Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli jsem to pochopila správně, tak by mě taky naštvalo, kdyby jste mě nepozvali a ještě po mě něco chtěli ![]()
Ano, vaše pravidla, můžete si pozvat koho chcete, ale úplně stejně tě ona může poslat do háje s hlídáním dětí… a ani se ji nedivím.
Příspěvek upraven 09.02.14 v 18:22
@geilens píše:
Souhlasim s tvoji mamou…
nesouhlasím, též by se mi to nelíbilo
@j.a.n.i1 píše:
Ano, vaše pravidla, můžete si pozvat koho chcete, ale úplně stejně tě ona může poslat do háje s hlídáním dětí… a ani se ji nedivím.Příspěvek upraven 09.02.14 v 18:22
přesně tak
Muž slaví narozeniny a nechce u toho své děti a tvoje matka není zvaná a má to zachránit, to by ta moje asi také nafoukla ústa
Celkově oslava s jednou půlkou, pak s druhou, to zavání jenom problémy ![]()
Vysvětli ji, že nechceš míchat rodiny dohromady. Asi k tomu máš důvod.
@j.a.n.i1 píše:
Ano, vaše pravidla, můžete si pozvat koho chcete, ale úplně stejně tě ona může poslat do háje s hlídáním dětí… a ani se ji nedivím.Příspěvek upraven 09.02.14 v 18:22
souhlasím
Taky by se mi to nelíbilo být tvojí mámou… když jsi ty slavila a měla jsi tam mamku, cpala jsi děti tchýni?? Hádám, že ne. Tak mamku nezvěte, ale nedávej jí děcka ![]()
A budete s nimi mit teda oslavu zvlast? Pokud ne, tak se ji taky nedivim…
To hlídání už po ní ani nechci, už jenom z principu. Jsou to manželovi narozeniny a chce je slavit jen se svojí rodinou, což chápu. Na mé narozeniny se taky jeho strana nezvala, což i mojí mámě vyhovovalo, protože se s nima beztak zrovna nemusí, tak mě to teď v opačném případě přijde od ní docela komedie… A vůči manželovi docela sprosté, proč by je měl on trpět a já na svoje narozky ne.
Holky, ale pokud dobře rozumím, tak je to tak, že jeden víkend slaví manžel s vlastní rodinou ( bez tchýně ) a další by pozvali rodinu manželky. Pokud to tak zakladatelka měla taky, že jeden týden přišli její rodiče a další tchýně s tchánem, tak je to pochopitelný, že to chce prostě rozhodit na 2 oslavy.
Možná šlo spíš o blbě podanou prosbu, třeba to chtělo upřesnit, že z oslavy zakladatelka matku nevynechává, ale že prostě to rozplánovali na 2 oslavy.
No asi by se mi to jako tchýni taky nelíbilo, ale ona by to měla pochopit…měla jste jí to podat jinak…třeba jestli by jí nevadilo kdyby pohlídala děti a že třeba za týden by jste to oslavili spolu…ale zase je divné, že vaše narozeniny neřešila, nevadilo jí, že manželovi rodiče tam nejsou a ted se urazí…moc vám v tomhle neporadím, já mám s mojí matkou vztahy na bodu mrazu ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, nevím kdo všechno sem z rodiny chodí. Už týden nemluvím s mojí mámou a to kvůli úplný blbosti. Nevím, jestli to mám nechat být a zavolat nebo jí ještě chvilku nechat vycukat
Manžel staví za 14 dní narozeniny, chtěl si pozvat rodinu k nám, jedná se cca o 10 lidí, ale nemáme v baráku tolik místa na spaní. Tak jsem chtěla poprosit mojí mámu, zda by si děti na víkend nemohla nechat u sebe. Strašně se urazila, že jako děkuje za pozvání a dál s ní už nebyla řeč. Přitom když jsem já slavila narozeniny, taky to bylo pouze s mojí rodinou a to jí už nevadilo. Zase kvůli manželovi mi to přijde nefér je sem tahat, já jsem tchýni na mé narozeneny taky nechtěla (byli pozváni o týden déle) a nechat s sebou manipulovat mojí mámou mi teda docela vadí. Náš dům, naše pravidla kdy koho pozvem… co myslíte?