrou chlapů ne žen. Přála bych Ti aby Tě koply obě, když jedeš na více stran.
To právě nejedu. A proto to tady řeším. A je něco špatně na tom, že si nechci uzavřít někdy budoucí potenciální šanci? Já si myslím, že ne.
Tak to kamosce rekni.
„Hele, delam do jine, ale kdyby to s ni nevyslo, tak bych rad tebe. Ale zadny deti a bydleni, jasny, jo.“
A mas vyreseno.
@mamina2017 píše:
Evidentně úplně nevíš, co chceš. Co to je? Když to nevyjde s touto, tak to zkusím s tou druhou? Jako kolik ti je? Byl jsi taky takový v manželství?
Je to tak. Nevím. Prostě jsem posledních pár let řešil jen přítomnost a ne, co chci za pár let. A jak myslíš - zda jsem byl takový v manželství?
@Lucie_Sx píše:
Tak to kamosce rekni.
„Hele, delam do jine, ale kdyby to s ni nevyslo, tak bych rad tebe. Ale zadny deti a bydleni, jasny, jo.“
A mas vyreseno.
Něco podobného mi řekl můj bývalý přítel. Nějakou dobu po rozchodu jsme se začali znovu stýkat, vypadalo to, že mě má pořád víc rád než kamarádsky a já hloupá si myslela, že to zkusíme znovu. Nakonec z mého vypadlo, že si našel novou holku a chce být s ní, ale kdyby jim to nevyšlo tak chce být se mnou a mám na něho počkat
![]()
No, poslala jsem ho do háje.
@Darkandeep píše:
Jakože nechceš, aby si myslela že nemáš zájem a přitom chceš jinou?
Ne, chci, abych si u ní nezavřel dveře do budoucna, pokud nějaké budou.
Chlap ktery si nechava zadni dvirka neni pro me chlap, a zjistit to tak ho hodne rychle kopnu do zadku. Byt tebou se rozhodnu hodne rychle jakou vlastne chces, zensky to vycítí a malo ktera vyspela zena bude dolejzat pokud zjisti, ze o ni nemas zajem. Jestli jsi to Mel takhle i v manzelstvi tak se nedivim, ze sk vyhorel.
Tak se sejdete a ono to nejak vyplyne
, kdyztak budes mit nakonec dva vztahy s vyhodami. Vsak neboj, ona jakmile pozna, ze s tebou nic neni, ze se to nevyviji, tak pokzd je aspon trochu rozumba, tak te kopne…stejne, pri ni chlap s ditetem taky urcite toho prince na bilem koni nepredstavuje a pokud o vztahu uvazuje, tak ji to srotuje vic nez fost. Az potna, ze chces jen sex, tak u tebe uz zadny aktiva nebudou…
@Darkandeep píše:
Něco podobného mi řekl můj bývalý přítel. Nějakou dobu po rozchodu jsme se začali znovu stýkat, vypadalo to, že mě má pořád víc rád než kamarádsky a já hloupá si myslela, že to zkusíme znovu. Nakonec z mého vypadlo, že si našel novou holku a chce být s ní, ale kdyby jim to nevyšlo tak chce být se mnou a mám na něho počkat![]()
Zažila jsem něco podobného s tím rozdílem, že on chtěl být s tou novou, ale řekl mi, že se mnou byl mnohem lepší sex, tak bysme spolu mohli dál spát, ne?
![]()
Nech si tu, se kterou spíš, nebo se s ni nejdříve rozejdi, než se “sejdeš” s jinou, ty prasisko.
@Darkandeep píše:
Něco podobného mi řekl můj bývalý přítel. Nějakou dobu po rozchodu jsme se začali znovu stýkat, vypadalo to, že mě má pořád víc rád než kamarádsky a já hloupá si myslela, že to zkusíme znovu. Nakonec z mého vypadlo, že si našel novou holku a chce být s ní, ale kdyby jim to nevyšlo tak chce být se mnou a mám na něho počkat![]()
Nacházíš tam něco, co jsem vůbec nenapsal. Nikomu jsem nic neslíbil, k nikomu se nechovám nefér, nikoho nepodvádím. A raději budu, když kámoška zůstane kámoškou, než to pokazit, nebi jí nějak ublížit. Ale když zůstaneme kámoši, stejně na ni budu koukat jinak, než na jiné kámošky. A možná to vycítí a stáhne se. Nebo se třeba chová tak přátelsky, protože čeká něco víc, a jak zjistí, že bude jen kámoškou, tak už nebude mít zájem ani o kamarádství.
Ahoj dámy. Mám dotaz, co mám dělat, nebo jak vidíte situaci.
Cca půl roku zpátky jsem se seznámil s jednou partou, kde byla čerstvě rozejitá holka, docela jsme si rozuměli, trochu se oťukávali, já jsem rozvedený s větším dítětem ve střídavce, jí je 31 bezdětná a podle toho, co jsem zaslechl, by chtěla brzy dítě. Já do takových vztahů aktivně nejdu - nejsem si jistý, zda ještě další dítě chci, i když jsem vždy chtěl víc dětí než jedno. Spíš preferuji volnější vztah. (Také po jedné zkušenosti, kde jsme se brzy sestěhovali a brutálně to nevyšlo). Za těch půl roku jsme se v rámci té party několikrát potkali, mrkali na sebe (aspoň mám ten dojem), pokecali. A do toho jsem se seznámil s holkou, kde to je hlavně o sexu, ale už mi naznačila, že by chtěla něco víc.
A teď:
Ve středu jsem naplánoval akci, že se s tou partou potkáme u mě doma, ale vyvrbilo se to tak, že jediný, kdo může je ona, a já jí navrhl, ať přijde klidně sama, že spolu můžeme trénovat hraní na kytaru a pokecat, a ona souhlasila. A teď mi šrotuje v hlavě, že jsem asi neudělal dobře. Možná čeká, že bude něco víc, a já bych se nebránil, ale s ohledem, že asi hledá jiný typ vztahu než já, a je tu ta druhá…
Nejradši bych to zkusil s tou druhou ženou, a kdyby to nevyšlo, tak s touto kámoškou, ale myslím, že když teď nic neudělám, nějak se nevyjádřím, tak ta kámoška si bude myslet, že nemám zájem, a už u ní nebudu mít šanci. Ale na setkání s ní se moc těším a nechce se mi to rušit s nějakou blbou výmluvou. Co poradíte?