Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.
Nemusí to nutné znamenat zavřít školy. Doufám, že ne a říkám si, že pokud chtěj lidi motivovat k očkováni, nesmí zavřít nic.
@mamule42 píše:
Ahoj holky teď jsem četla že se dnes bude rozhodovat o nouzovém stavu. Má to vliv i na zavření škol nebo ne.
Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu ![]()
@Dadda8 píše:
@ka2ka To dělají správně, u nás prý se vstupem do třídy dávají roušku dolů.
to je jedno, beztak se děvčata už před školou při setkání s kámoškami popusinkovala a kluci popili z jedné flašky energeťáku - to co dělají ve škole, už je jen pro formu ![]()
@ka2ka píše:
ale v nouzovém už mají právo je zavřít takže vzhledem k mému pesimismu se začíná bát
Myslíš že to udělají? Zapřísahali se že školy nezavřou. I když o nouzovým stavu to tvrdili taky ![]()
@jednoslunicko píše:
Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu
@jednoslunicko píše:
Já dnes ve zprávách v rádiu slyšela, že ministr školství prohlásil, že školy se budou zavírat jen přes jeho mrtvolu
toho si ve vládě dají k snídani vždy je poslechl tak proč by ho najednou poslouchali oni? Pokud to nařídí tak má smolíčka
@jednoslunicko píše:
aby zítra nedostal covid a pozítří byl mrtvý na dýchačáku - dříve takové neposluchy přejelo auto
@jednoslunicko píše:
no jo, když dřív tu byl i „výbuch Temelínu“ atd. a jak to dopadlo? už jim nevěřím ani nos mezi očima…
@MartinaIrena píše:
@matkabagristy @Yorkmut @stinga
Ahoj dámy
zdravím ![]()
@mamule42 píše:
Myslíš že to udělají? Zapřísahali se že školy nezavřou. I když o nouzovým stavu to tvrdili taky
hele kolikrát něco slíbili a odvolali a porušili já nevím já jsem pesimista takže jo já čekám že to zavřou ![]()
@mamule42 píše:
Myslíš že to udělají?Zapřísahali se že školy nezavřou. I když o nouzovým stavu to tvrdili taky
a že to loni vícekrát dodrželi
jim to snad nemůžeš ani věřit, ne?
@ka2ka píše:
toho si ve vládě dají k snídani vždy je poslechl tak proč by ho najednou poslouchali oni? Pokud to nařídí tak má smolíčka
Já nevím, co to do něj najednou vjelo - vždycky byl jak spící panna ![]()
@mamule42 píše:
To je dobře, už by mě asi kleplo, sice se covidu bojím ale mít zas děcka doma
Nechci ti kazit iluze, ale samozřejmě se objevují už i názory, že zavřít školy na xxxx dní v mohlo pomoci
Myslím si že možné je úplně všechno a záleží to na vývoji epidemie zavře se opět uplně všechno. Ujištění že něco nebude nebo bude tak a tak se ukázala skrz lonský vývoj naprosto lichá. Daná vyjádření jsou bud pouze uklidněním a nebo v kontextu aktuální situace. Pokud budek 5é tis potvrzených nakažených děnně a 300 lidí mrtvých tak v podstatě nic jiného stejně nebude připadat v uvahu.