Zavřou se školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
17.11.21 22:25
@Dadda8 píše:
@ka2ka To dělají správně, u nás prý se vstupem do třídy dávají roušku dolů.

ne pred testovanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.11.21 06:01

@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, kteří již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.11.21 06:02
@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, které již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…
@Elisekbelisek píše:
Taky nejsem ani já ani deti. Mám k tomu prostě své důvody, ačkoliv je dost lidí nechápe a považují mně za nezodpovědného člověka.. Maximálně předěláme kovida..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.11.21 06:13
@Nika079 píše:
@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, kteří již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…

hele, ja tu cetla nazor, ze nemocnice se plni schvalne, aby vlada mohla zavadet opatreni. Temhle lidem nevysvetlis nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
19.11.21 06:37
@matkabagristy píše:
hele, ja tu cetla nazor, ze nemocnice se plni schvalne, aby vlada mohla zavadet opatreni. Temhle lidem nevysvetlis nic.

Ne, ony se neplní, to jen tvrdí v televizi, ze jsou plné… A doktori odkladaji operace asi nejspíš protože se jim nechce pracovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.11.21 06:45
@j.a.n.i1 píše:
Ne, ony se neplní, to jen tvrdí v televizi, ze jsou plné… A doktori odkladaji operace asi nejspíš protože se jim nechce pracovat :think:

Jo taaak, tak to mě nenapadlo, jan pořad na co si ti moji kamarádi doktoři stěžují a ona je to jen kampaaaň. Díky za vysvětlení :D
Ps. A teď vážně - zatim se spíš připravují, takze omezují provoz. Dnesni nakazeni se v nemocnicích objeví za týden/dva a protoze rostou čísla, je logické se na to pripravit. Pouzavirat oddeleni, pripravit covidaria, preplanovat smeny a pacienty holt chvíli trvá.

Příspěvek upraven 19.11.21 v 06:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
19.11.21 06:52
@matkabagristy píše:
hele, ja tu cetla nazor, ze nemocnice se plni schvalne, aby vlada mohla zavadet opatreni. Temhle lidem nevysvetlis nic.

A taky ze nemocnice se nikdy nepreplni. Lidi nemaji pokoru.

• Citovat
  • Upravit
16441
19.11.21 13:53

Je mi líto zdravotníků (a samozřejmě všech nemocných). Musí to být strašné, celou směnu běhat nabalení, jak kosmonauti. Jak asi pak fungují doma, s dětmi… Děsím se, že budu případně potřebovat péči, z jakéhokoliv důvodu, a tam bude sestřička a lékař, co jsou fyzicky na dně. A ne vlastní vinou! Když čtu články, je vidět, jakou cítí beznaděj, jak jsou vyčerpaní už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
22.11.21 12:01

Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.21 12:03
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.

Nouzový stav jako takový ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.11.21 12:04
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.

Taky ve mě hrklo. Snad né, to se řeší extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
22.11.21 12:05
@Svistice píše:

ale v nouzovém už mají právo je zavřít takže vzhledem k mému pesimismu se začíná bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
22.11.21 12:06
@Alušáček píše:
Tak mi babičku taky v tomto směru využíváme. Covid měla, je očkovaná, holt ne každý má takovou práci, že může být X krát rok na OCR.

já to naprosto chápu, kdybych měla babičku v důchodě, dělala bych to také tak - já můj příspěvek psala jako ironii nařízení vlády - zavřou školy, aby ochránili důchodce, a maminky musí dát děti důchodcům - prostě skvělé nařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
22.11.21 12:08
@Svistice píše:

To je dobře, už by mě asi kleplo, sice se covidu bojím ale mít zas děcka doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.11.21 12:08
@Nika079 píše:
@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, které již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…

Souhlas. Je to prostě sobectví. Jinak to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí