Zavřou se školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
22.11.21 12:08

Myslím si že možné je úplně všechno a záleží to na vývoji epidemie zavře se opět uplně všechno. Ujištění že něco nebude nebo bude tak a tak se ukázala skrz lonský vývoj naprosto lichá. Daná vyjádření jsou bud pouze uklidněním a nebo v kontextu aktuální situace. Pokud budek 5é tis potvrzených nakažených děnně a 300 lidí mrtvých tak v podstatě nic jiného stejně nebude připadat v uvahu.

• Citovat
  • Upravit
15278
22.11.21 12:09
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.

Nemusí to nutné znamenat zavřít školy. Doufám, že ne a říkám si, že pokud chtěj lidi motivovat k očkováni, nesmí zavřít nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
22.11.21 12:10
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.

Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.11.21 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
@Dadda8 píše:
@ka2ka To dělají správně, u nás prý se vstupem do třídy dávají roušku dolů.

to je jedno, beztak se děvčata už před školou při setkání s kámoškami popusinkovala a kluci popili z jedné flašky energeťáku - to co dělají ve škole, už je jen pro formu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5927
@ka2ka píše:
ale v nouzovém už mají právo je zavřít takže vzhledem k mému pesimismu se začíná bát

Myslíš že to udělají? Zapřísahali se že školy nezavřou. I když o nouzovým stavu to tvrdili taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5927
22.11.21 12:12
@jednoslunicko píše:
Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
@jednoslunicko píše:
Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu :think:

toho si ve vládě dají k snídani vždy je poslechl tak proč by ho najednou poslouchali oni? Pokud to nařídí tak má smolíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
@jednoslunicko píše:

aby zítra nedostal covid a pozítří byl mrtvý na dýchačáku - dříve takové neposluchy přejelo auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
@jednoslunicko píše:

no jo, když dřív tu byl i „výbuch Temelínu“ atd. a jak to dopadlo? už jim nevěřím ani nos mezi očima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
@MartinaIrena píše:
@matkabagristy @Yorkmut @stinga
Ahoj dámy :mavam:

zdravím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
@mamule42 píše:
Myslíš že to udělají? Zapřísahali se že školy nezavřou. I když o nouzovým stavu to tvrdili taky :think:

hele kolikrát něco slíbili a odvolali a porušili já nevím já jsem pesimista takže jo já čekám že to zavřou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
22.11.21 12:13
@mamule42 píše:
Myslíš že to udělají?Zapřísahali se že školy nezavřou. I když o nouzovým stavu to tvrdili taky :think:

a že to loni vícekrát dodrželi :think: jim to snad nemůžeš ani věřit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
22.11.21 12:13
@ka2ka píše:
toho si ve vládě dají k snídani vždy je poslechl tak proč by ho najednou poslouchali oni? Pokud to nařídí tak má smolíčka

Já nevím, co to do něj najednou vjelo - vždycky byl jak spící panna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.11.21 12:14
@mamule42 píše:
To je dobře, už by mě asi kleplo, sice se covidu bojím ale mít zas děcka doma :nevim:

Nechci ti kazit iluze, ale samozřejmě se objevují už i názory, že zavřít školy na xxxx dní v mohlo pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí