Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám přítele, se kterým se vídáme no tak nějak jak je čas. Občas nějaký výlet, večeře, ale spíše výjimečně. Nevím kde mi hlava stojí kvůli práci a on toho má taky poměrně dost, spíš bych řekla, že je tak trochu workoholik a zřejmě má práci na prvním místě.Mě to ani tak nevadí, chlapa domů nechci, vlastně mi vyhovuje, že se sejdeme, když máme oba dva čas, i kdyžto moc často není. Teď mě ale vytočil do běla. Tím jak nemáme ani jeden moc času, tak ty schůzky jsou fakt sporadické. Někdy to dojde do krajnosti, že si buď já kvůli němu nebo on kvůli mě musíme překopat celý program, abychom se v jeden den sešli, což leckdy není jednoduché. Protože to vím, když tuším, že to v ten smluvený den nevyjde, dám mu včas vědět, minimálně den předem. My se ve středu domluvili, že sobota by klapla
No.., přeondila jsem si kde co, zařídila kámošku k nemocnému koni. V pátek večer mu píšu jestli sobota teda platí. Odpověděl v sobotu ve tři hodiny odpoledne, že se omlouvá, ale že musel ráno nutně odjet.
Chápu, něco jinýho, bože, taky se mi to stane, ale blbá zpráva, 10 vteřin času? Bože. Nejdu si ani tak pro radu, jako si ulevit. Fakt mě podě. al
Jsi si jista, ze jste spolu ve vztahu a nejedna se spis o kamaradstvi s benefity?
@Anonymní píše:
Mám přítele, se kterým se vídáme no tak nějak jak je čas. Občas nějaký výlet, večeře, ale spíše výjimečně. Nevím kde mi hlava stojí kvůli práci a on toho má taky poměrně dost, spíš bych řekla, že je tak trochu workoholik a zřejmě má práci na prvním místě.Mě to ani tak nevadí, chlapa domů nechci, vlastně mi vyhovuje, že se sejdeme, když máme oba dva čas, i kdyžto moc často není. Teď mě ale vytočil do běla. Tím jak nemáme ani jeden moc času, tak ty schůzky jsou fakt sporadické. Někdy to dojde do krajnosti, že si buď já kvůli němu nebo on kvůli mě musíme překopat celý program, abychom se v jeden den sešli, což leckdy není jednoduché. Protože to vím, když tuším, že to v ten smluvený den nevyjde, dám mu včas vědět, minimálně den předem. My se ve středu domluvili, že sobota by klapla
No.., přeondila jsem si kde co, zařídila kámošku k nemocnému koni. V pátek večer mu píšu jestli sobota teda platí. Odpověděl v sobotu ve tři hodiny odpoledne, že se omlouvá, ale že musel ráno nutně odjet.
Chápu, něco jinýho, bože, taky se mi to stane, ale blbá zpráva, 10 vteřin času? Bože. Nejdu si ani tak pro radu, jako si ulevit. Fakt mě podě. al
To by mě naštvalo dost. Ale tomu co popisuješ, se ani nedá říkat vztah.
@Anonymní píše:
Vídáte se občas, takže jemu o tebe moc nejde. Zazdí rande, protože o něj až zas tak moc nestojí ![]()
@Silverine247 píše:
Jsi si jista, ze jste spolu ve vztahu a nejedna se spis o kamaradstvi s benefity?
myslím, že názvosloví je asi úplně jedno. Scházíme se, když máme čas, je to možná kamarádství s benefity, ale i přes to máme určitá pravidla.
@Anonymní píše:
myslím, že názvosloví je asi úplně jedno. Scházíme se, když máme čas, je to možná kamarádství s benefity, ale i přes to máme určitá pravidla.
Ale zas tak moc po tobě netouží. Proto bych se radši věnovala nemocnému koni než jemu.
