Zbytečné hádky a nepochopení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
1.4.21 10:28

Z tvého popisu máš doma egoistického namachrovanýho týpka, co má potřebu se po tobě vozit. Ukončila bych to. Respektive s někým, kdo kolem mě projel těsně po nehodě, nezastavil a ještě mě sprdnul, že jsem mu v tu chvíli neodepsala na sms, bych v životě na rande nešla. Ty domácí hry na kočku a myš mi přijdou úplně uhozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 10:38

@unuděná

Jak to myslíš na kočku a myš?

• Citovat
  • Upravit
53190
1.4.21 10:42
@Anonymní píše:
@unuděnáJak to myslíš na kočku a myš?

No působí to tak na mě, takové žabomyší války. Nejdřív on odhání tebe, pak ty jeho. Místo abyste se domluvili, že všechno důležité proberete ráno/večer. Nemusela bys ho pak během dne prudit s líčením toho, jak se máš a kdyby pak bylo něco vážně nutného, věnoval by ti pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 10:50

@unuděná

Já to většinou nedělám.
Pro mě je důležité, když mi potřebuje něco sdělit. Rýpla jsem si do něj takhle poprvé.
Ale jo máš pravdu, pak to fakt nikam nevede.

• Citovat
  • Upravit
13895
1.4.21 11:31
@unuděná píše:
Z tvého popisu máš doma egoistického namachrovanýho týpka, co má potřebu se po tobě vozit. Ukončila bych to. Respektive s někým, kdo kolem mě projel těsně po nehodě, nezastavil a ještě mě sprdnul, že jsem mu v tu chvíli neodepsala na sms, bych v životě na rande nešla. Ty domácí hry na kočku a myš mi přijdou úplně uhozené.

Asi tak…

Taky nechápu, jak jsi s ním mohla jít na rande, po zkušenosti s nehodou. Je to úplný hnus, to už bych nikdy nezapomněla. Je to manipulátor, snaží se všechno otočit, abys ty byla ta špatná.
Vůbec bych se s ním nehádala (nemůžeš vyhrát, i když máš pravdu, on to nikdy neuzná) a odešla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
1.4.21 20:37
@Anonymní píše:
@SecadoVíš co je sranda? Že on mě tvrdí, že jsem hodně dominantní.
A když mu řeknu, děláš si srandu? To ty! Tak se se mnou začne hádat a protože je fakt dobrej v argumentech, tak mě vždy uzemní,… Vždyt i to uzemnění je projev dominance! Že má poslední slovo a já ustupuji, protože to stejně nemá smyls no ne??!?
Fakt začínám být zmatená a nemám z toho vůbec dobrej pocit. Vyčítá mi, že se pak odmlčím a nemluvím s ním.. že se mu na mě ta urážlivost nelíbí.,,, A co mám jako dělat? :roll: Co jiného mi zbývá, než takhle reagovat.. Ještě jak říkáte můžu odejít…
Ano, vážně o tom uvažuji. Předtím toho dusna nebylo tolik, ale ted už je toho na mě vážně moc.

Z toho, jak to popisujes, to vypadá, že oba potřebujete mít navrch (možná chce mít on převahu a ty to nejsi ochotná akceptovat), tak spolu bojujete? Pokud bys s ním byla dál a měli jste dítě, mohla by ses rychle dostat do podřízené pozice (při mateřský je žena většinou finančně závislá na partnerovi - to dost míchá s kartami), pak se z toho těžko dostává. Já bych zdrhla. Evidentně máte každý jinou představu o svojí roli ve vztahu. Tobě to nevyhovuje, hledala bych jinde. Navíc má teda zvláštní způsoby, jak se ve vztahu prosadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí