Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@stinga píše:
to je jedno, beztak se děvčata už před školou při setkání s kámoškami popusinkovala a kluci popili z jedné flašky energeťáku - to co dělají ve škole, už je jen pro formu
A zbytek harantů odpoledne na hřišti bude jíst z jednoho pytlíku brambůrků…
@jednoslunicko píše:
Já nevím, co to do něj najednou vjelo - vždycky byl jak spící panna
to taky nevím ze začátku jsem ani nevěděla že nějakého ministra školství vlastníme tohle byl asi nějaký záchvat když stejně končí ![]()
@Russet píše:
no přesně tak, moje mamka vidí z okna v práci na prostor před základkou ![]()
@Russet píše:
někteří i cigáro putovní dají
@stinga píše:
někteří i cigáro putovní dají
Nebo energy nápoj. Naštěstí moje dítě tohle nepije.
@stinga píše:
no přesně tak, moje mamka vidí z okna v práci na prostor před základkou
To je pokoukáníčko. V jedné ruce Coca Colu, v druhé ruce cigaretu.
@ka2ka píše:
to taky nevím ze začátku jsem ani nevěděla že nějakého ministra školství vlastníme tohle byl asi nějaký záchvat když stejně končí
Tak je pravda, že takovou stopu jako Valachová, zřejmě nezanechá. Naštěstí ![]()
@jednoslunicko píše:
Tak je pravda, že takovou stopu jako Valachová, zřejmě nezanechá. Naštěstí
Valachová školství s prominutím pos**rala. Omlouvám se za ten výraz.
@topazio píše:
Valachová školství s prominutím pos**rala. Omlouvám se za ten výraz.
Výraz je naprosto na místě. V té době jsem měla na ZŠ syna a na integraci jeho dvou spolkužáků dodnes vzpomínáme. ![]()
@jednoslunicko píše:
Výraz je naprosto na místě. V té době jsem měla na ZŠ syna a na integraci jeho dvou spolkužáků dodnes vzpomínáme.
A teď si vem, že téměř každý učitel má takové žáky denně několik hodin ve třídě. Po pár letech odejdou a nahradí je zase další dárečci. Takže neverending story..
@jednoslunicko píše:
Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu
hmm. a jedná se o trestní čin podněcování k vraždě anebo jde spíš o asistovanou sebevraždu?
@topazio píše:
Nebo energy nápoj. Naštěstí moje dítě tohle nepije.
víš to jistě? já jsem to mamce také nevykládala - a když dělám noční, piju to dodnes,
bohužel noční máme zrušené
@sagina píše:
hmm. a jedná se o trestní čin podněcování k vraždě anebo jde spíš o asistovanou sebevraždu?
Bohužel, jen poplašná zpráva ![]()
@sagina píše:
@jednoslunicko píše:
Výraz je naprosto na místě. V té době jsem měla na ZŠ syna a na integraci jeho dvou spolkužáků dodnes vzpomínáme.
Máš pravdu. Nejhorší jsou děti s poruchami chování.