@Russet píše:
Vídáte se občas, takže jemu o tebe moc nejde. Zazdí rande, protože o něj až zas tak moc nestojí
no dobrý, já si na to taky až tak nepotrpím. Ale je to prostě slušnost, nevím, jsou dny, kdy by se přetrhnul, to si tady přehodí pomalu schůzku s ministrem (obrazně řečeno), aby mě vyzvednul z práce a těch 15 minuti cesty mě viděl a pak se ani neobtěžuje vyťukat 20 písmen. O to rande mi ani tak nejde spíš o ten princip, že mě to stálo dost úsilí si všechno přeonačit a nakonec se pomalu ani neozve. Ale je fakt, že taky nemusel napsat vůbec, že jo ![]()
@Anonymní píše:
no dobrý, já si na to taky až tak nepotrpím. Ale je to prostě slušnost, nevím, jsou dny, kdy by se přetrhnul, to si tady přehodí pomalu schůzku s ministrem (obrazně řečeno), aby mě vyzvednul z práce a těch 15 minuti cesty mě viděl a pak se ani neobtěžuje vyťukat 20 písmen. O to rande mi ani tak nejde spíš o ten princip, že mě to stálo dost úsilí si všechno přeonačit a nakonec se pomalu ani neozve. Ale je fakt, že taky nemusel napsat vůbec, že jo
Co chceš slyšet? Milující chlap by se takhle nezachoval, není do tebe zamilováný. Dřív možná byl, možná vaše sporadické scházení ho přestalo bavit. Nevím vlastně koho by to mohlo bavit dlouhodobě
Příspěvek upraven 15.03.22 v 16:03
Měla by sis ujasnit, jestli se s ním ještě chceš vídat jen tak na blint, pokud se na to zrovna nevykašle nebo jestli si chceš najít někoho lepšího. Mě by to nebavilo a vadilo by mi, že odjel pryč ráno a dal to vědět odpoledne. Ale jelikož tyhle příležitostné styky nepovažuji za vztah, asi bych se ani neoběžovala mu říct, že už se neuvidíme. ![]()
Jestli je to premiér, tak ten musel odjet ráno na Ukrajinu. Podle mě neměl čas ti to ve víru těch událostí napsat, zkus ho pochopit.
Edit: teď čtu, že se jednalo o sobotu, tak to nebude on ![]()
@Anonymní píše:
Tady ale nejde o nazvoslovi, ale o to, ze v soucasem usporadani mezi vami proste nema pocit, ze by ti neco dluzil. Bud to vyjde, nebo to nevyjde. Ja nerikam, ze to tak je spravne, me by to vadilo hodne. Pises, ze mate urcita pravidla - ty nastavil kdo a jsi si jista, ze o nich vi? Omlouvam se, pokud to ode me vyzniva jizlive, nemyslim to zle. ![]()
@someargue píše:
Co chceš slyšet? Milující chlap by se takhle nezachoval, není do tebe zamilováný. Dřív možná byl, možná vaše sporadické scházení ho přestalo bavit. Nevím vlastně koho by to mohlo bavit dlouhodoběPříspěvek upraven 15.03.22 v 16:03
Ale já nepotřebuji aby do mě byl zamilovaný, k čemu je to dobré? Já do něj taky nejsem zamilovaná, tak to nemůžu chtít po něm.
@Anonymní píše:
Ale já nepotřebuji aby do mě byl zamilovaný, k čemu je to dobré? Já do něj taky nejsem zamilovaná, tak to nemůžu chtít po něm.
Aha, no tak si na nej nemáš co zlobit.
Nejsi pro nej priorita, ani on pro tebe, tak není důvod být naštvaná
@Silverine247 píše:
Tady ale nejde o nazvoslovi, ale o to, ze v soucasem usporadani mezi vami proste nema pocit, ze by ti neco dluzil. Bud to vyjde, nebo to nevyjde. Ja nerikam, ze to tak je spravne, me by to vadilo hodne. Pises, ze mate urcita pravidla - ty nastavil kdo a jsi si jista, ze o nich vi? Omlouvam se, pokud to ode me vyzniva jizlive, nemyslim to zle.
Pravidla jsme řekli hned na začátku oba. Nikdo jiný na sex (kvůli chorobám) a jak někdo někoho potká, tak to tomu druhému řekne na rovinu. A žádné představování příbuzným.
@someargue píše:
Aha, no tak si na nej nemáš co zlobit.Nejsi pro nej priorita, ani on pro tebe, tak není důvod být naštvaná
Nejsem naštvaná, že padlo rande, ale že to napíše až někdy odpoledne. Slušnost je napsat den předem, popř. ráno. Jednou se může strhnout aby mi do práce přinesl svačinu a pak není schopen ani napsat zprávu. To radši tu zprávu, že ruší schůzku, než tu svačinu teda…
Mám přítele, se kterým se vídáme no tak nějak jak je čas. Občas nějaký výlet, večeře, ale spíše výjimečně. Nevím kde mi hlava stojí kvůli práci a on toho má taky poměrně dost, spíš bych řekla, že je tak trochu workoholik a zřejmě má práci na prvním místě.
Mě to ani tak nevadí, chlapa domů nechci, vlastně mi vyhovuje, že se sejdeme, když máme oba dva čas, i kdyžto moc často není. Teď mě ale vytočil do běla. Tím jak nemáme ani jeden moc času, tak ty schůzky jsou fakt sporadické. Někdy to dojde do krajnosti, že si buď já kvůli němu nebo on kvůli mě musíme překopat celý program, abychom se v jeden den sešli, což leckdy není jednoduché. Protože to vím, když tuším, že to v ten smluvený den nevyjde, dám mu včas vědět, minimálně den předem. My se ve středu domluvili, že sobota by klapla
, přeondila jsem si kde co, zařídila kámošku k nemocnému koni. V pátek večer mu píšu jestli sobota teda platí. Odpověděl v sobotu ve tři hodiny odpoledne, že se omlouvá, ale že musel ráno nutně odjet.
No..