Zavřou se školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
17.11.21 18:13
@vokishka píše:
ale to je první stupen, ne? U nás děcka na druhém stupni běžně přijdou do třídy a hned svačí (většinou je to teda snídaně). Je jich třeba 25 narvaných ve třídách, kde není nijak extra prostor.

od pondeli testujeme od 7.30. Tech 15 minut si decka pohlidam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.11.21 18:14
@j.a.n.i1 píše:
U nas se pátek pocital i pri uternim testu, takze 4 dny zpet, hygiena resila tedy 5. A pak at se ale nedivi, ze na to vsichni kaslou, když si podminky cucaj z prstu.

ne, symptomatický ( i sopel, bolest hlavy se počítá 2 dny, asymptomatický 5). to by bylo, aby z toho dítěte něco nevyrazili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65270
17.11.21 18:15
@matkabagristy píše:
u nas na jine skole jina zkusenost. Hygiena se pozitivniho ptala, jestli meli pri testovani rousky. Odpoved nevim-cela trida v karantene. Ja proto do zblnuti opakuju-mate rousky, kdyby nekdo volal, meli jste rousky. Jestli me dostanete do karanteny, nastvete me, myslete na to, pokud vam nekdo bude volat. Meli jste rousky, meli jste rousky… Ale jak znam ta svoje jelita, nekteri stejne zapomenou

tak u nás dítě ve škole ve čtvrtek, v pátek pozitivní, a stejně se žádná karanténa nekoná. Pozitivní učitel, který učil tělocvik, hvízdá na píštalku, takže bez roušky, bylo mu fakt zle už ve škole, a taky žádná karanténa. Stejně tak hromada dalších pozitivních v průběhu týdnu a hygiena nic, ředitel vyvěsil papír, že škola karanténu nevyhlašuje. Tak co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65270
17.11.21 18:15
@matkabagristy píše:
od pondeli testujeme od 7.30. Tech 15 minut si decka pohlidam

my ne, až normálně se zvoněním.
edit a když vím, jak se k tomu staví hygiena, tak se mi žádné opičárny nechce dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.11.21 18:17
@vokishka píše:
tak u nás dítě ve škole ve čtvrtek, v pátek pozitivní, a stejně se žádná karanténa nekoná. Pozitivní učitel, který učil tělocvik, hvízdá na píštalku, takže bez roušky, bylo mu fakt zle už ve škole, a taky žádná karanténa. Stejně tak hromada dalších pozitivních v průběhu týdnu a hygiena nic, ředitel vyvěsil papír, že škola karanténu nevyhlašuje. Tak co řešit.

skola nemuze karantenu vyhlasit, to dela hygiena. Nez se rozhoupe, je konec karanteny kolikrat druhy den. To se nam stalo, v patek rano volali, ze trida odchazi do karanteny, ktera konci v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.11.21 18:17
@vokishka píše:
my ne, až normálně se zvoněním.
edit a když vím, jak se k tomu staví hygiena, tak se mi žádné opičárny nechce dělat.

ja jsem rada, ze se to presunulo. Decka nejsou v rousce dlouho a nenarusuje to rozvrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65270
17.11.21 18:18
@Lama Lama píše:
to není pravda. normoš trasování, jde o to, koho zákonní zástupci nahlásí jako kontakt. pokud nahlásí vopršálka v šatně, tak do karantény půjde. Třída celá jde dle pravidel výše uvedených

už jsem tu psala, u nás zřejmě hygiena nestíhá, nebo jsme jí u pr.elky, ale na škole dost pozitivních, i uprostřed týdne, a karanténa prostě žádná. Dnes zrovna končí „karanténa“ jedné takové třídě. Kdyby je aspon poslali na test, když už tu karanténu nestihli. Ale nic, záleží jen případně na rodiči. Ovšem nejsou termíny na testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.11.21 18:24
@vokishka píše:
už jsem tu psala, u nás zřejmě hygiena nestíhá, nebo jsme jí u pr.elky, ale na škole dost pozitivních, i uprostřed týdne, a karanténa prostě žádná. Dnes zrovna končí „karanténa“ jedné takové třídě. Kdyby je aspon poslali na test, když už tu karanténu nestihli. Ale nic, záleží jen případně na rodiči. Ovšem nejsou termíny na testy.

NO, dyt jo, šmarjá, at se na to vyse.rou uplně. Lovit do karantény někoho týden po kontaktu je stejnak k prdu. At se soustředí na to, co jsou schopní zvládnout. Symptomatické rizikové nemocné, ty at testují, sledují, včasně léčí. Bude to mít větší efekt, než todle diletantství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.11.21 20:05
@lilith1 píše:
To mas bohuzel pravdu, znala jse seniora, pana ktery se ve strachu pred koronou odstehoval na chatu, kde si daval vozit i jidlo aby nebyl v konraktu, fakt byl sam..po vanocich ho navstivila jen dcera, ktera „trosku byla nastydla“ pan mel chudak astma, proto se tak uzkostlive chranil, chytnul od dcerky koronu a skutecne zemrel na Jip a ta kacena vykrikuje ze byl stejne tata nemocny..

Promiň, to není kačena, ale pěkná píč* 🤬 Chudák pán, normálně si mně dostala teďka 😔

• Citovat
  • Upravit
27698
17.11.21 20:22

Tak jsem se ptala syna jak to dělají oni, tak prý mají rouškou i ve třídě sednou si do lavice, počkají až přijde učitelka ta je otestuje a podle výsledku si pak můžou sundat roušku a pohybovat se ve třídě do té doby než je otestuje musí sedět v roušce v lavici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.11.21 20:24
@ka2ka píše:
Tak jsem se ptala syna jak to dělají oni, tak prý mají rouškou i ve třídě sednou si do lavice, počkají až přijde učitelka ta je otestuje a podle výsledku si pak můžou sundat roušku a pohybovat se ve třídě do té doby než je otestuje musí sedět v roušce v lavici

delaji to spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
17.11.21 20:28
@matkabagristy píše:
delaji to spravne

oni hodně dodržují pravidla a je to fajn zatím jen dvě třídy v karanténě, ale je to vesnická škola takže to možná má taky vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.11.21 20:30
@ka2ka píše:
oni hodně dodržují pravidla a je to fajn zatím jen dvě třídy v karanténě, ale je to vesnická škola takže to možná má taky vliv :think:

nas je asi 400, v karantene jedna trida, neco ucime smisene, ale pribyva to. Myslim, ze se to stejne rozleze. Jsme pripraveni na DV, ale moooc se mi do ni nechce. Uplne se mi pri tvorbe rozvrhu udelalo spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
17.11.21 20:39

@ka2ka To dělají správně, u nás prý se vstupem do třídy dávají roušku dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
17.11.21 22:24
@matkabagristy píše:
nas je asi 400, v karantene jedna trida, neco ucime smisene, ale pribyva to. Myslim, ze se to stejne rozleze. Jsme pripraveni na DV, ale moooc se mi do ni nechce. Uplne se mi pri tvorbe rozvrhu udelalo spatne

taky čekám že se to rozleze spíš to beru jako zázrak že se to zatím nerozjelo vlastně je škola plná sourozenců a zbytek se kamarádí takže to bude rychlý když vidím ty čísla :think: je to jako čekat kdy a kde bouchne atomovka člověk ví že bouchne a je napnutý jen neví kdy a kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí