Závislost na webinářích

13
2.7.21 08:52

Závislost na webinářích

Přeji pěkný den :hug:,
hned na úvod bych chtěla říct, že se cítím jako cvok a docela vyšťavený! Ano jsem závislák na webinářích, eboocích, no a celkově po informacích inspirativních lidí. Co se týká výchovy, vzdělávání a zdraví vývoj dětí - je toho dost, ale to není všechno. Dále mě zajímá minimalismus, lazení interiérů, efektivní úklid + vychytávky, barevná typologie, kombinovatelný šatník, efektivní plánování a organizace času, dále témata ohledně partnerských vztahů, ale i celkově mezilidských a celkově mě zajímá osobní rozvoj.
Je toho víc, cílem není vše vyjmenovat, ale trochu vám přiblížit co nosím v hlavě - jsem totálně zahlcená :pocitac:
A moc dobře vím, že je to moje volba. Když já miluju ty aha momenty, kdy se mi opravdu zjednoduší život, ale nestíhám. Mám nespočet záložek, přehlcený email a o stažených souborech ani nemluvě :lol:
Jsem z toho paf, když mi nějaká maminka řekne, že když nemusí být u dětí, tak ani neví co s časem. Příjde mi jako naprosto svobodný člověk. Vím, že bych si měla stanovit priority, ale když uvidím na něco upoutávku a můj vnitřní pocit kříčí - jo to přesně potřebuješ vědět - tak neodolám!!achjo! Jsem takový blázen jen já? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
2.7.21 08:56

Ano ses. Hlavně mraky z toho jsou jen pěkně zaobalena „nic“. Opravdu potřebuješ kurz na každou činnost co děláš? To nejsi bez toho schopna fungovat samostatně?

Vtipné je, že projdes webinarem efektivním plánováním a organizací času, který ti byl evidentně naprosto k ničemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13185
2.7.21 09:06
@Brumlička píše:
Přeji pěkný den :hug:,
hned na úvod bych chtěla říct, že se cítím jako cvok a docela vyšťavený! Ano jsem závislák na webinářích, eboocích, no a celkově po informacích inspirativních lidí. Co se týká výchovy, vzdělávání a zdraví vývoj dětí - je toho dost, ale to není všechno. Dále mě zajímá minimalismus, lazení interiérů, efektivní úklid + vychytávky, barevná typologie, kombinovatelný šatník, efektivní plánování a organizace času, dále témata ohledně partnerských vztahů, ale i celkově mezilidských a celkově mě zajímá osobní rozvoj.
Je toho víc, cílem není vše vyjmenovat, ale trochu vám přiblížit co nosím v hlavě - jsem totálně zahlcená :pocitac:
A moc dobře vím, že je to moje volba. Když já miluju ty aha momenty, kdy se mi opravdu zjednoduší život, ale nestíhám. Mám nespočet záložek, přehlcený email a o stažených souborech ani nemluvě :lol:
Jsem z toho paf, když mi nějaká maminka řekne, že když nemusí být u dětí, tak ani neví co s časem. Příjde mi jako naprosto svobodný člověk. Vím, že bych si měla stanovit priority, ale když uvidím na něco upoutávku a můj vnitřní pocit kříčí - jo to přesně potřebuješ vědět - tak neodolám!!achjo! Jsem takový blázen jen já? :nevim:
Úplně jednoduché - ber to jako radu z netu, když to máš tak ráda :mrgreen:. Pořiď si na chvíli jen tlačítkový telefon a dej si detox od internetu. Že začátku budeš šílet, ale pak se ti uleví. Žij přítomností a necpi si do hlavy zbytečnosti. Máš svůj rozum, tak nějaký čas používej ten. Zkus zabavit ruce místo hlavy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.21 09:15

Ono jde právě o to, že to není zaobalené nic - to by byla pak pohoda, prostě nic mi to nedává, tak nazdar. Jinak umím fungovat i bez návodu :lol:, ale vysvětlila bych ti to tak, když někoho baví posilka, tak prostě to téma studuje do hloubky a díky tomu své schopnosti zdokonaluje.
I co se týka organizace času, jde o to, že každý člověk má každý den jen 24 hodin, kdybych neměla tuto závislost, tak si pískám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
2.7.21 09:20
@Brumlička píše:
Ono jde právě o to, že to není zaobalené nic - to by byla pak pohoda, prostě nic mi to nedává, tak nazdar. Jinak umím fungovat i bez návodu :lol:, ale vysvětlila bych ti to tak, když někoho baví posilka, tak prostě to téma studuje do hloubky a díky tomu své schopnosti zdokonaluje.
I co se týka organizace času, jde o to, že každý člověk má každý den jen 24 hodin, kdybych neměla tuto závislost, tak si pískám :)

a co ses všechno těmi webináři naučila? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.7.21 09:46

Myslim, ze je to normalni vyvoj.

Dalsi krok bude ten, ze si reknes, ze se na to muzes vykaslat, protoze uz te to valcuje, ze stejne nikdy nemuzes znat vsechno, a zacnes to filtrovat.

Jde o to udelat tenhle krok vcas.

Vypnout wifinu a poridit si tlacitkac v tom dost pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.7.21 09:52

Ja ti rozumim :) Mam to podobne. Jen tedy ja jsem zahlcena vecmi, co potrebuju k praci. Moje prace je zaroven muj konicek. A protoze se s koronou otevrela spousta moznosti, proste jsem do toho spadla :D Driv byla moznost ucastnit se treba konferenci jen nazivo, coz pro mne nepadalo v uvahu. Ted je to pres ZOOM a za min penez. Uz se ucim neklikat na kazdou nabidku, ale je to tezke :mrgreen: A webinare, co cekaji ve fronte, si proste davkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
2.7.21 10:17

Ano znám :lol: všechno, co jsi vyjmenovala jsem taky hltala. Brala jsem to a beru to, jako koníček. Někdo sportuje, vaří, někdo čte a fantazíruje, jak vše zrealizovat. Teď mám srovnatelně zájmů, zase jiné oblasti a takhle pořád dokola. Ve finále je množství témat, o kterých se můžu bavit s lidmi, nebo si realizuju už načtené(na co třeba nebyli finance)
K tomu mám ještě pár doopravdivých hobby, které taky potřebují čas a vůbec si neumím představit, že bych měla práci, která by nebyla i mým koníčkem.
Děti, když mě vidí s něčím jít, tak raději uklízí, než „co s nimi zase chci tvořit“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová