Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Dadda8 píše:
@ka2ka To dělají správně, u nás prý se vstupem do třídy dávají roušku dolů.
ne pred testovanim
@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, kteří již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…
@Elisekbelisek píše:
Taky nejsem ani já ani deti. Mám k tomu prostě své důvody, ačkoliv je dost lidí nechápe a považují mně za nezodpovědného člověka.. Maximálně předěláme kovida..
@Nika079 píše:
@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, kteří již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…
hele, ja tu cetla nazor, ze nemocnice se plni schvalne, aby vlada mohla zavadet opatreni. Temhle lidem nevysvetlis nic.
@matkabagristy píše:
hele, ja tu cetla nazor, ze nemocnice se plni schvalne, aby vlada mohla zavadet opatreni. Temhle lidem nevysvetlis nic.
Ne, ony se neplní, to jen tvrdí v televizi, ze jsou plné… A doktori odkladaji operace asi nejspíš protože se jim nechce pracovat ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ne, ony se neplní, to jen tvrdí v televizi, ze jsou plné… A doktori odkladaji operace asi nejspíš protože se jim nechce pracovat
Jo taaak, tak to mě nenapadlo, jan pořad na co si ti moji kamarádi doktoři stěžují a ona je to jen kampaaaň. Díky za vysvětlení ![]()
Ps. A teď vážně - zatim se spíš připravují, takze omezují provoz. Dnesni nakazeni se v nemocnicích objeví za týden/dva a protoze rostou čísla, je logické se na to pripravit. Pouzavirat oddeleni, pripravit covidaria, preplanovat smeny a pacienty holt chvíli trvá.
Příspěvek upraven 19.11.21 v 06:59
@matkabagristy píše:
A taky ze nemocnice se nikdy nepreplni. Lidi nemaji pokoru.
Je mi líto zdravotníků (a samozřejmě všech nemocných). Musí to být strašné, celou směnu běhat nabalení, jak kosmonauti. Jak asi pak fungují doma, s dětmi… Děsím se, že budu případně potřebovat péči, z jakéhokoliv důvodu, a tam bude sestřička a lékař, co jsou fyzicky na dně. A ne vlastní vinou! Když čtu články, je vidět, jakou cítí beznaděj, jak jsou vyčerpaní už teď.
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.
Nouzový stav jako takový ne.
@mamule42 píše:
Taky ve mě hrklo. Snad né, to se řeší extra.
@Svistice píše:
ale v nouzovém už mají právo je zavřít takže vzhledem k mému pesimismu se začíná bát
@Alušáček píše:
Tak mi babičku taky v tomto směru využíváme. Covid měla, je očkovaná, holt ne každý má takovou práci, že může být X krát rok na OCR.
já to naprosto chápu, kdybych měla babičku v důchodě, dělala bych to také tak - já můj příspěvek psala jako ironii nařízení vlády - zavřou školy, aby ochránili důchodce, a maminky musí dát děti důchodcům - prostě skvělé nařízení
@Svistice píše:
To je dobře, už by mě asi kleplo, sice se covidu bojím ale mít zas děcka doma ![]()
@Nika079 píše:
@Elisekbelisek Ne, není to jen o tom, že maximálně proděláte covid, Ale… maximálně skončíte na JIP nebo jinak zatížíte zdravotnictví, které již nyní opět omezuje provoz, zřizuje covidária a ruší plánované operace a preventivní prohlídky. Já nevím, proč to lidi nechápou, o co ve společnosti (ne jen já já já) jde…
Souhlas. Je to prostě sobectví. Jinak to nevidím.