Zavřou se školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101910
17.11.21 14:48
@vokishka píše:
Najit volny termin. U nas je volno za pet dni, jinak vse plne.

Tak vezmu auto a dojedu někam dál…

Příspěvek upraven 17.11.21 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.11.21 14:48
@Janasas píše:
Já bych řekla, že budou zavírat, tak nějak i podle chování učitelů, zrušila se schůzka píšou jednu velkou písemnku za druhou.. a známá řešila něco s asistentem v jedné škle s ředitelem a tan ji řekl, že stejně slouho chodit nebudou.

Nestraš.. Nám schůzky zrušili, ale mohlo se na konzultaci jednotlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
17.11.21 14:50

@Russet u nás ani nic k otmu nenapsala škola :mrgreen: Byl datum schůzek, a ticho po pěšině, ani jeslti bude on-line nic :mrgreen: Vedlejší škola to má jak u lékaře objednáš se na určiou hodinu k určitému učiteli, online

Příspěvek upraven 17.11.21 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.11.21 14:50
@Anna766 píše:
Jasně že to někomu vyhovuje a někomu ne, jen si nemyslím že všechny děti strašně trpěly tím, že nemohly do kolektivu, do školy. Samozřejmě nepopírám že jsou děti kterým škola spolužáci chyběly.

Netrpěly, protože se schazely a navštěvovaly mezi sebou, což postrádá logiku, to už můžou do školy. Já jsem měla loni předškolacku a když byla na jaře školka 6tydnu zavřená, tak jsme se několika maminkáma střídaly v hlídání, měla jsem doma třeba 4deti. Odpoledne byla narvana hřiště. Takže zavření škol je naprosto k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.11.21 14:52

@eva valoi Jo je to na nic ale bohužel se tím nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
17.11.21 14:52
@Janasas píše:
@vokishka tak nejsou blbí ne :mrgreen:… toto říkal v říjnu, tak asi už trochu mají přehled, i co bylo minule, třeba nějaké pokyny atd..
U nás ve škole učitelka dětem taky v říjnu říkala, že se budou měnit nějaké programy a něco se řešilo s rodiči, že letos budou taky potřeba, a to se ještrě nic nerozjížděloPříspěvek upraven 17.11.21 v 14:49

u nás před každým volnem ve škole učitelka balí dětem sešity kdyby náhodu se už nevrátili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
17.11.21 14:53
@j.a.n.i1 píše:
Tak vezmu auto a dojedu někam dál…Příspěvek upraven 17.11.21 v 14:49

Tak my treba auto nemame. Jo, je to divne, ale jsou i taci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
17.11.21 14:53
@Anonymní píše:
At to pekne vsechno zavrou, i skolky… treba to lidi jako ty probre…v Izraely po treti davce skoro vetsiny mozne ockovane populace jim to zaclo klesat a ted tam maj cca 600-800 pripadu denne. Populace cca 9,2M.tw zakladatelce, az se nakazis tak si fakt tu lecbu zaplat sama a jestli budes mi problemy s dychanim tak si klidne na to umri.. fakt podony idioti akorat zamezuji, ze ten covid tu bude jeste hodne dlouho.

proč se stydíš za svůj názor, hrdinný anonyme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
17.11.21 14:54

@ka2ka aha tak chápu, pořád, že kluk nosí somů narvanou tašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
17.11.21 14:54

@Russet u nás taky. Sledovala jsem je z okna. :-)

@mroe píše:
Ale to mel mamu doma a zrejme nemusela pracovat na HO, ucit deti a u toho jeste varit.

Byla jsem doma, protože jsem učitelka, takže jsem plně učila svoje třídy na druhém stupni. Děti se učily obě sami a já kontrolovala po škole úkoly a případně jsme řešily problémy. Vařit jsem naštěstí nemusela, chodili jsme si pro obědy do školy.

@Keyllah píše:
malá měla v první třídě i online angličtinu. Jako dalo se to, nebylo to skvělý ani úchvatný, ale v té první třídě i při online zvládly děti vše co měly. Paní učitelka nám posílala videa, posílali si vzájemně všichni fotečky…jako měla jsem z toho u prvňačky velký strach, ale nakonec to nebylo tak hrozný, 2-3 týdny se dají. Ideálně kdyby místo úplného zavíraní to nějak střídali, třeba aspoň po těch týdnech, dnech :think:

Jen tohle ne. To byla dle mě nejstrašnější varianta. Než se děti srovnaly s tím, že jsou zpátky, už se zase těšily, že budou doma. Pracovat se nedalo s ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
17.11.21 14:55
@Alušáček píše:
Netrpěly, protože se schazely a navštěvovaly mezi sebou, což postrádá logiku, to už můžou do školy. Já jsem měla loni předškolacku a když byla na jaře školka 6tydnu zavřená, tak jsme se několika maminkáma střídaly v hlídání, měla jsem doma třeba 4deti. Odpoledne byla narvana hřiště. Takže zavření škol je naprosto k ničemu.
:palec: přesně tak, někteří lidé ještě ty školkové děti daly k seniorům 65+ na hlídání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22092
17.11.21 14:55

Takže zase zavřou skoly, řeknou na týden a otevřou je v květnu, postupně dětem zruší kroužky, sporty, zuš, skaut..a děcka budou do jara zavření doma. Imunita nulová a co nastane příští podzim, ano, opět to samé, co teď, děcka přišla do kolektivu a obranyschopnost nulová, takže jsou nemocní, je jedno, zda točí virozy nebo covid. On ten senior může stejně umřít i na chřipku nebo zápal plic. Čímž chci říct, že vyroste generace chabrusů a asociálních lidi, kteří prožiji dětství za obrazovkou a světem online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.11.21 14:56
@ka2ka píše:
u nás před každým volnem ve škole učitelka balí dětem sešity kdyby náhodu se už nevrátili :mrgreen:

Ta je drsné. Hele, teď čtu, že bude částečný lockdown pro neočko 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
17.11.21 14:56
@vokishka píše:
Tak my treba auto nemame. Jo, je to divne, ale jsou i taci.

Tak holt budeš 5 dnů doma a pak půjdeš na test no, já i na nejbližší testovací místo musím autem. Tedy jo, asi bych ji mohla udělat půldenní výlet a jet s několika přestupy, ale nevím, zda je to tedy s ohledem na to, že se hypoteticky bavíme o situaci, kdy mám pozitivní antigen, úplně vhodné řešení.
Nicméně pořád nějak nechápu, co e na tom za oříšek zařídit si test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
17.11.21 14:57
@Janasas píše:
@ka2ka aha tak chápu, pořád, že kluk nosí somů narvanou tašku :mrgreen:

a to už má seznam který posílá e-mailem komu jak předá zbytek učebnic a úkolů
takže např pepíček, alenka, toníček - přiveze asistent ve tři na zastávku, mařenka a tomášek - přinesu domů atd atd
jako bomba my jsme připravený stačí zavelet
mám zásobu vaječného konaku
né vážně jako synovi děti chyběli hodně a je vidět že s nimi neumí komunikovat že s tím má problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí